Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν στο κανει κλεισε το παιχνιδι και αμεσως μπες Μουλτιμαν να δεις θερμοκρασιες

Μπορεις να μπεις και απο κλειστο αν ειναι να δεις θερμοκρασιες. Αν ξεκιναει το ΠΣ3 με 60+ βαθμους θες παστα. Επισης αν την ωρα που δουλευει στο full ο ανεμιστηρας εχεις 76+ μαλλον θες παστα παλι

Αν δεν ξερεις να τις βλεπεις μπες εδω.

http://www.insomnia.gr/topic/472953-playstation-3-jailbroken-multiman-temperature-thread/?hl=temperature

να δεις πως το ενεργοποιεις.

Παστα να βαλεις Arctic Silver Ceramique 2 (ειναι μη αγωγιμη)

Δες τα και ποσταρε θερμοκρασιες. Επισης για ποιο μοντελο ΠΣ3 μιλαμε (CECH code) ακριβως?

Δημοσ.

Αν στο 0' με το ανοιγμα ειναι 50 ειναι παραπανω απο το μεσο ορο.

Ανοιγμα και καθαρισμο (να κανεις και fan test αφου ομως το ανοιξεις - και οχι με κλειστα καπακια) και αλλαγη παστας.

Δημοσ.

θα το ανοιξεις και θα βγαλεις τα καπακια

1. Βγαζεις το καλωδιο απο τη πριζα

2. Με πατημενο το eject ξαναβαζεις το καλωδιο. Θα δεις οτι  το ανεμιστηρακι αρχιζει και δουλευει σε φουλ στροφες και θα πεταξει τις σκονες. γι αυτο βγαλε τα καπακια μη μεινουν μεσα και πανε αλλου

Δημοσ.

Εγω αλλαξα χθες παστα και αμεσως μετα την αλλαγη στο μισαωρο απανω αρχιζει το ανεμιστηρακι και θερμοκρασια 80 βαθμους το εχω φτιαξει 3 φορες απο ylod ειναι ps3 40gb μηπως δεν ειναι καλη η παστα?

Δημοσ.

Αμα ξεκινας με 80 βαθμους κλαφτα.

Μετα απο 3 YLOD δε μπορεις να κανεις και πολλα ουτε φταινε οι παστες.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτησουλα, προκειτε να βγαλω τον σκληρο απο ενα φλασαρισμενο ps3 και θελω να τον δοκιμασω σε ενα αλλο αντοιστοιχο ps3,,,,αν το κανω αυτο τι συνεπειες θα εχω ?θα χασω ολα τα saves και τα παιχνιδια που εχω αποθηκευμενα?

Δημοσ.

ναι. το συστημα του ΠΣ3 για να δουλεψει παιρνει το id tag του σκληρου. πριν προχωρησεις κρατα ενα backup οτι σε ενδιαφερει

Δημοσ.

ναι. το συστημα του ΠΣ3 για να δουλεψει παιρνει το id tag του σκληρου. πριν προχωρησεις κρατα ενα backup οτι σε ενδιαφερει

Αρα θα εχω συνεπειες,εγινε σε ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...