alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει αυτό που λες από πάνω φυσικά (neural adaptation), αλλά όσο πιο πολύ καιρό γυμνάζεται κάποιος και σε κάποια συγκεκριμένη άσκηση τόσο πιο απίθανο. Δηλαδή αν μέσα σε ένα χρόνο πας από τα 75 στα 85 κιλά στην τροχαλία μετά από 2-3 χρόνια που κάνεις την άσκηση, δεν είναι neural adaptation. Αν ασχολείσαι με βάρη 6-12 μήνες ή αν μιλάμε για καινούρια άσκηση στο ασκησιολόγιο, πολύ πιθανό να είναι. Πάντως John για να αυξηθεί η μυική μάζα ενώ είσαι στα ίδια κιλά πρέπει να πεσει η περιφέρια της μέσης (με την μεζούρα). 2
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 να κάνεις στραβόμπαρα για δικέφαλο και να σε έχει τσιμπήσει κουνούπι στη γάμπα ... #@$^&
Liverpool89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κλαιν... αν κανεις δικεφαλλα και νιωθεις το τσιμπιμα απο κονουπι ...ζορισου κι αλλο Χαχαχα σημερα βγηκε καποιος απο ενα γυμναστηριο φορουσε κατι γαντια λες και επαιζε στην ταινια stars wars πιανοντας το φωτοσπαθο. Το βλεπω γελαω, λεω αυτοι νομιζουν οτι τα γαντια θα τους κανουν τουμπανο 2
Mikeasdf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κλαιν... αν κανεις δικεφαλλα και νιωθεις το τσιμπιμα απο κονουπι ...ζορισου κι αλλο Χαχαχα σημερα βγηκε καποιος απο ενα γυμναστηριο φορουσε κατι γαντια λες και επαιζε στην ταινια stars wars πιανοντας το φωτοσπαθο. Το βλεπω γελαω, λεω αυτοι νομιζουν οτι τα γαντια θα τους κανουν τουμπανο Δε ξερω σε τι γαντια αναφερεσαι ακριβως παντως εγω που ειμαι 7 μηνες χωρις γαντια τα εχω εκτιμησει Οσο να'ναι οι καλλοι ενοχλουν στις ασκησεις, ιδιαιτερα της πλατης.Και εχουν γεμισει τα χερια μου απο τις μπαρες και το ποδηλατο.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κλαιν... αν κανεις δικεφαλλα και νιωθεις το τσιμπιμα απο κονουπι ...ζορισου κι αλλο Χαχαχα σημερα βγηκε καποιος απο ενα γυμναστηριο φορουσε κατι γαντια λες και επαιζε στην ταινια stars wars πιανοντας το φωτοσπαθο. Το βλεπω γελαω, λεω αυτοι νομιζουν οτι τα γαντια θα τους κανουν τουμπανο και γω φοράω γαντάκι 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κλαιν... αν κανεις δικεφαλλα και νιωθεις το τσιμπιμα απο κονουπι ...ζορισου κι αλλο Χαχαχα σημερα βγηκε καποιος απο ενα γυμναστηριο φορουσε κατι γαντια λες και επαιζε στην ταινια stars wars πιανοντας το φωτοσπαθο. Το βλεπω γελαω, λεω αυτοι νομιζουν οτι τα γαντια θα τους κανουν τουμπανο Τι ειμαστε ρε οικοδομοι να μην φοραμε γαντια? Εκτος οτι προστατευουν ειναι και θεμα υγιεινης πιανεις τις μπαρες που δεν ξερω τι εχουν , μονο εγω λειπω απο εκει πανω ... 2
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 έχω μια απορία... στις πιέσεις στήθους σε επικλινή με αλτήρες, πρέπει να νιώθω τη συμμετοχή του front delt?
bosei Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δήμητρα ναι, δεν ξέρω τι νιώθεις αλλά δουλεύουν. Και μην κάνεις το -για μένα- λάθος να αλλάξεις την εκτέλεση της άσκησης γιατί μετά χάνεις το πλεονέκτημα των compound που είναι το overload.
Mikeasdf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 έχω μια απορία... στις πιέσεις στήθους σε επικλινή με αλτήρες, πρέπει να νιώθω τη συμμετοχή του front delt? Σε ολες τις πιεσεις στηθους συμμετεχουν αφου
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δήμητρα ναι, δεν ξέρω τι νιώθεις αλλά δουλεύουν. Και μην κάνεις το -για μένα- λάθος να αλλάξεις την εκτέλεση της άσκησης γιατί μετά χάνεις το πλεονέκτημα των compound που είναι το overload. κάντο πιο λιανά για να το καταλάβω. νιώθω να δουλεύουν, να λειτουργούν, να συμμετέχουν όπως περίεργο μου φαίνεται πως μετά από στήθος/2φαλο νιώθω πάντα πιασμένη και στη πλάτη (στα infraspinatus κυρίως, λιγότερο σε lattisimus dorsi)
bosei Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εννοώ ότι μπορείς να κάνεις διάφορες εκτελέσεις που υποτίθεται κάνουν target παραπάνω το στήθος αλλά για μένα σε compound ασκήσεις δεν χρειάζεται να γίνει αυτό γιατί ότι χάνεις από αίσθηση κάνεις compensate από το αυξημένο φορτίο. Για την πλάτη που λες λογικό μεχρι ένα σημείο είναι αν και με παραξενεύει που λες αυτό τον μύ γιατί συνήθως πιάνονται ρομβοειδεις και traps. Για τον μύ που λες, είναι μέρος του rotator cuff που δρα και σταθεροποιητικα στον ώμο αλλά και ενεργητικα σε διάφορες κινήσεις του ωμου. 1
Mikeasdf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 κάντο πιο λιανά για να το καταλάβω. νιώθω να δουλεύουν, να λειτουργούν, να συμμετέχουν όπως περίεργο μου φαίνεται πως μετά από στήθος/2φαλο νιώθω πάντα πιασμένη και στη πλάτη (στα infraspinatus κυρίως, λιγότερο σε lattisimus dorsi) Συμμετεχει και η πλατη στις πιεσεις στηθους, ειδικα τα lats ως βαση.Μηπως πιεζεις παραπανω απ'οσο πρεπει τα traps και την πλατη προς τα μεσα καθως ετοιμαζεσαι να κανεις πιεσεις?
Liverpool89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ενω τα γαντια θα σωσουν την κατασταση, ειδικα αυτα που είδα, τοσο χοντροκομμένα. Θυμαμαι περσυ μια εβδομαδα εβαζα γαντια για δεκα λεπτα γιατι η μπαρα δεν πιανοταν ηταν κρυσταλο, μολις ζεσταινομουν τα πετουσα. Η βρωμια αν υπαρχει θα σε βρει μονο αν ντυθεις σαν καποτα δεν θα λερωθεις. Να σημειωσω δεν εχω ιδια αποψη για την πετσέτα αυτην επιβάλλεται, ακομα που εγω που κανω μονος παντα παντου βαζω πετσετα έχω μια απορία... στις πιέσεις στήθους σε επικλινή με αλτήρες, πρέπει να νιώθω τη συμμετοχή του front delt? Μηπως την κλιση την εχεις πολυ πανω;πανω απο 45 μοιρες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις