Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνα μια ενυδατική το βραδάκι ρε συ. http://www.makeupmania.com/product_images/k/639/wuta_kamille__92799_zoom.jpg

αυτή χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. Επίσης μαγνησια θα βοηθήσει πολύ στις pull μερες.

Κάτι ήξερα όταν έλεγα ότι σε λίγο θα ανταλλάζουμε και κρέμες.

• Like 6
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλά μου κορίτσια, υπάρχει και η κεραλοιφή. Κάνει παπάδες και χρησιμοποιείτε παντού.

Για κρέμες έχουμε γνώση γιν, άμα αρχίσουμε να μιλάμε για μακιγιάζ να ανησυχήσεις ;)

Δημοσ.

Καλά μου κορίτσια, υπάρχει και η κεραλοιφή. Κάνει παπάδες και χρησιμοποιείτε παντού.

Για κρέμες έχουμε γνώση γιν, άμα αρχίσουμε να μιλάμε για μακιγιάζ να ανησυχήσεις  ;)

yannis27gr: Κεραλοιφή είναι αυτό κι αυτό; Αν ναι, την έτοιμη, πού την βρίσκουμε;

• Like 1
Δημοσ.

<p>όχι ρε σιγά , δε φαίνεται τίποτα. </p>

Τι δεν φαινεται τιποτα ρε Dakon , γυναικα μουσικος ειναι δεν ειναι μπετατζης .αν συνεχισει αυτη την προπονηση χωρις γαντια θα αποκτησει χερια γυαλοχαρτο.

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Τι δεν φαινεται τιποτα ρε Dakon , γυναικα μουσικος ειναι δεν ειναι μπετατζης .αν συνεχισει αυτη την προπονηση χωρις γαντια θα αποκτησει χερια γυαλοχαρτο.

Καλά προφανώς αν δω ότι αρχίζει και δημιουργείται θέμα δε θα ρωτήσω κιόλας ε. Έχω γάντια, περιμένουν στη ντουλάπα μου.

• Like 1
Δημοσ.

yannis27gr: Κεραλοιφή είναι αυτό κι αυτό; Αν ναι, την έτοιμη, πού την βρίσκουμε;

Ναι, αυτά ειναι. Ο τρόπος παρασκευής ειναι ο 2ος, μόνο που εμείς τον κάνουμε πιο απλό. Αντί για αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο και το κερί δε χρειάζεται τρίψιμο, θα λιώσει θέλει-δε θέλει στο μπεν μαρί. Ανάλογα πόσο θα βάλεις από το κάθε μείγμα μπορεί να βγει πολύ σκλήρή ή πολύ μαλακιά. Προσπάθησε τα υλικά σου να είναι όσο πιο αγνά γίνεται.

Έχει χρησιμοποιηθεί με 100% επιτυχία στα κορίτσια μας όταν ήταν μωρά και φορούσαν πάνες. Επειδή πραγματικά έκανε θαύματα -απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ ερεθισμός ή/και κοκκινίλες- αποφάσισα να επεκτεινω το φάσμα της και να δω που ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Μέχρι στιγμής έχει φανεί 100% αποτελεσματική στον επιχείλιο έρπητα -τον θεράπευσε σε 2 μέρες όταν οι κλασσικές κρέμες του φαρμακείου θέλουν 5-6, στις άφθες και τελευταία την χρησιμοποιώ για μετά το ξύρισμα και ξέχασα πλέον τι σημαίνει ερεθισμός.

Μαγεία λέμε...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αυτά ειναι. Ο τρόπος παρασκευής ειναι ο 2ος, μόνο που εμείς τον κάνουμε πιο απλό. Αντί για αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο και το κερί δε χρειάζεται τρίψιμο, θα λιώσει θέλει-δε θέλει στο μπεν μαρί. Ανάλογα πόσο θα βάλεις από το κάθε μείγμα μπορεί να βγει πολύ σκλήρή ή πολύ μαλακιά. Προσπάθησε τα υλικά σου να είναι όσο πιο αγνά γίνεται.

Έχει χρησιμοποιηθεί με 100% επιτυχία στα κορίτσια μας όταν ήταν μωρά και φορούσαν πάνες. Επειδή πραγματικά έκανε θαύματα -απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ ερεθισμός ή/και κοκκινίλες- αποφάσισα να επεκτεινω το φάσμα της και να δω που ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Μέχρι στιγμής έχει φανεί 100% αποτελεσματική στον επιχείλιο έρπητα -τον θεράπευσε σε 2 μέρες όταν οι κλασσικές κρέμες του φαρμακείου θέλουν 5-6, στις άφθες και τελευταία την χρησιμοποιώ για μετά το ξύρισμα και ξέχασα πλέον τι σημαίνει ερεθισμός.

Μαγεία λέμε...

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οι γυναικες κανουν squat και deadlift χωρις γαντια , και εγω δεν κανω squat ουτε deadlift και φοραω και γαντια...

Καλυτερα να το γυρισω στο πλεξιμο

• Like 3
Δημοσ.

Οι γυναικες κανουν squat και deadlift χωρις γαντια , και εγω δεν κανω squat ουτε deadlift και φοραω και γαντια...<br><br>

Καλυτερα να το γυρισω στο πλεξιμο

Χαχα ετσι ρε φιλε αυτο λεω και εγω . Βαζω γαντια πολλα χρονια τα εχω συνηθισει plus δεν γουσταρω καλους στα χερια και δεν βαζουν οι γυναικες παει ξεφτυλιστηκαμε :P μετα ειναι και θεμα υγιεινης νομιζω παει ο καθε μπιχλας και πιανει μπαρεσ αλτηρες ...

Δημοσ.

Ρε γιάννη στα πολωνικά?

Παίδες, όταν πιάνετε λεφτά , οι μπάρες και οι αλτήρες που είναι σκέτο σίδερο , είναι το λιγότερο από τα ανθυγιεινά προβλήματά σας. ΕΠίσης δε τρώτε όταν κάνετε βάρη , αλλά τρώτε και πιάνετε το φαγητό με το χέρι, όταν μόλις έχετε πληρώσει με 5ευρω.

Δημοσ.

Στα ελληνικα το βγάζει σε μένα. 

Κάπου είχα διαβάσει ότι ο αριθμός μικροβίων στα χαρτονομίσματα είναι μεγαλύτερος από τις δημόσιες τουαλέτες. Ειδικά δε στα ΑΤΜ γίνεται της πόπης...

Ας μας πει ο γιατρός αν έχει υπόψην του.

Να ρε γιατί μας σκίζει η μέρκελ, για λόγους υγιεινής :)

Δημοσ.

Σε γυμναστηριο σε καλη συνοικιας της πολης μου βρισκεται μια φιλη για συνεντευξη -ζητουσαν ατομο για μανικιουρ. Περιμενει να την φωναξει ο υπευθυνος. Στο διαστημα αυτο, βλεπει τυπισσες το μαλλι στη τριχα, το eyeliner εντονο, την τσαντα την επωνυμη ... για να γυμναστουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...