Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ζυμαρικά ρυζια μετραμε ωμα; λογο οτι περιεχουν νερο Αλλα τα κρεατα ψημενα, σωστα; Αυτο ειναι ταμαμ για τον γιαννη https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=932866676791438&id=283314321746680 1
yannis27gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ τα μετράω ωμά. Βάζω π.χ. 100γρ ρύζι για μαγείρεμα και έτσι ξέρω ακριβώς τι τρώω γιατί γράφει στη συσκευασία τα θρεπτικά συστατικά. Αδιαφορώ πόσο είναι βρασμένα. Στα κρέατα γράφει στο nutritiondata πόσο είναι το καθένα ωμά ή ψημένα. Στη γλώσσα π.χ. η πρωτείνη ειναι περισσότερη σε 100γρ ψημένης τροφής καθώς μαζεύει στο ψήσιμο και τρως περισσότερο. Υ.Γ. Με νιώθεις Κρις, ακριβώς αυτό θα ήθελα από ένα διάδρομο. Υ.Γ.2. Μαργαρίτα, τρέχεις;
Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλα το κρεας το μετρας με υγρασια πχ το κοτοπουλο στηθος, αλλα μετα στεγνώνει
linkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημητρα παντα κανω foam, καποιες φορες με παταει και αλλος Linkin χαμηλα δεξια , λιγο πιο πανω απ τον γλουτο. Εκει που ακουμπα το μικρο δαχτυλο του τυπου ---> https://www.google.gr/imgres?imgurl=http://azopt.net/wp-content/uploads/2014/01/back-pain-lg.jpg&imgrefurl=http://azopt.net/chronic-low-back-pain/&h=648&w=597&tbnid=pAiVqKsBRALfoM:&docid=fLcA4jevUg4Y9M&hl=el&ei=f3W7VqGcMMz4asvjn4AE&tbm=isch&client=safari&ved=0ahUKEwjh15St3u3KAhVMvBoKHcvxB0AQMwgkKAUwBQ Το μικρο δαχτυλο ή ο δεικτης? Εισαι σιγουρη οτι ειναι μυικος ο πονος? Ειναι "σφυξιμο", τσιμπημα ή καψιμο?
yannis27gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλα το κρεας το μετρας με υγρασια πχ το κοτοπουλο στηθος, αλλα μετα στεγνώνει Ναι αλλά αλλάζει ελάχιστα το βάρος. Το βγάζεις π.χ. από τη ψησταριά, βάζεις 100γρ, φεύγει η υγρασία είναι 95γρ. Στη γλώσσα βάζεις για ψήσιμο 800γρ και παίρνεις 450γρ (τα ζύγισα, δε λέω τυχαία τα νούμερα). Μαζεύει απίστευτα στο μαγείρεμα.
Vapir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 πάνω κάτω ξέρετε φαντάζομαι πόσο μένει όταν ψήνεις το κρέας μετά απο τόσο καιρό , τώρα να μετράς τα γραμμάρια μπας κ φας 50+- άψητου κοτόπουλου δεν καταλαβαίνω το λόγο . Μου φαίνεται τρελό να μετράει κάποιος με ζυγαριές μετά απο 1 χρόνο ζυγίσματος +
Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Κατι αλλο, σε προγραμμα upper lower,μονο στο upper σχεδον σε ολα ξεκινανε με.στηθος μετα πλατη,ωμοι χερια, Η απορια μου ειναι: πρεπει να εναλλάσσονται οι δυο ανταγωνιστηκες ομαδες, πλατη στηθος, μια μερα πχ το στηθος πρωτο, μια πλατη. Τωρα για το ζυγισμα καταλαβα οταν αρχισα να μετραω, οτι πριν που τα εβαζα με την συνήθεια, βρισκομουν στα ιδια
