Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα φιλαρακι κανει crossfit εδω ζλαρσα και ειπα να παω να δοκιμασω.

3 σετ των 10air squats/10κοιλιακων/10 καμψεων (με κλειστα χερια μεσα αγκωνες λογικα τρικεφαλοι) και 10 burpees μετα και πεθανα.

Με έβαλε και έκανα και τεχνική για "πέταγμα" απο επολέ/ζετέ όταν έχεις τη μπάρα στους ώμους να την φέρεις πάνω απο το κεφάλι με το πέταγμα στα γόνατα. 3 σετ των 5 επαναλήψεων και οι ωμοι παρέδωσαν πνεύμα. ΚΑλά είμαστε :D 

Σημερα δεν μπορώ να κουνησω τα χερια εστω και αν εκανα καλες διατάσεις στο τελος..

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ενα φιλαρακι κανει crossfit εδω ζλαρσα και ειπα να παω να δοκιμασω.

3 σετ των 10air squats/10κοιλιακων/10 καμψεων (με κλειστα χερια μεσα αγκωνες λογικα τρικεφαλοι) και 10 burpees μετα και πεθανα.

Με έβαλε και έκανα και τεχνική για "πέταγμα" απο επολέ/ζετέ όταν έχεις τη μπάρα στους ώμους να την φέρεις πάνω απο το κεφάλι με το πέταγμα στα γόνατα. 3 σετ των 5 επαναλήψεων και οι ωμοι παρέδωσαν πνεύμα. ΚΑλά είμαστε :D

Σημερα δεν μπορώ να κουνησω τα χερια εστω και αν εκανα καλες διατάσεις στο τελος..

πρόσεχε μλκ αλλαντίν. Πάνε και μπλέκουνε το πιό τεχνικό πράγμα που υπάρχει στα βάρη (oly lifts) με high rep stuff...δεν θέλει και πολύ.

• Like 3
Δημοσ.

Μιλώντας πάντα απο προσωπική εμπειρία, παλαιότερα όποτε έτρωγα στέρεη τροφή κάτι ακόμη και 1:30 ώρα πριν την προπόνηση, δυσκολευόμουν στην διάρκεια προπόνησης λόγω χώνεψης ή αισθανόμουν βαρύς ή ανέβαινε το φαγητό προς τα πάνω. Αρκετά ενοχλητικό, ειδικά στις μέρες αερόβιου ή σε ασκήσεις όπως πιέσεις πάγκου που έπρεπε να ξαπλώσω στον πάγκο.

Εγω παλι με γευμα 850 θερμιδων μετα απο 2 ωρες βγαζω 5 ασκησεις στηθος 2 δικεφαλα και 20λεπτα αεροβιο. Αντιθετα αν δεν φαω βγαζω μιση προπονηση. Στον ανθρωπο ειναι..

Δημοσ.

Μα για post workout έγραψες...

εγώ για post workout  τρώω 250γρ (άψητη)  κότα , το έχω μαζί σε ταπερ 

Δημοσ.

Maus Ο αγκωνας μου ειναι πολυ καλυτερα πιστευω οτι απο βδομαδα θα μπορω να κανω τα βαρη μου.

Μου πε ν αποφυγω πουσαπς για κανα μηνα γιατι πεφτει μεγαλο φορτιο στους αγκωνες. Στο προγραμμα μου εχω βυθισεις τρικεφαλων και σανιδες , φανταζομαι θα πρεπει να βγαλω και αυτα τα 2; Ξεχασα να τον ρωτησω.

Τωρα νταξει τα ποδια με στεναχωρουν γιατι ηρθε πανω στην ωρα που βλεπα αλλαγες στους γλουτους, που ναι και το σημειο που χω αχτι.

Τη βαριεμαι αφορητα τη πισινα αλλα θα την υποστω τι να γινει!

Elbow strap για ένα μήνα. Μπορείς να κανεις βάρη και απο αύριο με καλό ζέσταμα αν το δέσεις εκεί που πρέπει. Ανεξάρτητα αν θα κάνεις η όχι αν το χρησιμοποιήσεις θα θεραπευτείς χωρίς να χάνεις προπόνηση. Σφιχτό δέσιμο πριν το σετ. (με επιφύλαξη όλα αυτά φυσικά δεν ξέρω τι πάθηση έχεις αλλά σε εμένα δουλεύει πολύ καλά)

https://www.google.com.cy/search?q=elbow+tie&espv=2&biw=1094&bih=536&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UGgvVZntAsGfNs2hhJgM&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=elbow+strap

εννοείται ότι πονάει πολύ αποφεύγεις ασκήσεις που επηρεάζουν τον αγκώνα. Με το strap δεν πρέπει να πονάς καθόλου αν το δέσεις σωστά.

Δημοσ.

Σημερα δουλευω 12:00-20:00 εκανα προσπαθεια να σηκωθω 8:00 να παω για προπονησξ αλλα δεν μπορεσα, την αφηνω για το βραδυ.

