Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πεφτει πολυ πιξελιασμα;

Προσπαθησα να παιξω Tombraider2 και πονεσαν τα ματια μου. τιποτα δεν εβλεπα

mtzs μπας και πήγες στην 1.03v του Rogero? Τι παίζει με τον multiman που τον είχαμε στο singstar? Θα έχουμε πρόβλημα με την νέα αναβάθμιση; Γιατι προστέθηκε το toolbox ξανα στην 1.03...
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δουλευει μια χαρα σε 4.40 v1.03 ο Stealth MM. Δεν εχει τα προβληματα που ειχε στην 1.02

Αν μαλιστα τον εχεις εγκατεστημενο στην τελευταια του εκδοση 4.30.00 ουτε αναβαθμιση δε χρειαζεται. Βαζεις cfw και παιζει. Τον φορτωνεις απο Tollbox. Κοιτα μονο να εχεις στα settings του ΜΜ τα τελευταια κατω κατω ως εξης:

Redirection of App_home: Toolbox

BDRom Emulation: Enable

Δημοσ.

Δουλευει μια χαρα σε 4.40 v1.03 ο Stealth MM. Δεν εχει τα προβληματα που ειχε στην 1.02

Αν μαλιστα τον εχεις εγκατεστημενο στην τελευταια του εκδοση 4.30.00 ουτε αναβαθμιση δε χρειαζεται. Βαζεις cfw και παιζει. Τον φορτωνεις απο Tollbox. Κοιτα μονο να εχεις στα settings του ΜΜ τα τελευταια κατω κατω ως εξης:

Redirection of App_home: Toolbox

BDRom Emulation: Enable

Ναι αλλα έχει παραμείνει ο mm και στο singstar...δεν θα ήταν καλύτερα να επιστρέψει το singstar όπως ήταν πρώτα;

Τώρα δηλαδή έχω 2 mm... στο toolbox και στο singstar

Δημοσ.

Ο Stealth MM δεν εχει παραμεινει στο singstar

ο StealthMM ειναι σε αλλη διαδρομη και απλα φορτωνει και απο singstar :)

Για να επαναφερεις το singstar σβησε εντελως τα game data του singstar.

Μετα μπες με ftp και σβησε τον φακελο NPEA00374 μεσα στο dev_hdd0/game

Μετα θα δεις οτι στο XMB εχει παραμεινει το singstar αλλα το εικονιδιο του ειναι χαλασμενο το δειχνει corrupted. Πατας εκει τριγωνο και delete. ισως βγαλει error (δεν εχει σημασια). μετα το εικονιδιο θα φτιαξει. Φορτωνεις απο εκει το singstar μεσω online official update (κανε 2 φορες update και σε 1.01) και εισαι οκ.

Stealth φορτωνεις απο toolbox πλεον :)

.

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα Rogero 4.40 v1.03 χθες μαζι με το τελευταιο MM, ολα καλα. Εχει ασχοληθει κανεις με Ps2 games, για μετατροπη σε ps2 classics;

Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτό... Κάποιος οδηγός; mtzs πως σου ξέφυγε αυτό;;; :Ρ

Δημοσ.

Παιδιά έχω το fat ps3 με το τελευταίο firmware. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω jailbreak?

Μπορεις αν το κανεις downgrade πρωτα σε 3.55 και μετα περνας τελευταιο cfw4.40

Fat CECHC04 εως CECHG04 γινονται downgrade με ProGskeet που δυσκολα αναλαμβανει καποιος.

Fat CECHH04 εως CECHP04 γινονται ευκολα με Ε3 flasher που το κανουν πολλοι

και οι δυο τροποι απαιτουν ανοιγμα κονσολας και εμπειρα χερια με γνωσεις

Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτό... Κάποιος οδηγός; mtzs πως σου ξέφυγε αυτό;;; :Ρ

Μεχρι στιγμης για να τρεξουν χρειαζεται το λεγομενο ReactPSn

Ως γνωστον (εχω αναφερει πολλακις) reactPsn = αυξημενος κινδυνος για μπαν σε οσους μπαινουν online (μεταξυ αυτων και εγω)

επομενως δεν το συνιστω και αναμενω να βγει τροπος να παιζουν χωρις αυτο. οταν με το καλο βγει κατι θα ενημερωσω :)  (αν και δεν ειναι τοσο δυσκολο)

Και μιας και αναφερθηκα σε μπαν,  οποιον ενδιαφερει το online σε cfw ας ριξει μια ματια εδω

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52284573 

• Like 1
Δημοσ.

hm... αρκετό πιξέλιασμα δεν λέω ,αλλα εντελώς Playable τα games, σχεδόν Ps2 γραφικά το crisis core,πολύ ωραίο παιχνίδι. δεν μπόρεσα τελικά να το κάνω μόνος μου πολύ πολύπλοκη διαδικασία,αλλα τα βρήκα στο νετ ,αυτό και τα final fantasy 1-2 σε λίγες μέρες θα γεμίσει το ιντερνετ, απλα δεν έχει μεγάλο compability,κλάιν αφου παίζει το crisis core,ένα ακόμα παιχνίδι με νοιάζει το tactics ogre .

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Γνωρίζεις αν είναι στα πλάνα να γίνει jb και αυτό;

Εν τέλει έκανα λάθος. Δες την κατατοπιστική απάντηση του mtzs πιο πάνω.

Δημοσ.

4.40 v 1.03. Μπαινεις PSN

4.30 v2.05 Εχει disabled cinavia για να παιζεις mkv χωρις προβλημα. Δεν ξερω αν μπαινει ακομη psn με spoofer.

Δημοσ.

δεν με ενδιαφέρει το psn αλλά ούτε και τα mkv(τα υποστηρίζει η tv μου), οπότε ποιο να προτιμήσω; Είναι το ίδιο αξιόπιστα και η διαδικασία εγκατάστασης στο 4.40 παραμένει η ίδια με τον οδηγό που έχεις φτιάξει(mtzs) για το 4.30;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...