Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες είμαι ανάμεσα σε Warhammer 40k Dawn of War II (πέτυχα το complete edition στο γερμανικό amazon) και στο company of heroes 2; 

Ξέρω ότι το Dawn of War II είναι αρκετά παλιό αλλά με ψήνει. Βαρέθηκα το c&c 3 Tiberium Wars και Starcraft 2 HoTS. :-D  

• Απαντ. 737
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σου πω το company δεν το έχω παίξει αλλά το warhammer το είχα καταευχαριστηθεί. Πάντως έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και διαφορές από τα κλασικά rts.

Δημοσ.

Θα πρότεινα Conpany of Heroes 2.

Το Dawn of War 2 είναι ένα ωραίο πλην ψιλομυστήριο υβρίδιο squad based tactical battle και character building στοιχεία όπου χειρίζεσαι ομάδες στρατιωτών, όπου ο leader της κάθε μίας έχει το δικό του εξοπλισμό, αντικείμενα (drops ουσιαστικά) και ένα απλό skill tree, και δεν παράγεις ή συλλέγεις τίποτα. Απλά μπαίνεις, τα σπας, χρησιμοποιείς κάποια beacons για να ανανεώσεις τις μονάδες σου και στο τέλος συνήθως σε περιμένει ένα boss fight. Έχω ασχοληθεί αρκετά μαζί του, σε διάφορες φάσεις, αλλά πάντα καταλήγει να με κουράζει και να χάνω το ενδιαφέρον μου μέχρι να μου ξαναλείψει.

Σκέψου το, αν θες, σαν ένα πολύ εξελιγμένο Cannon Fodder :)

Δημοσ.

Σύντομα βγαίνει και το Company of Heroes Ardennes Assault - τσέκαρέ το κι αυτό (αν και είναι full price μιας και είναι να κυκλοφορήσει σε καμια δεκαριά μέρες).

Δημοσ.

Σύντομα βγαίνει και το Company of Heroes Ardennes Assault - τσέκαρέ το κι αυτό

Αυτό λογικά θα είναι expansion ε; όπως και να έχει τσίμπησα το company of heroes 2 για αρχή και βλέπουμε.

Το Starcraft 2 δεν είναι παιχνίδι RTS... Είναι δουλειά RTS... :D

Ρώτα τους καρπούς μας..

Αυτό ξανά πες το. Απλά για μένα δεν υπάρχει πλέον ο χρόνος αυτός.... 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Game of thrones games

Επειδη ειμαι ψιλο ασχετος με παιχνιδια αλλα μου αρεσουν τα στρατιγικης θελω να ρωτησω αν υπαρχει game of throwns παιχνιδι στρατιγικης και φυσικα αν ειναι καλο κλπ?

Γενικα μου αρεσουν τα στρατιγικης εποχης οπως το game of throwns . Πριν καποια χρονια ημουν λατρης του the battle of the middle erth 1 και 2.

Οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε και καποιο αλλο παιχνιδια για το PC  σε αυτο το  στιλ.

Ευχαριστω εκ των προτερων

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξίζει την προσοχή σας!

Μια από τις ελάχιστες λίστες, τόσο από πλευράς επιλογών όσο και από πλευράς αιτιολόγησης/ παρουσίασης με την οποία συμφωνώ (συμφωνώ επίσης και με τη γενίκευση του strategy σε tactics/ management). Τα 50 καλύτερα strategy games σύμφωνα με το RPS.

http://www.rockpapershotgun.com/2015/04/24/best-strategy-games/

Ο λόγος που γράφω είναι γιατί είδα και τα Myth (αναμενόμενο, και εξαιρετικό συνοδευτικό κειμενάκι) αλλά ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, το Warlords 3: Darklords Rising το οποίο έχω τη μεγάλη χαρά και τιμή να έχω αυθεντικό (και να μην υπάρχει πουθενά αλλού για αγορά!). Κορυφαίο παιχνίδι, πολύ δύσκολο, που δε συγχωρούσε και απλά σε μάγευε με τους στόχους, τις αποστολές και τις συμμαχίες.

Συζητείστε ελευθερα, είτε πάνω στη λίστα είτε στα δικά σας!

• Like 1
Δημοσ.

Άν και δεν έχω παίξει ούτε τα μισά, μου έκανε εντύπωση που συμπεριλάβανε το CM01-02, θεωρούν το Master ofOrion 2 χειρότερο από το νέο XCOM το οποίο ήταν εντελώς υπεραπλουστευμένο και χωρίς στρατηγικό βάθος, και στην 8η θέση το Endless Legend με το εντελώς ανούσιο tactical battles και unbalanced factions.

Από τη λίστα λείπουν το Panzer General 2(!!!!), Dune 2, Red Alert 2, Civ 2+5, Warhammer Dark Omen, Rome Total War.

Επίσης, γιατί μπήκε στη λίστα το Jagged Alliance 2? Είναι πολύ καλύτερο strategy από το Fallout 2?

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

age of empires 2/3 κάτι παρόμοιο;

Δε ξέρω πιο απο τα δύο έχω καλύτερο, αλλά ομολογώ πως θα ήθελα λίγο αλλαγή; Καμία πρόταση;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

μπορειτε να μου προτεινετε παιχνιδια που ναναι σε στυλ commandos,empires κτλπ;

και αν ειναι ευκολο να μην χρειαζεται ιντερνετ γτ προοριζονται για καραβι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...