Προς το περιεχόμενο

The Secret World

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εισαι τοσο casual ,καλυτερα να πας στο lol,μπαινεις παιζεις ματσακι και βγαινεις.Τωρα αυτο ειναι ολοκληρη ιστορια ,θελει να κανεις απερια quest κτλ.Για εμενα ειναι πολυ καλο .

Θα με κανεις κανεις φιλο ή μονος θα παιζω...??

σε εχω κανει φιλο αλλα δεν σε εχω δει online

• Απαντ. 559
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν εισαι τοσο casual ,καλυτερα να πας στο lol,μπαινεις παιζεις ματσακι και βγαινεις.Τωρα αυτο ειναι ολοκληρη ιστορια ,θελει να κανεις απερια quest κτλ.Για εμενα ειναι πολυ καλο .

Θα με κανεις κανεις φιλο ή μονος θα παιζω...??

Εγώ σε έχω κάνε ήδη, εσύ δεν με βλέπεις στην λίστα φίλων σου;

Δημοσ.

@Xorxhs!
Lol, μπερδεύτικα.

Έκανα έγγραφή και μου λέει στην αρχική σελίδα, This account has a game key ..

Κατέβασα το game όλο! (όλο το βράδυ!) αλλά δεν μπορώ να κάνω Login.
(Μου γράφει ότι "You have a pending payment Click here to complete payment")
Αλλά να το κάνω?! Αφού λέει ότι έχω game key.. Μήπως με χρεώσει 2 φορές?!

Πάντως που κοίταξα την κάρτα δεν με έχει χρεώσει ακόμη... Περίεργο σύστημα μου φαίνεται... :P
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (μέρες που είναι.. γιορτάζω κιόλλας... :P)

Δημοσ.

@Xorxhs!

Lol, μπερδεύτικα.

Έκανα έγγραφή και μου λέει στην αρχική σελίδα, This account has a game key ..

Κατέβασα το game όλο! (όλο το βράδυ!) αλλά δεν μπορώ να κάνω Login.

(Μου γράφει ότι "You have a pending payment Click here to complete payment")

Αλλά να το κάνω?! Αφού λέει ότι έχω game key.. Μήπως με χρεώσει 2 φορές?!

Πάντως που κοίταξα την κάρτα δεν με έχει χρεώσει ακόμη... Περίεργο σύστημα μου φαίνεται... :P

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (μέρες που είναι.. γιορτάζω κιόλλας... :P)

το παιχνίδι ειναι p2p(*pay to play) και όχι b2p(*buy to play) όπως το guild wars 2 για παράδειγμα που το αγοράζεις και παίζεις χωρίς να πληρώσεις ξανά.

αυτό που σου λέει το site του είναι πως αγόρασες cd key (το παιχνίδι) αλλα πρέπει να πληρώσεις "ανανέωση χρόνου", δηλαδή 1-2 πρώτους μήνες για να ξεκινήσεις .

ειναι το ίδιο σύστημα με του world of warcraft

Δημοσ.

το παιχνίδι ειναι p2p(*pay to play) και όχι b2p(*buy to play) όπως το guild wars 2 για παράδειγμα που το αγοράζεις και παίζεις χωρίς να πληρώσεις ξανά.

αυτό που σου λέει το site του είναι πως αγόρασες cd key (το παιχνίδι) αλλα πρέπει να πληρώσεις "ανανέωση χρόνου", δηλαδή 1-2 πρώτους μήνες για να ξεκινήσεις .

ειναι το ίδιο σύστημα με του world of warcraft

όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο είναι β2π απλώς δεν έχουν ενημερώσει σωστά τον ιστότοπο τους, έχει ακόμα συνδρομή αν θές και δίνει κάποια έξτρα όπως διπλά xp

Δημοσ.

Βασικά αν δεν ήταν B2P δεν θα το σκεφτόμουν, αυτό είδα και είπα να το πάρω.. .:P

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω login... Μάλλον πρέπει να πατήσω το complete payment σωστά?! :)

Δημοσ.

όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο είναι β2π απλώς δεν έχουν ενημερώσει σωστά τον ιστότοπο τους, έχει ακόμα συνδρομή αν θές και δίνει κάποια έξτρα όπως διπλά xp

α οκ !

γράψτε λάθος τότε (είχα μείνει με την εντύπωση οτι ήταν p2p :S)

Βασικά αν δεν ήταν B2P δεν θα το σκεφτόμουν, αυτό είδα και είπα να το πάρω.. . :P

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω login... Μάλλον πρέπει να πατήσω το complete payment σωστά?! :)

ναι, λογικά αυτό θέλει

Δημοσ.

Μάλλον έκανα βλακεία, δεν γίνονται reset τα SP και τα AP ε??! :P

Όχι απ'όσο ξέρω, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα - αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει όριο στα πόσα AP/SP μπορείς να μαζέψεις (αν και μπορείς να "φυλάξεις" μέχρι και 175 AP / 40 SP χωρίς να ξοδέψεις) και τα missions (με εξαίρεση ορισμένων seasonal και story missions) μπορείς να τα ξανακάνεις μέτα απο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (κάπου 16 ώρες νομίζω).

Δημοσ.

Ναι μπορείς να τα ανοίξεις όλα. απλά για κάθε 3 AP παίρνεις μόλις ένα SP. 

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στην αρχή είναι να διαλέξεις ένα starter deck και να το ακολουθήσεις. και όταν βαρεθείς απλά διάλεξε ένα άλλο και άλλαζε μετάξύ των δύο κλπ. 

Τα starter θα σε κρατήσουν χαλαρά μέχρι το quality 5 items. Μετά θα έχεις μάθει αρκετά το παιχνίδι ώστε να συνεχίσεις σε δυνατότερα abilities κλπ. Απλά διάλεξε για αρχή το πολύ 2 σετ όπλων πχ σπαθί/πιστόλι, γιατί να ανεβάζεις SP παίρνει χρόνο όπως προείπα. 

Δημοσ.

Thanks για τις συμβουλές, βασικά elementalist παίζω (αν δεν βλέπω cast δεν γουστάρω :P) και απλά έβαλα ένα AP στο blood όπου μου έδωσε ένα ability το οποίο δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω γιατί δεν είχα blood focus, ε και μετά έβαλα από 1 SP στο blood (heal-damage) μήπως και μπορώ να το χρησιμοποιώ αλλα τίποτα... τζάμπα 2+1 points... για την ώρα φουλάρω τα elementalist AP και τα talisman για να μπορώ να φορώ και κανα Item της προκοπής... :P

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές τα actives (μπλέ/κόκκινο/κίτρινο χρώμα, ανάλογα του weapon) θέλουν να έχεις equip το ανάλογο weapon/focus για να τα χρησιμοποιήσεις, τα passives (μωβ χρώμα) όμως δεν το χρειάζονται (εγώ π.χ. είχα ρίξει και ένα point στο Lick Your Wounds απο Fists για τις αρχικές περιοχές). Πάντως, 1-2 points λάθος να βάλεις δεν χάθηκε ο κόσμος, μέχρι να τελειώσεις Kingsmouth θα μαζεύεις αρκετά AP/SP (ένα investigation που θυμάμαι στις αρχές του Savage Coast έδινε κοντά 600κ xp για παράδειγμα).

Elementalism πάντως λένε είναι καλός συνδιασμός με Assault Rifles για καθαρό ranged build αν δεν έχεις πάρει ήδη 2ο weapon.

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει όχι, απλά σκεφτόμουν για το Pandemonium Deck..... :D
Πάντως weapon για blood δεν έχω βρει ακόμη... επίσης δεν έχω βρει που πουλάω τα item που δεν χρειάζομαι και πως κάνω repair :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...