Προς το περιεχόμενο

Ταινίες με θέμα το ταξίδι στον χρόνο !!


Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και 2 καλές σειρούλες μιας κι έχει καιρό να ξεθαφτεί το thread.

 

Outlander: Η Κλαιρ ταξιδεύει στη Σκωτία του 18ου αιώνα. Όντας Εγγλέζα φτιάχνει εκ νέου τη ζωή της στο παρελθόν με έναν Σκωτσέζο μαχητή μιας γνωστής φατρίας και κάπως έτσι γνωρίζοντας κάποια ιστορικά γεγονότα θα αναμιχθεί στα γεωπολιτικά των ΑγγλοΓάλλων της εποχής αποκτώντας υψηλές γνωριμίες... για να αλλάξει το μέλλον της Σκωτίας. Οι πρωταγωνιστές αξίζουν, η ατμόσφαιρα είναι καλή και τα σκηνικά αρκετά πειστικά για την εποχή, σίγουρα έχει γίνει από τις time travel σειρές ιστορικού περιεχομένου που θα πρότεινα άνετα. 7,5/10

 

Forever: Αυτό έχει να κάνει με την Αθανασία, καθώς και με time-loop που είναι πάντα ενδιαφέροντα στον χώρο. Ο Χένρυ έχει ζήσει 2-3 αιώνες κι έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις δουλεύει ως ιατροδικαστής στην εποχή μας και βοηθάει μια αστυνομική υπηρεσία στην επίλυση υποθέσεων. Συχνά τα επεισόδια έχουν να κάνουν με αρχαιοκαπηλίες ή αρχαία ευρήματα γενικότερα, οπότε οι ιστορικές του γνώσεις καθίστανται πολύτιμες. Κάθε φορά που πεθαίνει, αναγεννιέται στο ίδιο σώμα ξεπηδώντας από ένα σημείο του λιμανιού, λίγο wtf ο τρόπος αλλά την κάνει τη δουλειά του.

 

Δυστυχώς η σειρά εξελίσσεται καθαρά ως ντεντεκτιβική (σαν το Limitless ένα πράγμα) και περιορίζεται το παρελθόν του πρωταγωνιστή και η ιδιότητά του σε έναν βαθμό... ακόμα κι έτσι υπάρχουν κάποια επεισόδια που σε αποζημιώνουν με το παραπάνω. Μάλλον κόπηκε και δε θα 'χουμε 2η σεζόν, ένα 7αράκι το παίρνει, ωστόσο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξέρεις πως βασίζεται σε ταινία ε; :P

12 Monkeys

 

Εννοείται... Έχω δει την ταινία 2-3 φορές και η πρώτη ήταν πριν μια 10ετία...... αν και είχα συνδυάσει τον Κόουλ με τον Bruce Willis (επίσης προσκυνώ την ερμηνεία του Brad Pitt στο ρόλο του τρελού - είναι για όσκαρ παρανοϊκού ψυχάκια όλων των εποχών) η σειρά είναι κλάσεις ανώτερη όσον αφορά το σενάριο και τα γεγονότα που συμβαίνουν στο χωροχρόνο με εξίσου καλές ερμηνείες ηθοποιών!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Επειδή είχα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά μήπως υπάρχει ένα ευρετήριο για τις σειρές που έχουν αναφερθεί στο νήμα; Αν όχι, πώς θα μπορούσε άραγε να δημιουργηθεί ένα; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαζευτούν όλοι οι τίτλοι σε μια σελίδα και να ανανεώνεται πχ δυο φορές τον χρόνο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Synchronicity 2015 Εξυπνο σεναριο ,φθηνη παραγωγη ,ερμηνειες οχι για οσκαρ.Ειναι αυτο ακριβως που ζητας :Ταξιδι στον χρονο με επιστημικοφανη εξηγηση.Μεχρι εκει.Αν θα το προτεινα... το ειδα την προηγουμενη εβδομαδα και το προχωρουσα στο playback,παρ'ολα αυτα,αν εισαι λατρης του ειδους μπορει να σ' αρεσει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες μετά...

...

Primer/La Jetee & Langoliers, δυστυχώς δεν υπήρχαν στο video-club κι όπου τα βρήκα διαθέσιμα προς κατέβασμα, greek subs γιοκ.

 

 

 

Ω φίλε μου ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ!!!.... Langoliers! Έλιωσα στο ψάξιμο και το βρήκα! Εξαιρετική ποιότητα dvdrip και το τελείωσα μόλις τώρα! ... Θα το δω σίγουρα με την οικογένεια τις επόμενες μέρες! ΕΡΓΑΡΑ και απίστευτο ήχητικά εφέ και μουσικό θέμα. Παρόλο που τα εφέ/γραφικά των langoliers είναι απαρχαιωμένα, η ατμόσφαιρα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ταινία είναι μοναδική!. Σενάριο μοναδικό που ακόμη και σήμερα βάζει τα γυαλιά σε πολλές ταινίες φαντασίας!. Όποιος το θέλει πμ!

Λοιπόν εντελώς τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό.. .δείχνει αρκετά ενδιαφέρον,

 

Parallels

http://www.imdb.com/title/tt3479316/

 

και φυσικά αυτό...

 

Upside Down

http://www.imdb.com/title/tt1374992/

 

ταινία μοναδική....

 

και για όποιον έχει ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ γιατί κρατάει πολύ ώρα, είναι αρκετά περίπλοκο το σενάριο (παράλληλοι κόσμοι και σενάρια μπρος πίσω (και λίγο και πολύ) στο χρόνο αλλά δυστυχώς με την πρώτη φορά δεν κατανοείς ακριβώς τι είδες, το ανεπανάληπτο

 

Mr Nobody

http://www.imdb.com/title/tt0485947/?ref_=nv_sr_1

 

 

και για όσους του αρέσουν οι ιστορίες αγάπης σε συνδυασμό με time travel... πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερη από αυτήν

 

About Time

http://www.imdb.com/title/tt2194499/

 

 

Και τέλος μια πλήρη λίστα από ένα χρήστη του IMDB που περιλαμβάνει λίγο πολύ σχεδόν όλες όσες αναφέρθηκαν στο νήμα :) 394 στον αριθμό παρακαλώ!

 

http://www.imdb.com/list/ls058641508/

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το upside down δεν έχει σχέση με ταξίδι στο χρόνο. Μού άρεσε όμως γενικω΄ς σαν ταινία και ιδέα.

 

άλλη μία, είναι το «φαινόμενο της πεταλούδας 3»  που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα 2. βλέπεται και σαν stand alone . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
15 λεπτά πριν, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ είπε

Απορώ, δεν έχει κανείς πετύχει το Timeless;

Αν λες τη σειρά, έχω δει μερικά επεισόδια. Εσένα σου άρεσε; Λίγο μέτρια μου φάνηκε και την παράτησα.

Μιας που λέμε για σειρές, ένα από τα αγαπημένα επεισόδια του Futurama είναι το "Roswell that ends well".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Παιδες μια βοηθεια.

Πως λεγεται μια ταινα που κατι παιδια που κατι ανακαλυψαν στον απεναντι γειτονα με θεμα το ταξιδι στο χρονο και βγαζανε κατι φωτογραφιες απο οτι θυμαμαι για να βρουν αριθμους τζοκερ κατι τετοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...