Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω multiMAN 4.80.00 και rebug 4. 80

κανε install το rebug toolbox(αν δεν το εχεις ηδη) και μπες μεσα

και κανε enable το cobra mode και τον webman.

τα ps2 παιχνιδια θα πρεπει να τα μετατρεπεις σε iso και να τα

τοποθετεις στον PS2ISO φακελο που υπαρχει ηδη στον Hdd

επισης στο webman games/webman setup που θα εχεις πλεον,

ενεργοποιεις το fan control σε manual mode και θα εχεις ενεργο

τον ανεμιστηρα ωστε να μην ζεσταινεται η κονσολα...

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Μου έδωσαν ενα ps3 με κανονικο firmware 3.60 και 40 αρη σκληρό. Ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποθηκεύσω παιχνίδια στην μνήμη του ps3? Εννοώ τι διαδικασίες πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Μου έδωσαν ενα ps3 με κανονικο firmware 3.60 και 40 αρη σκληρό. Ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποθηκεύσω παιχνίδια στην μνήμη του ps3? Εννοώ τι διαδικασίες πρέπει να κάνω?

Βασικα να μας πεις απο πισω το model number (CECH-XXX) που αναγραφεται,

και θα σου πουμε αν αξιζει να ασχοληθεις.....

Δημοσ.

Το model number ειναι CECHG04.

το περιμενα οτι θα ειναι μοντελο nand οποτε για να κανεις αυτο που θελεις,

πρεπει βασικα να εχεις το καταλληλο hardware(progskeet),να κατεχεις κολλητηρι,

και τις βασικες γνωσεις για να κανεις το downgrade.

ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που ασχολουνται με αυτα τα μοντελα.

(φοβος ylod)

αν δεν το'χεις,αστην οπως ειναι,καντης αναβαθμιση σε 4.80 μεσω ιντερνετ,

και απολαυσε τα παιχνιδια σου.

Δημοσ.

Βασικα να σου πω την αληθεια μολις το πηρα αναβε κιτρινο λαμπακι μπηκα youtube ειδα οτι ηταν ylod και το εφτιαξα με μπιστολακι μαλλιων. Τωρα δεν ξερω ποσο θα κρατησει. Αν αναβαθμισω σε 4.80 μετα μπορω να κανω την διαδικασια που μου ειπες?

Δημοσ.

Βασικα να σου πω την αληθεια μολις το πηρα αναβε κιτρινο λαμπακι μπηκα youtube ειδα οτι ηταν ylod και το εφτιαξα με μπιστολακι μαλλιων. Τωρα δεν ξερω ποσο θα κρατησει. Αν αναβαθμισω σε 4.80 μετα μπορω να κανω την διαδικασια που μου ειπες?

δεν ειναι απαραιτητο να εισαι στην 4.80.

και εκει που εισαι μπορεις να το κανεις,ΑΛΛΑ

αφου λες εχει ylod μην ασχοληθεις καθολου.

θα στο ξανακανει αμεσα.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο καλη επισκευη σε ylod γινεται μονο με αλλαγη πλακετας η αν το κανω κομματια και το ζεστανω καλα με πιστολι θερμου αερα σωνεται καπως η κατασταση?

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω mikele13-. Έχω παρατηρήσει πως στο startup του ps3 έτσι όπως είναι πράσινο το led αλλάζει στιγμιαία σε yellow και ξανά πράσινο. Μόνο στην αρχή αυτό. Μετά πράσινο κανονικά.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο καλη επισκευη σε ylod γινεται μονο με αλλαγη πλακετας η αν το κανω κομματια και το ζεστανω καλα με πιστολι θερμου αερα σωνεται καπως η κατασταση?

η σωστη διαδικασια ειναι reballing οπου με ειδικα μηχανηματα,ξεκολλανε cpu καθαριζουν κολλησεις απο μητρικη+cpu

και καινουριες κολλησεις,ομως κοστιζει ακριβα.

το reflow με heatgun ειναι μια προσωρινη λυση,στην οποια δεν γνωριζεις ποσο θα κρατησει...

Να σε ρωτήσω mikele13-. Έχω παρατηρήσει πως στο startup του ps3 έτσι όπως είναι πράσινο το led αλλάζει στιγμιαία σε yellow και ξανά πράσινο. Μόνο στην αρχή αυτό. Μετά πράσινο κανονικά.

φορτωνει ο webman γι'αυτο κ η εναλλαγη χρωματων στο led.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας.εχω ενα ps3 slim jailbreak(αν λεγετε ετσι).δοκιμασα να περασω 2 παιχνιδια ολοκληρα στον σκληρο κ μου βγαζει το πρωτο μυνημα.γνωριζει κανενας τι μπορει να φταίει?

post-247065-0-52974200-1469091511_thumb.jpg

post-247065-0-10655000-1469091547_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...