linkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Το μυαλο μου κ εμενα, και της γυμνάστριας μου παει στο πρωτο σεναριο. Εχω μια μικρή σκολιωση + μια ανισοροπια στα δύο ισχυα , οπως μου χε πει ο φυσικοθεραπευτης, κατι που δημιουργει και το θεμα στα γονατα. Δε συμβαινει σε καθε προπονηση, αλλα οταν γινει 9/10 φορες ειναι προς το τελος ή λιγα λεπτα αφότου τελειωσω. Ο πονος συνηθως διαρκεί λεπτά και περναει, οταν φτανω σπίτι δηλαδη που περναει στανταρντ μιση ωρα , τις περισσοτερες φορες εχει φυγει. Bird dog δε κανω, θα κοιταξω να τις εντάξω. Εν τω μεταξυ toes touches ορθια μου χαν δειξει στη φυσικοθεραπεια να κανω, κατεβαινα αργα αργα και ανεβαινα αργα αργα. Τι να πω θα κοιταξω να τ αφησω για ενα διαστημα Bird dog οπωσδηποτε. Ειναι και ενδυναμωσης και ισορροπιας και αμα την κανεις σωστα πιανει ολη την περιοχη + γλουτους. Αμα μπορεις να βρεις και κανα κολυμβητηριο εκει τριγυρω θα γινεις τουμπανη. Μην αγχωνεσαι γενικα απλα κανε τις διατασεις ευλαβικα. Μπροκολο σε τρια τεσσερα λεπτα. Κοβουμε την μεριδα(μικρες μπουκιες)που θελουμε, βαζουμε τρεις τέσσερις κουταλιες της σουπας νερο στο μπολ, μετα στα μικροκύματα γιατρια τεσσερα λεπτα, αλλα πρεπει να το σκεπασουμε με ενα πιατο απο πανω. Ετοιμο και σπεσιαλ. Εγω το πεταω στο γουοκ με ελαχιστο λαδακι και πιπερι λεμονιου και γινεται αρρωστο (οσο αρρωστο μπορει να ειναι ενα μπροκολο). ** Ειδα ηλιο και βγηκα εξω για ποδηλατο στην λιμνη. 15 λεπτα εκανα και γυρισα σπιτι. Μετα ειδα οτι ειχε -14 κελσιου. 3
Votritis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ειδα ηλιο και βγηκα εξω για ποδηλατο στην λιμνη. 15 λεπτα εκανα και γυρισα σπιτι. Μετα ειδα οτι ειχε -14 κελσιου. Με -14 φαντάζομαι θα μπορούσες να κανεις ποδήλατο και πανω στην λίμνη! Εδω(νότια Κρητη) σήμερα 18 βαθμούς και βλέπω τις επόμενες ήμερες ανεβαίνει 19-20 ,αλλα δυστυχώς εχω ακομα πολυ δουλεια για να κάνω ποδήλατο. 1
GreekMonkey Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Run,run,run Running gives your brain a work out, say scientists http://www.telegraph.co.uk/news/health/news/12148466/Running-gives-your-brain-a-work-out-say-scientists.html Μαργαρίτα στο λέω όσο πιο καθαρά μπορώ και χωρίς να με ενδιαφέρει το κράξιμο που θα ακούσω από τους άλλους εδώ μέσα. Το μυαλό σου πρέπει να δουλέψεις, όχι το σώμα σου. Έχεις αυτό το πράγμα που μου το είχε πει ο Μάους για μένα και είχε δίκιο, ότι φοβάσαι με το παραμικρό πως κάτι έχεις. Θα ζήσεις 50-60-70 χρόνια. Αν ψαχνωμαστε με τον παραμικρό πόνο που νιώθουμε ζήτω που καήκαμε, εγώ έπρεπε να είχα πεθάνει ήδη. Συμβουλή ένα. Παράτα το γυμναστήριο και όλον αυτόν τον ψυχαναγκασμό που δεν σε γεμίζει (γιατί δεν σε γεμίζει και το ξέρω - και κράξτε οι άλλοι όσο θέλετε για το ξερολίκι μου). Συμβουλή δύο. Παράτα γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και όλες αυτές τις αυθεντίες που επισκέπτεσαι ευλαβικά. Συμβουλή τρία. Ξεκίνα τρέξιμο ή τουλάχιστον οπωσδήποτε αερόβια άσκηση και μόνο. Άσε τα βάρη, δεν είναι για όλους ή για όλες τις περιόδους της ζωής μας. Αυτά. 2
linkin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Με -14 φαντάζομαι θα μπορούσες να κανεις ποδήλατο και πανω στην λίμνη! Εδω(νότια Κρητη) σήμερα 18 βαθμούς και βλέπω τις επόμενες ήμερες ανεβαίνει 19-20 ,αλλα δυστυχώς εχω ακομα πολυ δουλεια για να κάνω ποδήλατο. Ρε κοπελι ιντα μου τα λες αυτα να με τρελανεις? Νταξει, μας εχει παει "χαλαρα" ο χειμωνας μεχρι στιγμης, δεν παραπονιεμαι.
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μαργαρίτα στο λέω όσο πιο καθαρά μπορώ και χωρίς να με ενδιαφέρει το κράξιμο που θα ακούσω από τους άλλους εδώ μέσα. Το μυαλό σου πρέπει να δουλέψεις, όχι το σώμα σου. Έχεις αυτό το πράγμα που μου το είχε πει ο Μάους για μένα και είχε δίκιο, ότι φοβάσαι με το παραμικρό πως κάτι έχεις. Θα ζήσεις 50-60-70 χρόνια. Αν ψαχνωμαστε με τον παραμικρό πόνο που νιώθουμε ζήτω που καήκαμε, εγώ έπρεπε να είχα πεθάνει ήδη. Συμβουλή ένα. Παράτα το γυμναστήριο και όλον αυτόν τον ψυχαναγκασμό που δεν σε γεμίζει (γιατί δεν σε γεμίζει και το ξέρω - και κράξτε οι άλλοι όσο θέλετε για το ξερολίκι μου). Συμβουλή δύο. Παράτα γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και όλες αυτές τις αυθεντίες που επισκέπτεσαι ευλαβικά. Συμβουλή τρία. Ξεκίνα τρέξιμο ή τουλάχιστον οπωσδήποτε αερόβια άσκηση και μόνο. Άσε τα βάρη, δεν είναι για όλους ή για όλες τις περιόδους της ζωής μας. Αυτά. Μιλησε η εμπειρια της ζωης και της γυμναστικης οχι αστεια ... 1
gon1332 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρες. Συγνώμμη που επεμβαίνω Φώτη, αλλά γιατί κάνεις επίθεση στο πρόσωπο; Είπε κάτι βγαλμένο από τη δικιά του εμπειρία. Αυτό που θα μπορούσε κανείς να κάνει, είναι πολιτισμένα να αντικρούσει αυτό που είπε. Όχι έτσι όμως. 3
curiositykilledme Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 τα βαρη θελουν και λιγο πιστη και θεληση ειναι αν διατιθεσαι να σου φευγει το κλαπετο ή οχι, και αν κρινω απτα διαφορα gym που εχω περασει λιγοι πανε μετα τον διαδρομο-ποδηλατο ή οπως θελετε πειτε το, για βαρη. Με το αεροβιο κουραζεσαι, με τα βαρη εγω προσωπικα κουραζομαι σε ενα next level που σαυτο το level οταν τελειωσεις και πονας ολοκληρος κατι πηγε καλα. Και δεν ειναι η απλη κουραση δουλειας-τρεξιματος, ειναι ενα ειδος κουρασης που δεν μπορω να περιγραψω. Ισως ειναι και λιγο ψυχοφθορο για μερικους. Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι καταλαβαινω μερικα παιδια που δεν θελουν τα βαρη ή βαριουνται ή δεν τους αρεσει ή το θεωρουν βλαβερο. Ναι μεν ειναι πολυ καλο για την υγεια, φτιαχνεις το σωμα σου οπως πρεπει να ειναι απλα καταλαβαινω και την αλλη πλευρα που ειναι εναντια. Εγω ξεκινησα 140 κιλα και σημερα ειμαι 96, ξεκινησα τα βαρη μονο και μονο γτ δν εβλεπα αποτελεσμα μονο με το αεροβιο(2-3 κιλα μηνας) και αντιληφθηκα μονος μου οτι χρειαζομαι και βαρη για να παει πιο γρηγορα το πραγμα(4-5 κιλα μηνα). Τωρα πως εκανα τετοιες ασκησεις ενω εγω ο ιδιος ημουν το βαρος αυτο μονο εγω το ξερω(επανερχομαστε στο μ φευγει το κλαπετο). Με λιγα λογια για να μην το κουραζω 3 πραγματα ειναι απαραιτητα. Στοχος, σχεδιο και υπομονη. Και δεν ειναι αναγκη να κανετε ασκησεις commando ξεκινηστε με τα απλα και πατε και συνθετα μετα δεν σας πιεζει κανεις. 2
GreekMonkey Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μιλησε η εμπειρια της ζωης και της γυμναστικης οχι αστεια ... Λίγο να σε έγλειφα όπως κάνουν 2-3 άτομα σε αυτό το thread που είναι και τα μόνα με το οποία μιλάς, παίζει και να συμφωνούσες με αυτό που έλεγα. Τέτοιος είσαι.
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λίγο να σε έγλειφα όπως κάνουν 2-3 άτομα σε αυτό το thread που είναι και τα μόνα με το οποία μιλάς, παίζει και να συμφωνούσες με αυτό που έλεγα. Τέτοιος είσαι. χαχαχαχα οκ . Ηρεμησε τωρα γιατι δεν ψαρωνεις κανεις να ξερεις . 1
curiositykilledme Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λίγο να σε έγλειφα όπως κάνουν 2-3 άτομα σε αυτό το thread που είναι και τα μόνα με το οποία μιλάς, παίζει και να συμφωνούσες με αυτό που έλεγα. Τέτοιος είσαι. το γλειψιμο ειναι σιχαμενο αλλα περα απο αυτο να γινεται και για καποιο λογο συνηθως γινεται για τα λεφτα ή για να ανεβεις σε μια δουλεια. το να γλειφεις σε ενα forum καποιον για να συμφωνει με αυτα που λες με ξεπερναει. 2
TEOKOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Inspiration χρειάζεται . Με ψυχαναγκασμό η γυμναστική σαν τρόπος ζωής δεν υφίσταται. Αν αγαπάς την Άθληση που η Μαργαρίτα από όσο την έχω διαβάσει την αγαπάει σε υπερθετικό βαθμό ,θα βρει τι είναι κατάλληλο,κάποια στιγμή. Μαργαρίτα θες να δοκιμάσεις πολεμικές τέχνες κοντά σε έναν υπέροχο άνθρωπο ,αθλητή και δοκιμασμένο δάσκαλο που από την πρώτη στιγμή θα τον αισθανθείς σαν τον Μέντορά σου;; Αν ναι πες μου να σε φέρω σε επαφή. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Προς απάντηση του κάντε μόνο αερόβιο οι αντιστάσεις δεν είναι για όλους/ες http://cosmopoliti.com/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B7/ 2
Vapir Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 @greekmonkeyπήγα να απαντήσω το πρωί αλλα δεν είχα χρόνο αλλα και δεν ήθελα να φανεί σαν επίθεση ακριβώς επειδή δεν είχα χρόνο να απαντήσω σωστά. Ξέρεις οτι είναι φίλη real life με τον fotis13 που εδω μέσα είναι απο τα ποιο σοβαρά κ cool άτομα κ απότι φαίνεται κάνει αρκετά πράγματα στη ζωή του.Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο fotis δεν θα είχε ενδιαφερθεί να την συμβουλέψει αν έβλεπε αυτό που λες , αυτό που είναι κάτι πολύ υποθετικό όταν δεν ξέρεις τον άλλο στο ελάχιστο? πως έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματα απο το internet είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Ας μην βγάζουμε συμπεράσματα για κόσμο που δεν γνωρίζουμε. Και δεν έχω κάτι ιδιαίτερο ούτε με την Μαργαρίτα ούτε με τον Φώτη για να γλύφω όπως λες οτι κάνουν ορισμένοι, αλλα μου φάνηκε υπερβολικό αυτό που έγραψες 2
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικα και δε προκειται να σταματησω τη γυμναστικη. Αυτα που εχω γραψει και παλαιοτερα οτι μου προσφερε, δεν εχουν αλλαξει στο ελαχιστο. Τωρα η ψυχολογια καθε ανθρωπου προφανως ειναι ευθραστη , και ο λογος που εγραψα το πως ενιωθα, ειναι γιατι μπορει να το καταλαβει μονο οποιος επισης αγαπα τη γυμναστικη. Αλλωστε πολλοι περνανε παρομοιες φασεις και απλα δε το εξωτερικευουν. Teokos ευχαριστω για τη προταση, αν αποφασισω ν αλλαξω ροτα, και να παω προς τα κει θα επικοινωνησω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις