Atallos1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 http://na.leagueoflegends.com/en/champion-reveal/kalista-spear-vengeance-revealed 2
Andrew13_98 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βρε Αταλε θα με αφησεις μια φορα να ποσταρω κατι εγω πρωτος; :3 Κανω Log-in για να ποσταρω το λινκ και με προλαβαινεις παντα Edit: Hail WhyRenektonWhy Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2014 από Andrew13_98 1
Nautilus13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αντι να φτιαξουν τους παλιους champs που ειναι σαν τον κωλο της μαιμους φτιαχνουν αυτο εδω..... 1
Atallos1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω οτι εχει ακομα κανα 2-3 patches Το σημερινο patch θα ειναι μεγαλο , λογω του οτι περνανε parts του καινουριου SR 4.19 Patch Notes Αρκετα μεγαλα τα nerfs σε Ryze κ Lucian tbh 1
Atallos1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι , γιατι να αλλαξει? Το μονο που θελει αλλαγη ειναι το random pick order 1
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πώς καταφέρνουν και κάνουν τα splash icons χειρότερα από ότι ήταν? 6
MavroManitari Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) New splashes= Η Riot αρπάζει το game clarity και το βιάζει,σφάζει και θάβει σε σκουπίδια... Παίζω σε 24άρα 1080p με το minimap scale maxed και δεν μπορώ να διακρίνω πιο champ δείχνει με νέα splashes... Μπορεί να αλλάξει με τον χρόνο αλλά για την ώρα είναι αισχρό, λογικά το θέμα ξεκινάει που πέταξαν πολλά splashes μαζεμένα και θέλει να τα "μάθεις" . στο 4.20 μπαινει το καινουργιο map? Θα βγει νέο skin Rastafari Graves Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2014 από MavroManitari
Nautilus13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τον Ez(οταν κανεις pick) τον περασα για την Janna.
παπι Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 We've been working to improve Suggested Players since launch in 4.14 so players have an easier time filling out their premade lobbies. This patch, we're addressing two common points of feedback. Suggested Players will now prioritize players you've honored over other potential suggestions, and the friends-of-friends component will now take your skill level into account to ensure better matches. We're continuing to closely monitor the system for further upgrade opportunities, so please keep giving us feedback! Players you’ve honored will now be suggested more frequently and with higher priority The system now looks for players close to your skill level when suggesting friends of friends Τι λεει εδω, γιατι δεν το εχω καταλαβει.
alexis 567 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 παιδια το λολ μου αργει πολυ να φορτωνει το ειχα αφησει στο 33% για δυο μερες μετα οταν το ανοιξα παλι ηταν 33%
dimitrisOP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 παιδια το λολ μου αργει πολυ να φορτωνει το ειχα αφησει στο 33% για δυο μερες μετα οταν το ανοιξα παλι ηταν 33% ετσι ειναι αυτα εμενα κανει μια εβδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις