Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τι θα προτείνατε για στήθος που να μην επηρεάζει και τόσο τον ώμο μου; Πιέσεις λέω να τις αφήσω προς το παρόν μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Ήδη είμαι καλύτερα και δεν πονάω όσο πόναγα αλλά για πρόληψη λέω να το προσέξω.

Δημοσ.

Τι θα προτείνατε για στήθος που να μην επηρεάζει και τόσο τον ώμο μου; Πιέσεις λέω να τις αφήσω προς το παρόν μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Ήδη είμαι καλύτερα και δεν πονάω όσο πόναγα αλλά για πρόληψη λέω να το προσέξω.

Ανοίγματα με λάστιχο ή τροχαλία 

Δημοσ.

Εσκασα ενα μπουνιδι σε ενα τοιχο και εκανα το χερι μου καλοκαιρινο.Να δω πως θα πιασω την μπαρα.

αν είναι πρησμένο αύριο το πρωί πάνε δες το. Το ότι ο πόνος παλεύεται δεν σημαίνει ότι δεν έσπασε :/

δύο φορές έκανα μαλακία να βαρέσω τοίχο. Την μία την γλίτωσα την άλλη το έσπασα. Να προτιμάτε φύλλα ντουλάπας η πόρτες (Εσωτερικές)

Δημοσ.

αμα βαρεσω ντουλαπα η πορτα θα την τρυπησω το χω κανει δυο τρεις φορες ε δεν θα γαμησω ολο το σπιτι.

ποιός σε πείραξε να τον δείρω; 

Δημοσ.

Και τα γυαλια προτεινονται επισης. Προσδιδουν αλλο κυρος στα νευρα κυριως επειδη συνοδευονται απο τον χαρακτηριστικο θορυβο!

• Like 1
Δημοσ.

σπασμένο χέρι είναι γύψος για 3 μήνες και πονάει όταν αλλάζει ο καιρός, χειρότερο από μια τρύπα στην πόρτα. Στο πατρικό μου σπίτι η τρύπα στην πόρτα στο δωμάτιο μου ήταν μέρος του decor. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...