Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dante80 είπε

Διάβασα ένα ενδιαφέρον άρθρο του W.O.E. τις προάλλες για την κατάσταση της Rolex το 2025 και της εμπειρίας που βιώνουν οι πελάτες της τα τελευταία χρόνια.

Rolex, A Love-Hate Relationship
I love Rolex, but after buying my first new Rolex GMT from an AD, I am not sure modern Rolex is the brand for me.
The Crown’s customer experience may be an existential threat.

DjEEZup.png

Τεράστια αλήθεια No one has sold more Omega watches than Rolex

Η Rolex όπως και η Ferrari που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έχουν καταφέρει ο μύθος και η αύρα τους να είναι μεγαλύτερος από το προϊόν και τους πελάτες τους. Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που έχουν καταφέρει αντί να έχουν ανάγκη τους πελάτες τους οι πελάτες να έχουν ανάγκη τη φίρμα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περαν της τεχνολογικης  του ποιοτητας, σαν ομορφια εκτος απο το σηματακι δεν βλεπω κατι που να σε τραβαει.ενα κοινο καντραν ειναι.

αυτο που σκεφτομαι συνηθως για αντικειμενα ειναι,αν δεν ειχε αυτο το σημα θα το αγοραζες? δλδ. τι να πουν οι  iwc, breitling,omega,tag hauer  ,longines ,  ακομα και τα Vacheron η' το  seiko που ποσταρε ο dante ,με το απλο αλλα πολυ ομορφο καντραν του,εαν το Rolex ειναι ομορφο.αλλα στον κοσμο των αντικειμενων μετραει η ιστορια ,η κουλτουρα που εχει διαμορφωθει ,το μαρκετινγ που συνοδευει αυτα τα 2, ο σπονσορας στην φορμουλα 1,ειδικα στο τεννις  και φυσικα η αξια μεταπωλησης που εχουν δημιουργησει ολα αυτα τα προηγουμενα.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ή περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Η παροιμία αυτή σημαίνει πως στα θέματα γούστου δεν υπάρχουν κανόνες και πρότυπα και στον καθένα μπορεί να του αρέσει ό,τι θέλει.

Δημοσ.

δεν εχω φορεσει ποτε ρολοι χρησιμοποιω κινητο και περιστασιακα ενα smartband, μου εκανα δωρο το ρολοι με το μπρασελε ελεγα να δοκιμαζα με το δερματινο τι λετε; ποια τα υπερ και κατα, ποια η γνωμη σας και τι θα μου προτεινατε; ηλικια ~30
SRPD37J1  SRPE15J1

SRPD37J1_-450x450.gifSRPE15J1-450x450.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

δεν εχω φορεσει ποτε ρολοι χρησιμοποιω κινητο και περιστασιακα ενα smartband, μου εκανα δωρο το ρολοι με το μπρασελε ελεγα να δοκιμαζα με το δερματινο τι λετε; ποια τα υπερ και κατα, ποια η γνωμη σας και τι θα μου προτεινατε; ηλικια ~30
  SRPD37J1 SRPE15J1

Ο «κανόνας» λέει ότι τα ρολόγια τα αγοράζουμε πάντα με μπρασελέ αν έχουν τέτοια έκδοση. Εννοείται ότι είναι καθαρά γούστο και τι βολεύει και τον καθένα για αυτό και έβαλα τα εισαγωγικά.

Από εκεί και πέρα πρέπει να αποφασίσεις το στυλ που θέλεις και σε τι budget. Τα ρολόγια που έβαλες ανήκουν στα Seiko Presage Cocktail Time και σαν σειρά έχουν εντυπωσιακά καντράν για την τιμή τους. Όπως πάντα δες τα από κοντά πρώτα, να τα φορέσεις και αποφασίζεις.

Σε τέτοιο στυλ χωρίς να ξεφεύγεις ιδιαίτερα σε τιμές μπορείς να δεις και Tissot PRX Quartz (ή αυτόματα σε παραπάνω τιμή), και Citizen Tsuyosa.

7 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Μα για μεταχειρισμένο μιλάμε ούτως ή αλλως!!!! Τα service στις επίσημες αντιπροσωπείες ούτως ή αλλως αλλάζουν ότι είναι χαλασμένο με αυθεντικά ανταλλακτικά. Για αυτό είναι κ ακριβά

Ας βάλω κ μια φωτό το δικό μου το οποίο μεν το αγαπώ, αλλά προσωπικά αγαπώ περισσότερο κ φοράω περισσότερες μέρες το χρόνο το casio 5600 που έχω.

image.png.c364d30e25fdcf62ac856b1b07f78a9d.png

Στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι αυτό είναι και το νόημα, να έχεις ένα ποιοτικό ρολόι (ή ρολόγια για τους πιο φανατικούς) που σου αρέσει να το βλέπεις, να το φοράς και να το χαίρεσαι, ούτε τα ονόματα, ούτε το marketing και τα υπόλοιπα. 

Επεξ/σία από KrisDs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

SRPD37J1  SRPE15J1

Το βασικότερο είναι ότι θα συνηθίσεις να σηκώνεις το αριστερό (ή δεξί) μανίκι  για να τσεκάρεις την ώρα , χωρίς να κοιτάς το κινητό... Α ! μετά θα κοιτάς και το κιν για αναπάντητες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...