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το μικρο δαχτυλο ή ο δεικτης? Εισαι σιγουρη οτι ειναι μυικος ο πονος? Ειναι "σφυξιμο", τσιμπημα ή καψιμο? Οπως το βλεπω σ αυτη την εικονα που εβαλες,πρεπει να ναι εκει που λεει internal oblique muscle , ή λιγο πιο αριστερα προς τη σπονδυλικη. Ειναι χαμηλα παντως, και τοτε στη φυσικοθεραπεια μου χαν πει οτι ειναι απο το γλουτο. Τι να σου πω σιγουρη για το μυικο δεν ειμαι, αλλα τοτε ετσι μου χε πει ο φυσικοθεραπευτης , κι ετσι πιστευει και η γυμναστρια.. Ο γιατρος που χα παει για το γονατο, και του πα να το δει, δε βρηκε να εχω τιποτα . Και δε πολυεδωσε σημασια κιολας, στη φαση τι λες αφου δεν εχεις κατι Τωρα δε ξερω, εχω λιγο σκολιωση που χε δειξει η ακτινα, κατα τ αλλα δεν εχει βρεθει κατι.. Παει καπου το μυαλο σου? Δεν ειναι καψιμο. Ειναι ενας ελαφρυς πονος, σα να νιωθω πιο εντονα το σημειο εκεινο
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 πάνω κάτω ξέρετε φαντάζομαι πόσο μένει όταν ψήνεις το κρέας μετά απο τόσο καιρό , τώρα να μετράς τα γραμμάρια μπας κ φας 50+- άψητου κοτόπουλου δεν καταλαβαίνω το λόγο . Μου φαίνεται τρελό να μετράει κάποιος με ζυγαριές μετά απο 1 χρόνο ζυγίσματος + σε ευχαριστώ που με λες τρελή ..... στα μάκρος την πρωτεϊνη την υπολογίζουμε ολική ή ζωική μόνο;
Vapir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα για το ζυγισμα καταλαβα οταν αρχισα να μετραω, οτι πριν που τα εβαζα με την συνήθεια, βρισκομουν στα ιδια ε είχες συνηθίσει να τρως λάθος ^^ σε ευχαριστώ που με λες τρελή ..... στα μάκρος την πρωτεϊνη την υπολογίζουμε ολική ή ζωική μόνο; τι δεν έχεις μάθει ακόμα τις ποσότητες με το μάτι ? χαρά στην υπομονή σου
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ε είχες συνηθίσει να τρως λάθος ^^ τι δεν έχεις μάθει ακόμα τις ποσότητες με το μάτι ? χαρά στην υπομονή σου εδώ δεν έχω μάθει να υπολογίζω το "στα 500μετρα στρίβεις δεξιά" 5
Vapir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Είχα πει αρκετές φορές για τη σωστή και λάθος χρήση αναβολικών και το θέμα του bodybuilding γενικότερα στα κιλά κλπ εδώ ένα ωραίο παράδειγμα , αριστερά Kevin levrone , δεξιά Ronnie coleman και οι δυο απο την ίδια bodybuilding era και οι δύο 51 χρονών σήμερα με δυο διαφορετικές οπτικές του θέματος προπόνησης και αναβολικών , με δυο άκρως διαφορετικές καταστάσεις υγείας (το σημαντικότερο) αλλα και σώματος και φυσικής κατάστασης. Ο Kevin σήμερα είναι τούμπανος και φαίνεται κατα πολύ νεότερος απότι είναι(για 30-35χρονών τον κάνω) και ο Ronnie παρουσιάζει μια θλιβερή εικόνα που προσωπικά με τρομάζει γιατι αν και τον σέβομαι γιαυτά που κατάφερε θεωρώ πως το τίμημα ήταν μεγάλο τελικά αν και ο ίδιος δηλώνει πως αν μπορούσε να πάει πίσω στο χρόνο θα έκανε ακόμα περισσότερα. Πριν καμια εβδομάδα ο Ronnie έκανε ένα ακόμα χειρουργείο και είδα ένα βίντεο που τον βοηθούσαν να αρχίσει να περπατάει ξανά. Ο ένας ζει τη ζωή του και συνεχίζει εκτός αγωνιστικού bodybuilding κ ο άλλος ναι μεν "θρύλος" 8 x Olympia όμως.... σακατεμένος και είναι μόλις 51 χρονών , μπορεί να ζήσει 40-50 χρόνια ακόμα .?(μπορεί??? )? ? ? ? ? Προσωπικά μου άρεσε κατα πολύ περισσότερο ο Kevin Levrone , τον Ronnie δεν τον θεωρώ πρότυπο σαν μορφή, ποτέ δεν μου άρεσε η physique του ούτε το "καβούκι χελώνας" που μετά απο αυτών το εμφανίζουν αγωνιστικοί ακόμα και της κολοπετινίτσας εδώ στην Ελλάδα τέλος πάντων ,για να μην μακρηγορώ ορίστε και μια φωτογραφία πως είναι σήμερα 1
linkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Οπως το βλεπω σ αυτη την εικονα που εβαλες,πρεπει να ναι εκει που λεει internal oblique muscle , ή λιγο πιο αριστερα προς τη σπονδυλικη. Ειναι χαμηλα παντως, και τοτε στη φυσικοθεραπεια μου χαν πει οτι ειναι απο το γλουτο. Τι να σου πω σιγουρη για το μυικο δεν ειμαι, αλλα τοτε ετσι μου χε πει ο φυσικοθεραπευτης , κι ετσι πιστευει και η γυμναστρια.. Ο γιατρος που χα παει για το γονατο, και του πα να το δει, δε βρηκε να εχω τιποτα . Και δε πολυεδωσε σημασια κιολας, στη φαση τι λες αφου δεν εχεις κατι Τωρα δε ξερω, εχω λιγο σκολιωση που χε δειξει η ακτινα, κατα τ αλλα δεν εχει βρεθει κατι.. Παει καπου το μυαλο σου? Δεν ειναι καψιμο. Ειναι ενας ελαφρυς πονος, σα να νιωθω πιο εντονα το σημειο εκεινο Οτι και να πω υποθεση ειναι οποτε μην βασιστεις τρελα στα λεγομενα μου. Κατ εμε, λογικα ειτε εχεις καποια ανισορροπια στην μεση η οποια φορτιζει καποιον μυ περισσοτερο/διαφορετικα από οτι εχει συνηθισει ή ειναι καθαρα θεμα οτι καποιος μυς κλαταρει υστερα απο πολυωρη γυμναστικη. Ποση ωρα απο την εναρξη της προπονησης σου σε πιανει ο πονος? Ποση ωρα κραταει? Για μενα δοκιμασε να κανεις μερικες διατασεις, ας πουμε 3 φορες την βδομαδα, και βλεπεις πως θα παει. Επισης, διατασεις μην κανεις οποιες να ειναι, για μενα ξεκινα με bird dog και wall sits προς το παρον και βλεπεις. Απεφυγε toe touches και οτιδηποτε αλλο μπορει να κανει overstretch τους μυες σου. Λογικα θα τα εχεις διαβασει 15 φορες αλλα οκ.
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το μυαλο μου κ εμενα, και της γυμνάστριας μου παει στο πρωτο σεναριο. Εχω μια μικρή σκολιωση + μια ανισοροπια στα δύο ισχυα , οπως μου χε πει ο φυσικοθεραπευτης, κατι που δημιουργει και το θεμα στα γονατα. Δε συμβαινει σε καθε προπονηση, αλλα οταν γινει 9/10 φορες ειναι προς το τελος ή λιγα λεπτα αφότου τελειωσω. Ο πονος συνηθως διαρκεί λεπτά και περναει, οταν φτανω σπίτι δηλαδη που περναει στανταρντ μιση ωρα , τις περισσοτερες φορες εχει φυγει. Bird dog δε κανω, θα κοιταξω να τις εντάξω. Εν τω μεταξυ toes touches ορθια μου χαν δειξει στη φυσικοθεραπεια να κανω, κατεβαινα αργα αργα και ανεβαινα αργα αργα. Τι να πω θα κοιταξω να τ αφησω για ενα διαστημα
Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μπροκολο σε τρια τεσσερα λεπτα. Κοβουμε την μεριδα(μικρες μπουκιες)που θελουμε, βαζουμε τρεις τέσσερις κουταλιες της σουπας νερο στο μπολ, μετα στα μικροκύματα γιατρια τεσσερα λεπτα, αλλα πρεπει να το σκεπασουμε με ενα πιατο απο πανω. Ετοιμο και σπεσιαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις