Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, liakjim είπε

Δεν καταλαβαίνω αυτό γιατί το αναφέρεις. Πότε τότε; Όταν είχες βάλει το Toyotomi μπροστά;

ναι οταν το ειχα βαλει..απλα το αναφερω γιατι ισως μπορει να μην φταιει το κλιματιστικο

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jacob24 είπε

ναι οταν το ειχα βαλει..απλα το αναφερω γιατι ισως μπορει να μην φταιει το κλιματιστικο

Τα κλιματιστικά υποτίθεται ότι τα αφήνεις συνέχεια ανοικτά ώστε να πάρουν τις απώλειες και να ισορροπήσουν τον χώρο. Οπότε από ότι καταλαβαίνω δεν είσαι σίγουρος ότι το Toyotomi είναι ανεπαρκές. Με λίγα λόγια ας συμβουλευτείς έναν επαγγελματία.

Δημοσ.

Για τα Τesla μιλησα με καποιο καταστημα και μου ειπε οτι εχουν 10ετη εγγυηση και οτι δεν υπαρχει καποιο ορος οπως συντηρηση καθε χρονο κτλπ..μου ειπε απλα πρεπει καθε 2 χρονια να κανεις συντηρηση με οποιον τεχνικο θες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jacob24 είπε

Για τα Τesla μιλησα με καποιο καταστημα και μου ειπε οτι εχουν 10ετη εγγυηση και οτι δεν υπαρχει καποιο ορος οπως συντηρηση καθε χρονο κτλπ..μου ειπε απλα πρεπει καθε 2 χρονια να κανεις συντηρηση με οποιον τεχνικο θες

Μήπως σου είπανε και τι κατασκευής είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jacob24 είπε

10 χρόνια σε όλο το μηχάνημα ή μόνο στο συμπιεστή ; Το ρώτησες αυτό ; Θα ρωτούσα την ίδια την αντιπροσωπεία: https://tesla.info/el/contact/

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

10 χρόνια σε όλο το μηχάνημα ή μόνο στο συμπιεστή ; Το ρώτησες αυτό ; Θα ρωτούσα την ίδια την αντιπροσωπεία: https://tesla.info/el/contact/

αυτο δεν το ρωτησα αλλα θα στειλω και στην αντιπροσωπεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jacob24 είπε

αυτο δεν το ρωτησα αλλα θα στειλω και στην αντιπροσωπεια

https://tesla.info/el/service/

ή πάρε εδώ τηλέφωνο: 210-5197500 . Εντύπωση μου κάνει πως πίσω απο την εξυπηρέτηση πελατών είναι η TS Solutions . Η πρώην Arvato που έχει το service κινητών για όποιον γνωρίζει και θυμάται................

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Εντύπωση μου κάνει πως πίσω απο την εξυπηρέτηση πελατών είναι η TS Solutions . Η πρώην Arvato που έχει το service κινητών για όποιον γνωρίζει και θυμάται................

Ωχ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Ωχ

Αυτό είπα και εγώ ! Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά η Arvato έτρωγε ανελέητο κράξιμο στα forums για την ποιότητα της εξυπηρέτησης . 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

https://tesla.info/el/service/

ή πάρε εδώ τηλέφωνο: 210-5197500 . Εντύπωση μου κάνει πως πίσω απο την εξυπηρέτηση πελατών είναι η TS Solutions . Η πρώην Arvato που έχει service κινητών για όποιον γνωρίζει και θυμάται................

9-5 ειναι οποτε αυριο θα καλεσω..αυτη δεν ειναι με το χειροτερο service? 🤔

στο FB που ρωτησα στν σελιδα τους μου ειπαν να στειλω στο email [email protected] η οποια ειναι αλλη εταιρεια στην Σερβια..

Επεξ/σία από jacob24
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jacob24 είπε

ναι μου ειπανε οτι ειναι AUX

Μακριά φίλε. Η πλεμπα της Κινας..... Αν επιλέξεις premium κινεζικες εταιρείες όπως midea gree και haier θα ειναι πολυ καλύτερα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, στα 308 ευρώ αγοράζεις TCL που είναι αψογα κλιματιστικα και για τα χρήματα, αχτύπητο value for money. 

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CorumD είπε

Πάντως, στα 308 ευρώ αγοράζεις TCL που είναι αψογα κλιματιστικα και για τα χρήματα, αχτύπητο value for money. Εχουν και 10 χρονια εγγύηση. To 18αρη που εχω σε μια αίθουσα ειναι άριστο. 

Καλά έχεις 18ρι tcl και δεν μας έχεις πει τίποτα;;; 👎😬🤨

Στη θέρμανση σου δεν σου κάνει ανοιγοκλεισιματα που δεν έχει follow me;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καλά έχεις 18ρι tcl και δεν μας έχεις πει τίποτα;;; 👎😬🤨

Στη θέρμανση σου δεν σου κάνει ανοιγοκλεισιματα που δεν έχει follow me;

Το διόρθωσα, ειναι το MORRIS, απλα, εχω το TCL προγραμμα στο κινητο και ξεχαστηκα! 

Στο μεταξυ, κλείσαμε λογω κορονοιου, οποτε τωρα που εχω smartplugs, δεν ειμαι στον χωρο εργασιας να κανω δοκιμες! Στο μεταξυ, ο αδερφος μου περιμενει προσφορες ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ για να παρει το 9αρη TOSHIBA MIRAI PLUS....να δουμε πως συμπεριφέρεται το μηχανημα σε μικρο χωρο. Κατεβαίνει αρκετα πιο χαμηλα απο το DAIKIN...

Οποιος θελει κινητο να δει το Realme x2 pro...είναι διαμάντι!

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...