Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως περναμε cfw η ofw απο usb stick

Φορμαρουμε ενα κενο usb stick φατ32 στο pc
Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ φτιαχνουμε φακελο PS3 στο root του stick. Mεσα στον φακελο PS3 παλι με κεφαλαια φτιαχνουμε
φακελο UPDATE

Μεσα στον UPDATE βαζουμε το ΧΧΧΧ.PUP που κατεβασαμε και το μετονομαζουμε σε PS3UPDAT.PUP

οπως ακριβως τα γραφω παλι με κεφαλαια.

δηλαδη το στικ θα ειναι της μορφης: PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Βαζουμε το στικ στη δεξια usb θυρα του ΠΣ3 και αναβαθμιζουμε

Official οδηγιες εδω

http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm

To μετονομασες ; Ειναι φατ 32 το στικακι;

Δεν θα χαθει κανενα game μετα. Απλα δε θα σου παιζουν :)

γιατι εχει μεσα το ΕΒΟΟΤ fix απο 3.55. Πρεπει να βρεις τα original EBOOT's η/και κανεις official update τα παιχνιδια για να σου τρεχουν 

• Like 3
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλικάρια μια βοήθεια και εδώ...

Βρήκα τον οδηγό και είδα οτι QA enabled .

Οπότε βάζω το  4.55 cfw by ermak86PS3UPDAT στο εξωτερικό σκληρό αλλά δεν το βρίσκω στο install packages ωστε να το κάνω απευθείας εγκατάσταση.

Αυτη τη στιγμή KMEAW CFW 3.55 (Aν δεν κάνω λάθος γιατι το έχω κάνει με το που βγήκε) και θέλω να κάνω αναβάθμιση γιατι δεν βρίσκω πλέον fix 3.55 για κάποια games.

Mε την εγκατάσταση του multiman 04.5 θα <χαθούν> τα games που έχω εγκατεστημένα και απλά θα τα μεταφέρω στο καινούργιο φάκελο η θα περαστεί πάνω απο το παλιό και θα χαθούν τα games (οπότε να τα κάνω ένα cut σε άλλο φάκελο πρίν την εγκατάσταση?)

Ευχαριστώ!

Φρόντισε να έχεις το usb σου να είναι fat32 και το αρχείο μετονόμασε το σε PS3UPDAT.PUP και βάλτο στην διαδρομή PS3/UPDATE/και εδώ μέσα το αρχείο   PS3UPDAT.PUP

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετώ όλο τον κόσμο του φόρουμ! Μόλις αγόρασα από φίλο ένα PS3 το οποίο θέλω να σπάσω. Είμαι άσχετος από αυτά, δεν έχω ιδέα  από jailbreak και τα συναφή. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τα firmware γι' αυτό δεν προσπάθησα να κάνω μόνος μου τίποτα πριν ρωτήσω. Το μοντέλο είναι CECH-2004B και είδα ότι το fw είναι 4.31. Δεν ξέρω αν είναι custom ή official, πάντως ρώτησα τον φίλο μου αν το ps είναι σπασμένο και μου απάντησε πως δεν είναι. Επομένως, τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα; (δηλ: σπασμένο ps που λειτουργεί άψογα και χωρίς επιπλοκές στην πιο οικονομική λύση;)

Δημοσ.

Χαιρετώ όλο τον κόσμο του φόρουμ! Μόλις αγόρασα από φίλο ένα PS3 το οποίο θέλω να σπάσω. Είμαι άσχετος από αυτά, δεν έχω ιδέα  από jailbreak και τα συναφή. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τα firmware γι' αυτό δεν προσπάθησα να κάνω μόνος μου τίποτα πριν ρωτήσω. Το μοντέλο είναι CECH-2004B και είδα ότι το fw είναι 4.31. Δεν ξέρω αν είναι custom ή official, πάντως ρώτησα τον φίλο μου αν το ps είναι σπασμένο και μου απάντησε πως δεν είναι. Επομένως, τι μπορώ να κάνω ώστε να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα; (δηλ: σπασμένο ps που λειτουργεί άψογα και χωρίς επιπλοκές στην πιο οικονομική λύση ;)

σου εχω στειλει μυνημα... ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...