Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες επειδή έλειπα τις τελευταίες μέρες, ποια παιχνίδια αξίζουν να δω εκτός των fnatic/alliance που θα τα δω όλα?

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε μάγκες επειδή έλειπα τις τελευταίες μέρες, ποια παιχνίδια αξίζουν να δω εκτός των fnatic/alliance που θα τα δω όλα?

Απο τα γκρουπ που παιζουν αυτες τις μερες σχεδον ολα τα ματσακια καλα ηταν εκτος απο αυτα  με τους καμπουμ! που ηταν λιγο μονοπλευρα

• Like 1
Δημοσ.

εχει κανεις αλλος θεμα με το ping μετα το τελευταιο update;;εκει που εχω κλασικα 70-80 ξαφνικα παει 250-300 και ειναι αρκετα εκνευριστικο ειδικα στα fights

Δημοσ.

εχει κανεις αλλος θεμα με το ping μετα το τελευταιο update;;εκει που εχω κλασικα 70-80 ξαφνικα παει 250-300 και ειναι αρκετα εκνευριστικο ειδικα στα fights

Εγώ, πριν το κάνω uninstall είχα αρκετά θέματα όπως και εσύ. Και δεν μου το έκανε για λίγο. Συνήθως ήταν για όλο το game.

Δημοσ.

Ωραιο game το LMQ vs SSB

Πραγματικά, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδα στα worlds. Αν και ο Deft έκανε 2-3 throw.

Ο XiaoWeiXiao έχει πολύ καλο τουρνουά μέχρι στιγμής. Για εμενα ο καλύτερος mid laner από άποψη αποδωσης στo group stage.

Δημοσ.

Πραγματικά, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδα στα worlds. Αν και ο Deft έκανε 2-3 throw.

Ο XiaoWeiXiao έχει πολύ καλο τουρνουά μέχρι στιγμής. Για εμενα ο καλύτερος mid laner από άποψη αποδωσης στo group stage.

Ειχε κανα 2 meh games με Fizz και σημερα εχει κανει κανα 2 κακα shockwaves αλλα κι εγω το προτιμω σε τετοια safe heavy farm picks παρα σε assassins .

Και οι 2 ομαδες εχουν κανει αρκετα λαθη 

Το positioning του Vasili σε καθε fight ειναι τοσο κακο για no escape AD

Lel στο ενα game κερδιζει το fight κ στο next το πεταει

Δημοσ.

Αν νικήσουν οι fnatic μετά θα παίξουν με τον νικητή omg-lmq ε?

best of 3 πάει?

Διαφαινόμενη πρώτη νίκη για kabum

edit:lol, τώρα είδα ότι οι alliance θέλουν οπωσδήποτε νίκη...θα το γυρίσουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...