Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποτε armor pen σε runes , ever

Στα math σου εχεις κανει σιγουρα λαθος , υπαρχει ποστ που το εξηγει ,αν θες να το βρω πες μου

Αν θυμαμαι καλα , για maximum DPS παιρνεις AD marks και AS Quints 

Βασικά εάν δεν είναι κόπος θα με ενδιέφερε...το αποτέλεσμα το έβγαλα με διάφορους συνδιασμούς με marks-quints είτε AD/ArPen είτε το αντίστροφο και από όλους τους δυνατούς συνδιασμούς το μεγαλύτερο dps με το σταθερό built που έχω αυτό μου έβγαινε.

Τις πρώτες μετρίσεις τις έκανα με αυτό http://lolbuildtester.com/

Αμα μπεις εσυ lane με armor pen reds και αλλος με ad reds ,δεν θα ζεις να μας πεις την ιστορια σου., :-D :-D

Μeeh με ένα ψιλοdecent-άκι support πάντα παίρνω το lane μου από τότε που έκανα την αλλαγή από πρώην LS quints AD marks σε ΑrmorPen.

Update: Βρήκα και ένα videaki που εξηγεί πως το τελικό damage είναι παραπάνω στο late game.

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα το συγκεκριμενο site ειναι outdated κ σε values των runes αλλα κ στα masteries οποτε τα math ειναι αυτοματα λαθος το ιδιο κ το βιντεακι . Προφανως κ παιρνεις πιο πολυ συνολικο dmg απο armor pen στο late game . Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλαμε για ποιο page σου εξασφαλιζει πιο πολυ DPS

Για να βρεις πιο rune setup εχει το πιο πολυ DPS ( προσεξε μιλαμε για DPS απο basic attacks χωρις skill ) πρεπει να υπολογισεις 3 πραγματα

Με τι item αρχιζεις

Masteries 

Base stats 

Τα armor pen runes δεν νομιζω οτι μπαινουν κανουν στη συγκριση για κατι τετοιο λοιπον

Οποτε κοιτας ποσα AD/AS marks/quints βαζεις

Ειχε κατσει κ το εφτιαξε ενα καιδι οποτε αν ενδιαφερεσαι κατεβαζεις το CDF Player απο εδω

Και τους υπολογισμους απο εδω

Δεν το εχω χρησιμοποιησει οποτε κατι παραπανω δεν γνωριζω .

Δημοσ.

o shen στο tier που είμαι δεν μπανάρεται ποια, αξίζει να παίζω τοπ?

μπορεί να κάνει carry μέχρι gold ?

Δημοσ.

o shen στο tier που είμαι δεν μπανάρεται ποια, αξίζει να παίζω τοπ?

μπορεί να κάνει carry μέχρι gold ?

Nah Shen δεν παει πουθενα , ασε που ειναι κ bugged εδω κ καιρο ( κανεις ult κ δεν πας ποτε πανω στον αλλο καποιοες φορες)

Irelia imo απο τα πιο δυνατα picks atm

Δημοσ.

Nah Shen δεν παει πουθενα , ασε που ειναι κ bugged εδω κ καιρο ( κανεις ult κ δεν πας ποτε πανω στον αλλο καποιοες φορες)

Irelia imo απο τα πιο δυνατα picks atm

παλιά έπαιζα main irelia, μπορεί να ξανακάνει carry? :P

τι build βγάζεις πλέον στην irelia? runes/masteries? 

κάτι είχε γίνει και είχα σταματήσει να παίζω ιρελια αλλά δεν θυμάμαι τι

Δημοσ.

Δεν μπορω να μιλησω για top lane σοβαρα γιατι δεν το κατεχω το αντικειμενο 

Δοκιμασε να διαβασεις εδω . Εξαιρετικος Irelia παιχτης , νομιζω απανταει στις major αποριες που θα εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να μιλησω για top lane σοβαρα γιατι δεν το κατεχω το αντικειμενο 

Δοκιμασε να διαβασεις εδω . Εξαιρετικος Irelia παιχτης , νομιζω απανταει στις major αποριες που θα εχεις

ty maaan! :D

Δημοσ.

Η ιρελια ειναι φοβερος παικτης για να κουβαλησει,ειναι παικτης που αξιζει να μαθεις.Dorans shield θα βγαλεις εναντιον range champs κυριως η οταν θελεις να εισαι ultra defensive[nνα τον αφησεις να pushαρει το λανε για farm under turret].Τωρα αν θες να παιξεις ξυλο πας dorans blade και ingite.Εγω παντως shield δεν θα επαιρνα καθολου, παρα μονο[και αν]ειχα tele flash .Το cloth θα επελεγα.

Πιστευω οτι το λινκ που σου εδωσε ο ατταλος τα λεει ολα.

με τα runes βλέπω πάρα πολλά διαφορετικά setup και δεν ξέρω τι να επιλέξω γενικά.

κλείνω προς AS quints/AD reds/Flat armor/MR ή AD quints/AD reds/flat Armor/MR

Δημοσ.

Τι γέλιο έχει αυτός ο East ρε παιδιά. Έκανα ένα account για να παίζω με έναν φίλο και ο σέρβερ είναι για γέλια.

Όποιος καημένος έχει κολλήσει Bronze/Silver/Gold και θέλει να φτάσει τσάμπα Platinum, ας κάνει ένα account εκεί.

Είχα ακούσει για διαφορές αλλά μιλάμε απλά είναι τραγική η κατάσταση.

Βλέπεις Goldάδες να παίζουν σαν Bronze 2 του West. Lvl 2 turret dives με Cassiopeia, Smite/Ignite Lee Sin (Gold 2) που δεν ξέρει spawn timers και απλά αδιαφορεί για τα buffs του κτλ. Τις πρώτες φορές είπα απλά αγορασμένα accounts θα 'ναι, αλλά εδώ έφτασα το account στο 30 και παίζω Ranked και απλά τα παιδιά δεν νιώθουν. Έναν Nunu έχω και κάνω πλάκα με τα παλικάρια.

Kurwa και χριστοπαναγίες από champ select φυσικά, mid or feed, I don't care,  sivir support χωρίς runes και 27/0/0

masteries (βαρέθηκε ακόμα και τα masteries να συμπληρώσει!) και αυτά σε games με Golds και Platinums.

Κυριολεκτικά οι Gold είναι σαν Bronze του West και οι πιο κάτω είναι απλά σαν να ξεκίνησαν πριν καμιά βδομάδα το game.

Κάντε account εκεί να λέτε ότι είστε Platinum, τους ρόλους μόνο να ξέρετε και τι κάνει ο κάθε champ είστε τουλάχιστον SIlver 1 εκεί.

Τα bans! Τι γέλιο θεέ μου, τι θυμήθηκα τώρα. Bans να σου πέφτουν τα μαλλιά, ΑΝ ασχοληθούν φυσικά και κάνουν κανένα γιατί too op to ban είμαστε, ποιος τα χέζει τα bans. Blitz/Amumu στανταράκια, Kassadin op, έχουνε μείνει μερικές σαιζόν πίσω αυτοί, random bans τελείως, Olaf, Sivir, Soraka, Sejuani, ό,τι νά 'ναι.

Platinum 3-2 και πάνω δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά το σκουπιδιαρό αυτό δεν το έχω δει 2 χρόνια που παίζω West και δεν μιλάω για 5-10 παιχνίδια που μπορεί να έτυχε, ο σέρβερ είναι αστείος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...