king2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Φάε... Το γάλα γιατί το έκοψες? Το γαλα(1.5%) με φουσκωνε αρκετα και ολη τη μερα ειχα καουρες κτλ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγω αυγα εχω να φαω καιρο.... Θα τα ξαναρχισω...
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τι θα προτείνατε για στήθος που να μην επηρεάζει και τόσο τον ώμο μου; Πιέσεις λέω να τις αφήσω προς το παρόν μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Ήδη είμαι καλύτερα και δεν πονάω όσο πόναγα αλλά για πρόληψη λέω να το προσέξω.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τι θα προτείνατε για στήθος που να μην επηρεάζει και τόσο τον ώμο μου; Πιέσεις λέω να τις αφήσω προς το παρόν μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Ήδη είμαι καλύτερα και δεν πονάω όσο πόναγα αλλά για πρόληψη λέω να το προσέξω. Ανοίγματα με λάστιχο ή τροχαλία
manzah80 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εσκασα ενα μπουνιδι σε ενα τοιχο και εκανα το χερι μου καλοκαιρινο.Να δω πως θα πιασω την μπαρα. 1
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εσκασα ενα μπουνιδι σε ενα τοιχο και εκανα το χερι μου καλοκαιρινο.Να δω πως θα πιασω την μπαρα. αν είναι πρησμένο αύριο το πρωί πάνε δες το. Το ότι ο πόνος παλεύεται δεν σημαίνει ότι δεν έσπασε :/ δύο φορές έκανα μαλακία να βαρέσω τοίχο. Την μία την γλίτωσα την άλλη το έσπασα. Να προτιμάτε φύλλα ντουλάπας η πόρτες (Εσωτερικές)
manzah80 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 αμα βαρεσω ντουλαπα η πορτα θα την τρυπησω το χω κανει δυο τρεις φορες ε δεν θα γαμησω ολο το σπιτι. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 αμα βαρεσω ντουλαπα η πορτα θα την τρυπησω το χω κανει δυο τρεις φορες ε δεν θα γαμησω ολο το σπιτι. ποιός σε πείραξε να τον δείρω;
Soopercharged Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Και τα γυαλια προτεινονται επισης. Προσδιδουν αλλο κυρος στα νευρα κυριως επειδη συνοδευονται απο τον χαρακτηριστικο θορυβο! 1
manzah80 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ποιός σε πείραξε να τον δειρω Τιποτα μωρε ολα οκ αμα δεν πονεσω δεν ηρεμω αμα εχω νευρα εγω
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 σπασμένο χέρι είναι γύψος για 3 μήνες και πονάει όταν αλλάζει ο καιρός, χειρότερο από μια τρύπα στην πόρτα. Στο πατρικό μου σπίτι η τρύπα στην πόρτα στο δωμάτιο μου ήταν μέρος του decor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις