Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thanks παιδιά, μου λύσατε όλες τις απορίες. B)

^ Όταν παίζουμε μάλλον δεν θα φαίνεται πουθενά ότι είμαστε ΜΜ.

Λογικά ban πέφτει μόνο όταν δει η Sony δύο παιχνίδια που έχουνε ενεργοποιηθεί με το ίδιο serial - γιατί από ότι διάβασα είναι μερικά παιχνίδια που θέλουνε serial number για να ενεργοποιηθεί το online gaming.

Επίσης όταν δει μενού ΜΜ στο XMB και διάφορα τέτοια, μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

thanks παιδιά, μου λύσατε όλες τις απορίες. B)

^ Όταν παίζουμε μάλλον δεν θα φαίνεται πουθενά ότι είμαστε ΜΜ.

Λογικά ban πέφτει μόνο όταν δει η Sony δύο παιχνίδια που έχουνε ενεργοποιηθεί με το ίδιο serial - γιατί από ότι διάβασα είναι μερικά παιχνίδια που θέλουνε serial number για να ενεργοποιηθεί το online gaming.

Επίσης όταν δει μενού ΜΜ στο XMB και διάφορα τέτοια, μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν νομίζω να μπορεί να ενεργοποιηθεί παιχνίδι online 2 φορές με το ίδιο serial..

Δημοσ.

Ξερω οτι χρειαζεται fix για 4.30 το οποιο εχει κυκλοφορησει (αντικατασταση ενος sprx αρχειου). Ισως κανει και για 4.21, δε χανεις κατι να το δοκιμασεις. Φυσικα θελει και ΜΜ 4.18 και πανω για auto patch των ΕΒΟΟΤ και param.sfo

Εγω σε 4.30 δε το δοκιμασα ακομη

Δημοσ.

tnx για την απάντηση

λίγες χαζές ερωτήσεις.

1) εκτός από την προετοιμασία που ξέρω τι να κάνω, το αρχείο του rogero το μετονομαζω σε UPDATE.PUP?

2) από που το κάνω install? :(

Δημοσ.

Το μετονομαζεις σε PS3UPDAT.PUP (οπως ακριβως το γραφω με κεφαλαια)

Το βαζεις σε usb stick στην διαδρομη PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP.

Δηλαδη στο root του στικ φτιαχνεις folder PS3 (με κεφαλαια)

Μεσα στον PS3 φτιαχνεις αλλο folder UPDATE (με κεφαλαια)

Και μεσα στον φακελο UPDATE πετας το PS3UPDAT.PUP

Συνδεεις το στικ στην πιο δεξια usb θυρα.

Μετα το περνας απο ΧΜΒ (το βασικο μενου του ΠΣ3)

http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_update_your_playstation_3_firmware_using_a_flash_drive.cfm

Κοιταξε και τον οδηγο στη σελιδα 422 η 423 (καπου εκει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να μπορεί να ενεργοποιηθεί παιχνίδι online 2 φορές με το ίδιο serial..

Μμμμμ, μάλλον θα σχετίζεται το serial με το user name του παίχτη, οπότε μόλις δει το server ίδιο serial με διαφορετικό user name, το βγάζει άκυρο.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

Μμμμμ, μάλλον θα σχετίζεται το serial με το user name του παίχτη, οπότε μόλις δει το server ίδιο serial με διαφορετικό serial, το βγάζει άκυρο.

Ο server μόλις δει ότι το serial έχει χρησιμοποιηθεί ήδη, απλά τρως άκυρο. so simple. Tα bans όπως έχει πει και ο mtzs παλιότερα είναι ανάλογα τι παιχνίδια έχεις παίξει και τι εφαρμογές έχεις τρέξει στο ps3 σου. αν πχ έχει trophy από παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του, ετοιμάσου για μπανάκι.

Δημοσ.

επιτυχώς έβαλα το rogero 4.30_v.2.05

το πρώτο που δοκίμασα ήταν το dishonored και έπαιξα μια χαρά (από cd)

μερικές ερωτήσεις

1)το hitman χρειάζεται patch?

2)υπάρχει πουθενά καμία λίστα με τα παιχνίδια και τα firmwares που χρειάζονται για να τρέξουν?

3) τα psn games πως τα κάνω resign

συγγνώμη που δεν ψάχνω αλλά έριξα πολύ διάβασμα και υπομονή για να περάσω rogero :)

Δημοσ.

επιτυχώς έβαλα το rogero 4.30_v.2.05

το πρώτο που δοκίμασα ήταν το dishonored και έπαιξα μια χαρά (από cd)

μερικές ερωτήσεις

1)το hitman χρειάζεται patch?

2)υπάρχει πουθενά καμία λίστα με τα παιχνίδια και τα firmwares που χρειάζονται για να τρέξουν?

3) τα psn games πως τα κάνω resign

συγγνώμη που δεν ψάχνω αλλά έριξα πολύ διάβασμα και υπομονή για να περάσω rogero :)

1) Αν εχει βγει προσφατα και ειναι για FW 4.30+ λογικα οχι. Δεν εχεις παρα να το δοκιμασεις.. ;)

2)Δε το γνωριζω

3) Ακολουθα αυτον τον οδηγο: http://www.ps3gameroom.com/ps3/showthread.php?t=2670

(ειχα κ γω θεμα κατα τη μεταβαση απο cfw3.55 σε rogero)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...