yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 δεν κάνει οι παλμοί να πέφτουν μαχαίρι....θέλει να μειώνονται σταδιακά... όποιος στο έδωσε σίγουρα δεν σε γουστάρει Υπάρχει υποστήριξη γι αυτό; Γιατί στο ΤΑΒΑΤΑ που κάνω το πρωτόκολλο πάει 20'' στο 90% HR - 10'' ξεκούραση, οπότε από το φουλ πάμε στο 0 και ξανά στο φουλ. Υποτίθεται ότι είναι σούπερ γαμάτο πρόγραμμα και δεν διάβασα πουθενά ότι κάνει κακό στην καρδιά η απότομη ξεκούραση. Εντωμεταξύ, έβαζα μια εξωτερική πρίζα κι όπως έκοβα το καλώδιο μίκρυνα λίγο το μήκος του δείκτη... να δω πότε θα μπορέσω να ξαναπιάσω μπάρα. 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πριν πας να τα σκάσεις, δες αν σε καλύπτει το γυμναστήριο σε αυτά που θες. Κάνε κάνα δοκιμαστικό δωρεάν. Τον κόσμο φοβαμαι περισσότερο γιατί θα μαζευτούν πολλοί. Από όργανα κλπ δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, προσαρμόζομαι.
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φίλε spect ήθελα να ήξερα που βρίσκεις τα λεφτά για γυμναστήριο αφού όπως λες δεν ασχολησαι με κάτι άλλο
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φίλε spect ήθελα να ήξερα που βρίσκεις τα λεφτά για γυμναστήριο αφού όπως λες δεν ασχολησαι με κάτι άλλο χαχαααχαχ αμ το αλλο το ξερεις /?? εχει ενα τατου ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ποδι , αυτο να μας πει με τι λεφτά το χτύπησε χαχαχααχαχα 2
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άσε το είχα δει χαχαχα δεν παίζει κανένα λάχειο θα έπιασε
king2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άσε το είχα δει χαχαχα δεν παίζει κανένα λάχειο θα έπιασε Γεννημα πλούσιας οικογενειας who knows? Μιας και εδώ και 2 χρόνια δεν έχει πει ότι δουλεύει κάπου.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρε σεις αυτη η κατινια σε αυτην την κωλοχωρα θα σταματησει... Οπως θελει ας τα βγαζει περα, αμα εσας δεν σας πειραζει τι χωλοσκατε δεν μπορω να καταλαβω.... 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φίλε spect ήθελα να ήξερα που βρίσκεις τα λεφτά για γυμναστήριο αφού όπως λες δεν ασχολησαι με κάτι άλλο γαμαω και δερνω!! Ειμαι ζιγκολο! χαχαααχαχ αμ το αλλο το ξερεις /?? εχει ενα τατου ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ποδι , αυτο να μας πει με τι λεφτά το χτύπησε χαχαχααχαχα και ταξιδια σε χονκ κονκ και κινα και αλλο τατουαζ εκει ε? μην τα ξεχνας αυτα! 3
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρε σεις αυτη η κατινια σε αυτην την κωλοχωρα θα σταματησει... Οπως θελει ας τα βγαζει περα, αμα εσας δεν σας πειραζει τι χωλοσκατε δεν μπορω να καταλαβω.... χαχαχαχα όκεη δεν το πα με αυτήν την πρόθεση όπως νομίζεις
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 { χιουμορ } εγω παντως κανω πλακα ετσι , αλλη φορα θα βαζω τις αγκυλες να το διευκρινίζω μιας και βλεπω ο λιβε και ο σπεκτ νομίζουν οτι μπορει και να χωλοσκαμε !!! ρε τι φαση αλλη ενοια δεν ειχαμε , ρε μερικους απο εσας σας εχω για πιο εξυπνους , να μας πει πως χτυπησε το τατου εγραψα με ενα χιλομετρο χαχαχααχαχαχαχ { χιουμορ } 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μαους η απαντηση μου ηταν αυτο σαρκασμος! Απλα προσθεσα αυτα που ξεχασες να πεις πριν! Δεν περιμενα να μην το καταλαβεις ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις