Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμένα δεν μου έβγαλε καν ότι έκανε update, κόλλησε το σύμπαν και απλά πήρε μετά μπρος και με είπε να πατήσω accept εάν αποδέχομαι κτλ κτλ κτλ (και έγινε και σε pc και στο mac το ίδιο)

Δημοσ.

Άλλαξε το font του launcher πάντως. Τα options όχι δε νομίζω.

Όλα ρημαδιό τα βρήκα.Sound options/hotkeys κλπ.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί.

εμένα δεν μου έβγαλε καν ότι έκανε update, κόλλησε το σύμπαν και απλά πήρε μετά μπρος και με είπε να πατήσω accept εάν αποδέχομαι κτλ κτλ κτλ (και έγινε και σε pc και στο mac το ίδιο)

Κι εμένα το ίδιο έκανε.Αρχικά νόμιζα πως είχα πάλι πρόβλημα με τον launcher και είπα να ξεκινήσω να σβήνω τα γνωστά αρχεία, αλλά τελικά βαστήχτηκα και γλίτωσα άδικο κόπο.

Πάντως δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, πραγματικά παίζω σα bronzάς τελειωμένος (sic) 2 μέρες τώρα.Ξέμαθα, δεν ξέρω, τι να πω.Πάντως από εκεί που έφτασα από -12 σε +14 στο aram, με 1/11 κερδισμένα παιχνίδια 2 μέρες τώρα πήγα πάλι στο όριο.Κλάιν μάινα αυτό βέβαια, απλά δεν ξέρω για ποιό λόγο, δε μπορώ να αποδώσω! ^_^

Μιλάμε να ψάχνω τον κέρσορα μες το χαμό για να δω που θα σημαδέψω, να με χτυπάνε και να μην τους έχω παρατηρήσει, να βαράω flash μόνος μου κατα λάθος και να failάρω άτσαλα τα εκούσια κλπ κλπ.Γενικά έχω τραγικά σκορ και από εκεί που κουβαλούσα, δε μπορώ ούτε να με κουβαλήσουν.:P

Μου γύρισε το μυαλό τώρα και λέω θα παίξω ένα τώρα μεσημεριάτικα, να στρώσω.Πάρε s3 challenger ahri απέναντι. ololololooooo :P

Δημοσ.

είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 2 ευρώ. Να σου στείλω πμ?

Aφηστε τις ειρωνειες λεω εγω...

Ακου 2 ευρω.

Και τα σκιν να βγαλεις τα rune page, ips και κολπα θες ενα χρονο gameplay να τα βγαλεις...

Δημοσ.

Τι μπηκε το νεο patch?Παει ο ρενεκτον δηλαδη?

RIP?

μπα οχι, δεν ξερω τι εκαναν , εκανε ο client ενα update 1ος δευτερολεπτου.

πατς δεν μπηκε for sure.

Δημοσ.

Mια εναλλακτικη λυση για οσους δεν δουλευει το LoLReplay

Official site  και download link

Κανει αυτοματα replay τα games που παιζετε οταν ειναι ανοιχτο .

Η γλωσσα αλλαζει στα αγγλικα απο την 3 επιλογη απο την αρχη

Υποτιθεται οτι δουλευει μονο σε 64bit , αλλοι λενε οτι δουλευει κ σε 32 . Αν καποιος το δουλεψει σε 32 μας λεει 

Δημοσ.

re guys το googlara κιολας.αυτο με τις ραντεον τις καρτες τι στον πουτσο ειναι?παιζω bf4 κομπλε σε φουλ γραφικα κτλπ και στο λολ μ κανει κατι λαμψεις που και που..οτι και να προσπαθησα δεν...της amd ειναι το θεμα η της riot?

Δημοσ.

γαμησε τα.διαβαζα για κατι αλλους που ειχαν τις 7 series που τους αστραφτε συνεχεια..

εγω εχω τις 9 αλλα και παλι το κανει σπανια αλλα ειναι εκνευριστικοτατο!

Δημοσ.

Οι γνωστές φλασιές

Θέμα οδηγών νομίζω ήταν τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει

Το είχα και γω όταν πρωτοέστησα το pc το Πάσχα αλλά στη πορεία εξαφανίστηκαν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...