Χτες δουλευα 14:00-22:00, σημερα ετσι με τεντωσαν...να δω αν γυρισω πως θα μαι..

Δημοσ.

Elbow strap για ένα μήνα. Μπορείς να κανεις βάρη και απο αύριο με καλό ζέσταμα αν το δέσεις εκεί που πρέπει. Ανεξάρτητα αν θα κάνεις η όχι αν το χρησιμοποιήσεις θα θεραπευτείς χωρίς να χάνεις προπόνηση. Σφιχτό δέσιμο πριν το σετ. (με επιφύλαξη όλα αυτά φυσικά δεν ξέρω τι πάθηση έχεις αλλά σε εμένα δουλεύει πολύ καλά)

https://www.google.com.cy/search?q=elbow+tie&espv=2&biw=1094&bih=536&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UGgvVZntAsGfNs2hhJgM&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=elbow+strap

εννοείται ότι πονάει πολύ αποφεύγεις ασκήσεις που επηρεάζουν τον αγκώνα. Με το strap δεν πρέπει να πονάς καθόλου αν το δέσεις σωστά.

Καλημερα Alex

Βασικα ο γιατρος στον αγκωνα δε βρηκε τιποτα! Γι αυτο και μου συστησε απλα ξεκουραση κ η αληθει ειναι οτι πια δε μ ενοχλει καθολου σχεδον γι αυτο ειπα οτι απο βδομαδα θεωρω θα ναι οκ.

Το μονο που εχω ειναι το εξης: οταν κανω δικεφαλους (καμψεις) νιωθω εκει μεσα στην αρθρωση ενα κοκκαλο σα να τριβεται. Οταν εκανα βασικα γιατι τωρα εχω καιρο να κανω και δε ξερω.. Ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω οτι δεν ειναι κατι, μια στεφανη λεει υπαρχει εκει που περναει απο μεσα ενα κοκκαλο, κατι τετοιο ουτε που θυμαμαι.

Λες με το strap να σταματουσε αυτο το τριξιμο; Φανταζομαι πως αν καποιος μου πιεσει το χερι (σαν προσομειωση του στραπ) θα δειξει

Εσυ γιατι το χρησιμοποιεις;

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ για οποιαδήποτε άρθρωση ψιλο τραυματίζεται ή πιάνεται. Είτε δέσεις αστράγαλο είτε γόνατο είτε καρπό το ίδιο είναι. Μπορείς να κανεις προπόνηση χωρίς πρόβλημα και το θέμα περνάει μετά 1-2 weeks (με τον καιρό καταλαβαίνεις τι και που να δέσεις, δεν είναι δύσκολο).

ΠΧ αν δέσεις κάτω από τον αγκώνα πιάνει τον τένοντα του πήχη. Αν δέσεις πάνω πιάνει τένοντα από τρικέφαλο / δικέφαλο κτλ.  

Αν δεν το δέσεις είτε σταματάς τις προπονήσεις στο σημείο, είτε το κάνεις χειρότερα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Δεν μιλάω για ασκήσεις συγκεκριμένες που επιβαρύνουν κάποια άρθρωση. Οταν μια άσκηση σε πονάει γενικά η έχεις ευαισθησία (όπως αναφέρεις) απλά την ξεχνάς εφόρου ζωής και τέλειωσε.  

---------------------

84 κιλά, πάει το πρώτο 1.5. Άλλα 3 και βλέπουμε. 

Δημοσ.

Τον ρώτησα του λεω παρά το οτι έχει αυτο το τρίξιμο να τη κανω την ασκηση? και μου λεει ναι δεν εχεις πρόβλημα. Η αληθεια ειναι οτι παλαιότερα δεν ενιωθα τιποτα όταν την εκανα. Αν δω οτι επανέρχεται θα παω να παρω ενα τέτοιο strap

κι απ ο,τι ειδα ενδείκνυνται και για τα γόνατα για χονδροπαθεια οποτε ισως ειναι καλό να τα δένω στο σκουωτ

Δημοσ.

Ναι κάνει, όλα σχεδόν το ίδιο είναι εφόσον ρυθμίζεται πόσο σφιχτά να δέσεις και το έλασμα τους είναι μεταλλικό (τα πλαστικά σπάνε)

Δημοσ.

Πλεον μετα απο καθε προπονηση πλατης με καποιες καινουριες ασκησεις και πιο σωστη εκτελεση με πιανουν απιστευτα οι τραπεζοειδεις την επομενη μερα, εννοειται κ η υπολοιπη πλατη.Σαν να ειμαι αγυμναστος..

Δεν το περιμενα αυτο :P

• Moderators
Δημοσ.

τέτοιο κάνει δουλειά; οι αρθρώσεις μου έχουν βγει off (ένδειξη ότι ο θυρεοειδής γ@μιέται) 

πως επηρεαζει ο θυρεοειδής τις αρθρωσεις?

Δημοσ.

εγώ για post workout  τρώω 250γρ (άψητη)  κότα , το έχω μαζί σε ταπερ 

Είναι overkill κοντά 60γρ. πρωτεΐνη ρε συ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...