TEOKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τι ειναι τα φρυγαδελια;"Ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες " των fitness. Ο Φρέντυ Κρούγκερ της χοληστερίνης .Αρνίσια συκωτάκια τυλιγμένα με μπόλια αρνιού ,ενισχυμένα με το νέκταρ του θεών ,Μπέικον Για σοβαρό όγκο μιλάμε,mass protein.... 4
TEOKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ακούγεται ποινικά κολάσιμο Χαχά ναι κυκλοφορεί σε ζεστά ταπεράκια μαζί με ντέκα στα αποδυτήρια των σιδεράδικων
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλές γιορτές σε όλους. Χθες πήγα γυμναστήριο μετά απο κάποιες μέρες (πάνω απο εβδομάδα) λόγω διαβάσματος για την σχολή. Ξενέρωσα γιατί δεν μου έβγαιναν οι ασκήσεις. α) Για δύναμη τι κάνουμε ; Πολλές φορές πάω ορεξάτος και δυστυχώς δεν έχω δύναμη για να παλέψω με τα βάρη κυρίως στα ελεύθερα. β) Απο τότε που ξανά άρχισα το γυμναστήριο οι γύρω μου και εγω (μέσω των ρούχων μου) έχω διαπιστώσει μια σημαντική διαφορά και πρόοδο στο σώμα. Για την γαμημένη κοιλιά που ναι μεν υποχωρεί αλλά ακόμα υφίσταται, τι στον μπούτσο θέλει; Το 4πτυχο δίαιτα-αερόβιο-κοιλιακούς-υπομονή; για το a) μαλλον εισαι over trained ή κουρασμενος. Οποτε ειτε θα γυμναστεις σημαντικα λιγοτερο ή θα παρεις καμια γλουταμινη. για το β) φροντισε το μεγαλυτερο μερος των θερμιδων σου να ειναι απο στερεα τροφη και περιόρισε την καφεινη για λογους καλυτερης λειτουργιας εντερου και τα γνωστα.
nikos5800 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 m.youtube.com/watch?v=gpLvtKtanlY&feature=youtu.be επική μάχη μεταξή Adam vs Romano callistenic vs powerlifting !!! 1
snow22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο πρωτεΐνη πρέπει να βγάζω τις ημέρες που δεν γυμνάζομαι;(66 κιλά)
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 το ίδιο με τις μέρες που γυμνάζεσαι, η πρωτεϊνη δεν μεταβάλλεται 2
snow22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 το ίδιο με τις μέρες που γυμνάζεσαι, η πρωτεϊνη δεν μεταβάλλεται Πιστεύα πως αφού δεν γυμνάζομαι δεν θα χρειάζεται να βγαλω τόσα γραμμάρια...το ίδιο ισχύει και με την κρεατίνη ?
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 η έξτρα κρεατίνη είναι συμπλήρωμα, εκεί πας σύμφωνα με τις οδηγίες που παίρνεις ...η πρωτεϊνη ανήκει σε ένα από τα τρία κύρια μακροσυστατικά της διατροφής 1
alex_000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Θα το γυρίσω 4 φορές την ευδομαδα upper lower, αντί για το 6 day split για να βάλω κάνα κιλό πιο εύκολα. 2
bosei Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Θα το γυρίσω 4 φορές την ευδομαδα upper lower, αντί για το 6 day split για να βάλω κάνα κιλό πιο εύκολα. Το 6 day ήταν push-pull-legs repeat?
bosei Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να ξενερώσεις που θα πρέπει στις upper μέρες να χωρέσεις το volume που έβγαζες στις push+pull μέρες. Για εξοικονόμηση χρόνου μπορείς να κάνεις alternating sets...το καλό είναι ότι δεν πέφτεις σε κιλά σαν τα super set.
alex_000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Θα μειωθεί το volume από μέση και πανω λίγο αναγκαστικά. It's ok. Θα κάνω μια ώρα αντί για 45 λεπτά. Θα μείνω στα Drop set ως συνήθως με ελαχιστα super set Θα προτιμούσα full body μέρα παρά μέρα όπως παλιά αλλα θέλει μια μέρα ανά δύο ευδομαδες να είναι Κυριακή και κλείνει το gym 14:00 και ξενερώνω.. πολύ νωρίς δεν αντέχεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις