Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Βασίζομαι στο nutritiondata αλλά και στις αξίες που αναφέρονται στις ταμπέλες. Οπότε, αν θεωρήσουμε αυτές τις 2 πηγές αξιόπιστες, πιάνω και με το παραπάνω τις 3000 θερμίδες.

Οπότε, ή οι πηγές δεν είναι και τόσο αξιόπιστες τελικά, ή καιω (εκτός από λάδια) περισσότερες θερμίδες απ' όσο νομίζω. 

Είπαμε, το πάω έτσι μέχρι τέλος Οκτώβρη και βλέπουμε.

Φώτη, πήγαινε ξοπίσω μου σατανά :)

νταξει πίνεις και 2-3 λιτρα νερο την μέρα έτσι? 

Να ξέρεις ότι όσον αφορά τον σανό έχω διαβάσει ότι πολύ από τον υδατάνθρακα του βρίσκεται στο fiber το οποίο ο οργανισμός δεν επεξεργάζεται σωστά και ουσιαστικά γίνεται ότι σου λένε τα παιδιά, ανεξάρτητα τι λέει η διατροφική αξία. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αυτό που λέω καθώς δεν με νοιάζει ο σανός Ψαχτο. 

Δημοσ.

Εγω προτείνω μερικές φέτες φωμί με ταχίνι κακάο την ημέρα , 3-4, γαλατάκι με πρωτείνη , 2 σεηκερ τη μέρα. Για σένα είναι η ζωή ρε.

Bench Press 3+

Bench Press: 3x70,3x80, 8x90

Dumbell BP:4x8x30

Dumbell Row:4x8x40 

Hyper Extensions: 3x10x20

Rotator cuffs, lateral raises.

Κρεατίνη, φακές, μαρούλι, τόνος, φέτα , ψωμί, λάδι για μεσημεριανό (χτες τα 3 πιτόγυρα το βράδυ πέσανε βαριά, αλλά είχε μπάλα, έβγαλα και 10 ευρώ από τον γαύρο, μια χαρά πήγε.)

• Like 2
Δημοσ.

Εγω προτείνω μερικές φέτες φωμί με ταχίνι κακάο την ημέρα , 3-4, γαλατάκι με πρωτείνη , 2 σεηκερ τη μέρα. Για σένα είναι η ζωή ρε.

Bench Press 3+

Bench Press: 3x70,3x80, 8x90

Dumbell BP:4x8x30

Dumbell Row:4x8x40 

Hyper Extensions: 3x10x20

Rotator cuffs, lateral raises.

Κρεατίνη, φακές, μαρούλι, τόνος, φέτα , ψωμί, λάδι για μεσημεριανό (χτες τα 3 πιτόγυρα το βράδυ πέσανε βαριά, αλλά είχε μπάλα, έβγαλα και 10 ευρώ από τον γαύρο, μια χαρά πήγε.)

τι εγινε ζηλεψαμε και πηραμε  κρεατινη? :)Για σενα ειναι η ζωη Daκon αλιμονο σε μας .

Δημοσ.

3 βδομάδες και είμαι ρε στην κρεατίνη. ΜΙλάμε δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ή μάλλον δε κατάλαβα αν κατάλαβα κάτι. Η προπόνα μια χαρά πάει ΠΛΗΝ της μέρας του squat που πρέπει να κοιμάμαι 2 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Χτες ήταν κανονικά 0 carb day αλλά πήγα για επαγγελματικό δείπνο για sushi και καθώς πεθαίνω για suhi το ξέσκισα. 

Σήμερα στην προπόνηση σήκωνα τα μηχανήματα, μαζί με τους προηγούμενους που καθόντουσαν επάνω καμία σχέση.

http://www.youtube.com/watch?v=vpfPVEpsW-w

Σταματάω τις 0 carb μαλακίες και αρχίζω απο 100-150 g  carb τις off days να μην πάω άδειος από γλυκογόνο στην προπόνηση. 

• Like 2
Δημοσ.

3 βδομάδες και είμαι ρε στην κρεατίνη. ΜΙλάμε δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ή μάλλον δε κατάλαβα αν κατάλαβα κάτι. Η προπόνα μια χαρά πάει ΠΛΗΝ της μέρας του squat που πρέπει να κοιμάμαι 2 μέρες.

Αν εχεις παρει αρκετες φορες  και δεν σε πιανει ειναι λογικο,αν παιρνεις για πρωτη φορα  και δεν την ακους καν ,εχεις προβλημα αδερφε.Δεν θελω να σκεφτω καν τι εκανες στην εφηβεια  σου :P

Δημοσ.

Πρώτη φορά πήρα ρε συ. Στην εφηβεία έκανα καράτε aikido και μπάσκετ στην αλάνα. Τι να κάνω? Ούτε ήξερα τι είναι η πρωτείνη

Καλά τα είπες alex, τι 0 carb ρε ήρωα?

Δημοσ.

2 full routins,

1 ώρα pre game workout,

1 ώρα matchακι, χθες,

και σήμερα αναρωτιέμαι τι τρώνε αυτοί οι αθλητές και δεν νιώθουν.

Ακόμα αισθάνομαι κόπωση...

Δημοσ.

Χτες ήταν κανονικά 0 carb day αλλά πήγα για επαγγελματικό δείπνο για sushi και καθώς πεθαίνω για suhi το ξέσκισα. 

Σήμερα στην προπόνηση σήκωνα τα μηχανήματα, μαζί με τους προηγούμενους που καθόντουσαν επάνω καμία σχέση.

http://www.youtube.com/watch?v=vpfPVEpsW-w

Σταματάω τις 0 carb μαλακίες και αρχίζω απο 100-150 g  carb τις off days να μην πάω άδειος από γλυκογόνο στην προπόνηση. 

Ρε τι ο carbs ,τωρα εχουμε χειμωνα τρωμε και τα αλογα  ετσι και αλλιως την πεινα δεν θα την αποφυγουμε αργοτερα ας το ζησουμε τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά τα είπες alex, τι 0 carb ρε ήρωα?

Για το λίπος δούλευε καλά αλλά νομίζω το παράκανα

(μαλάκα εννοούσες όχι ήρωα :D)

Ρε τι ο carbs ,τωρα εχουμε χειμωνα τρωμε και τα αλογα  ετσι και αλλιως την πεινα δεν θα την αποφυγουμε αργοτερα ας το ζησουμε τωρα.

Ναι έκανα βαριά πράματα δηλαδή

Ημέρα προπόνησης - full carbs / calories (μετά την προπόνηση όμως) > rest day - 0 carbs low calories (2000) > -FAST 16 ωρες >Προπόνηση 

Πήγαινα δηλαδή σε κατάσταση πολέμου για προπόνηση. Ντάξ καιγόταν λίπος αλλά έτσι όπως είδα την σημερινή έχανα αρκετά σε κιλά που σήκωνα.. οπότε θα τρώω 150 γραμμαρία carbs το βράδυ rest days χωρίς να αυξήσω θερμίδες. 

Πρώτη φορά πήρα ρε συ. Στην εφηβεία έκανα καράτε aikido και μπάσκετ στην αλάνα. Τι να κάνω? Ούτε ήξερα τι είναι η πρωτείνη

Εκανα και εγώ ένα χρόνο AIKIDO και ξενέρωσα την ζωή μου , και το γύρισα σε judo μετα

• Like 1
Δημοσ.

νταξει πίνεις και 2-3 λιτρα νερο την μέρα έτσι? 

Να ξέρεις ότι όσον αφορά τον σανό έχω διαβάσει ότι πολύ από τον υδατάνθρακα του βρίσκεται στο fiber το οποίο ο οργανισμός δεν επεξεργάζεται σωστά και ουσιαστικά γίνεται ότι σου λένε τα παιδιά, ανεξάρτητα τι λέει η διατροφική αξία. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αυτό που λέω καθώς δεν με νοιάζει ο σανός Ψαχτο. 

Πώς και που να το ψάξω; Είδες το πρόγραμμα μου, δεν τρώω σανό. ΟΚ, μια σαλάτα την ημέρα αλλά αυτό δεν το υπολογίζω καν, 100 θερμίδες, κλαιν, δεν μετράει. Άλλες 100 από το φρούτο και αυτό είναι. Η μεγάλη ποσότητα έρχεται από ξηροκάρπι, μπάρα ενέργειας (με ταχίνι, μέλι, και άλλα), και γαλακτοκομικά. 

Απλά προφανώς καίω πολύ και χρειάζομαι περισσότερο. 

Δημοσ.

Γιάννη αν είδες πριν 1-2 βδομάδες είχα κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό με σένα που πήρα με 500 θερμίδες πάνω από συντήρησης 0,3 κιλά.

Τα κιλά που είχα σαν στόχο μπήκαν απλά μπήκαν με καθυστέρηση 2 εβδομάδων. Έχε λίγο υπομονή να δεις πως θα πάει γιατί 10 μέρες δεν είναι αρκετό διάστημα για να πεις πως δεν δουλεύουν οι θερμίδες που παίζεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...