Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι firmware εισαι;

Εχεις βαλει τελευταια εκδοση Multiman? Αν οχι καντο.

Δοκιμασε να μπεις safe mode και κανε rebuild database.

Αν και αυτο δε πετυχει σβησε τα game data utility που αφορουν το παιχνιδι δοκιμασε να το ξεκινησεις χωρις το update και δες αν σου σωζει η οχι.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. Το rebuild database έκανε δουλειά.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμενα,εχω δυο ερωτησεις:

1)Εχω εγκαταστησει το Habib Cobra 4.65 CFW V1.02 και το multiman 4.65,οταν ανοιγω το multiman μου λεει οτι υπαρχει διαθεσημος ο 4.66 μπορω να τον κανω update ή θα πρεπει να βαλω πρωτα το Habib Cobra 4.66 ωστε να υποστηριζεται??Με Habib Cobra 4.65 υποστηριζεται ο multiman 4.66??

2)Εαν βρισκομαι στην rogero 4.55 μπορω να κανω update κατευθειαν σε rogero 4.66??

Δημοσ.

1. Ναι μπορεις απευθειας μεσα απο το μενου του ΜΜ. Καλο ειναι να το κανεις γιατι ο 4.66.06 εχει καλυτερη συμβατοτητα με καινουρια παιχνιδια (Shadow of Mordor) που δεν επαιζαν πριν.

2. Αν εχεις ενεργα QA μπορεις απευθειας. Αν δεν ειναι ενεργα τα QA τοτε καλο ειναι να κανεις downgrade σε 3.55 και να τα ενεργοποιησεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε μελλοντικες αναβαθμισεις (περιπτωση 3 του οδηγου στην πρωτη σελιδα του παροντος νήματος). Δε γνωριζω βεβαια να εχει βγει Rogero 4.66 εκτος αν εχω χασει επεισοδια :) Υπαρχει Darknet 4.66 που θεωρειται αξιοπιστο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ mtzs δηλαδη για την περιπτωση 1 δεν θα πρεπει να βαλω το habib 4.66 αρκει μονο να αναβαθμησω το multiman σε 4,.66 το οποιο θα υποστηριζεται απο το habib 4.55.

Aρα δεν εχει σχεση τι update εχεις στην περιπτωση μου habib 465 με το τι π.χ. multiman θα βαλεις σωστα??

Δημοσ.

Σωστα

Ο ΜΜ 4.66.06 (οπως και ολες οι εκδοσεις ΜΜ) υποστηριζει και τα παλαιοτερα firmware. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 4.66 cfw για να εχεις και 4.66 ΜΜ

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι. Έχω 320GB εσωτερικό σκληρό και πήρα μήνυμα πως γέμισε. Έχω δύο NTFS παιχνίδια με συνολικό μέγεθος 53GB, τα ψιλολόγια που βλέπω στο HDD0 δεν ξεπερνάνε τα 1-2GB και έχω 137 φακέλους saves στο /dev_hdd0/game και 259 φακέλους saves στο  /dev_hdd0/home/00000001/savedata. Παίζει αυτοί οι 396 φάκελοι να πιάνουν 265GB;

ΥΓ: Στην πρώτη στήλη του mM 4.66.06 βλέπω την επιλογή PFS Δίσκος. Πως δουλεύει αυτό; Μπορώ να φορμάρω τον εξωτερικό σκληρό NTFS και να περάσω εκεί και τα δυο μεγάλα παιχνίδια του εσωτερικού και να παίζει;

Δημοσ.

Γειά σας και πάλι. Έχω 320GB εσωτερικό σκληρό και πήρα μήνυμα πως γέμισε. Έχω δύο NTFS παιχνίδια με συνολικό μέγεθος 53GB, τα ψιλολόγια που βλέπω στο HDD0 δεν ξεπερνάνε τα 1-2GB και έχω 137 φακέλους saves στο /dev_hdd0/game και 259 φακέλους saves στο  /dev_hdd0/home/00000001/savedata. Παίζει αυτοί οι 396 φάκελοι να πιάνουν 265GB;

ΥΓ: Στην πρώτη στήλη του mM 4.66.06 βλέπω την επιλογή PFS Δίσκος. Πως δουλεύει αυτό; Μπορώ να φορμάρω τον εξωτερικό σκληρό NTFS και να περάσω εκεί και τα δυο μεγάλα παιχνίδια του εσωτερικού και να παίζει;

στον φακελο game ειναι τα data των games και ναι αν εχεις πολλα,

πιανουν αρκετο χωρο.τσεκαρε το και απο xmb/game data/διαλεξε ενα

κ πατα τριγωνο/info να δεις ποσα mb/gb πιανει χωρο,οποτε υπολογισε.

στον home ειναι τα saves των παιχνιδιων.

οσο για ntfs δισκο,μπορεις να τον κανεις να δουλεψει,(υπαρχει tut) ΑΛΛΑ

για μεταφορα αρχειων και μονο.

για να παιξεις απο ntfs θελεις cobra cfw

Δημοσ.

Καλησπέρα το παρεάκι,

Επειδή έχω πάθει alzheimer και δεν θυμαμαι τι σκατά είχα κάνει πρίν κανα χρονο...

Δεν είμαι σίγουρος εάν είμαι σε DEX ορ CEX.... είχα φάει πακέτο με Ε3 φλάσερ και φιρμςαρε κτλ

και ειχα βάλει ρογκερο 4.21... μια χαρα πως θα καταλαβω οτι δεν είμαι σε DEX? 

Επείσης πως θα σιγουρευτώ για τα QA flags? κάνω το κόμπο με τα L1+l2+l3+R1+R2+down αλλά δεν κάνει κατι

μετα το νετγορκ σετινγκς...

θέλω να κάνω απ σε 4.65.1 

βρήκα την CFW Rebug 4.65.1 D-REX - needs Debug console

την CFW Rebug 4.65.1 REX - δεν την βρίσκω πουθενα για κατέβασμα... οποιος μπορεί ας βοηθήσει.

από οτι διάβασα το καλυτερο που έχω να κάνω είναι να πάω πάλι σε 3.55

και μετά να φλασαρς 4.65.1 REX...

οτιδηποτε ευπρόσδεκτο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...