Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστό αυτο που λεει ο Xristaras12

απο την πρωτη πιστα στο single φενετε αυτο το πραγμα.

οι σερβερσ στο battlefield 3 γέμισαν είδη με 1-2 και 3 leven παίκτες οπού σκοτώνονται εύκολα άλλα εμφανίζονται εκεί που δεν τους περιμένεις η έχουν την τύχη να κτυπάνε όλοι μαζί και να παίρνουν το kill και μου τη δίνουν.

Πολλοί 100αριδες το ξαναρχίσαν από ότι βλέπω στα ονόματα

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικα θα το ξαναπερασω κ εγω αυριο,περιμενω νεο δισκο για το συστημα και το 1ΤΒ θα γεμισει με ολο το steam,origin,uplay :Ρ

ειναι ευκαιρια να δω τι εχω μαθει απ το 4 και τι χανει το 3 απ το 4.

Επισης ειναι μεγαλη ευκαιρια να μπω noshahr canals για επικα TDM :Ρ

Δημοσ.

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τα ειχα κανει backup ολα,dlc δεν εχω βεβαια :Ρ

αστο να κατεβαζει το βραδυ μωρε σιγα :Ρ

Δημοσ.

Επιδή δεν έχω πολύ χώρο στον SSD  γίνεται να επιλέξω που θα κατεβεί το παιχνίδι απο Origin;

μαλλον κατεβαινει εκει που εγινε η εγκατασταση του origin

Δημοσ.

ρε παιδια  απο εχθες ολο πεφτει ο σερβερ, εσας σας κατεβαινει κανονικα; καθε λιγο παταω resume στο download.. μηπως παιζει κατι με το δικτυο μου, ρουτερ, firewall, origin και ξερω εγω τι;

Δημοσ.

ναι διοτι και εγω εχω δυο δισκους και την εγκατασταση δεν την εκανα στον ssd και βλεπω οτι τα games κατεβαινουν στον δευτερο δισκο, εκει που εγινε η εγκατασταση του origin

Δημοσ.

λοιπον πηγαινε στις ρυθμισεις του origin

εκει που λεει για προχωρημενους

και η πρωτη επιλογη σου λεει που θες να γινει εγκατασταση των παιχνιδιων.

Ε αλλαξε την διαδρομη! B)

Δημοσ.

Μέσα από τις ρυθμίσεις του Origin, μπορείτε να επιλέξετε το που θα γίνει η εγκατάσταση.

edit: Με πρόλαβε ο από πάνω...

• Like 1
Δημοσ.

Επιδή δεν έχω πολύ χώρο στον SSD  γίνεται να επιλέξω που θα κατεβεί το παιχνίδι απο Origin;

Πάνω κάτω γίνεται ως εξής,

Βρίσκεις τον φάκελο origin games (από κάτω του θα έχει όλα τα παιχνίδια όπως battlefield) και τον αντιγράφεις στον άλλο δίσκο

Έστω από C:\Program Files\OriginGames στο Ε:\OriginGames

(μην σβήνεις τον αρχικό φάκελο ακομα)

Ανοίγεις την εφαρμογή του origin, πας στα settings και θα βρεις να αλλάξεις το path από το παλιό στο νέο directory

Κλείνεις το Origin Και το ξανά ανοίγεις

(κάνε ένα rename τον αρχικό φάκελο c:\program files\origingames σε c:\programfiles\origingamesbackup, μη τον σβήνεις ακόμα)

Κάνεις ένα προληπτικό check install στα παίγνια, μπορεί να κατεβάσει και ελάχιστα MB (new punkbuster etc.)

Εφόσον επιβεβαιώσεις ότι τα παίγνια είναι εντάξει και παίζουν από το Ε:\origingames , μπορεί να αφαιρέσεις και το Backup από το c:\programfiles\origingamesbackup

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...