Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4) Οχι δεν υπαρχει τροπος να δοκιμασεις καποιον champ δυστυχως . Στο free rotation μπαινουν ολοι

Για την ώρα μπορείς μέσω custom nemesis draft με έναν φίλο σου. Μπορεί να σου pickάρει champ που δεν έχεις. Ή τουλάχιστον έτσι λένε στο reddit

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Yeh αλλα το Nemesis καποια στιγμη θα φυγει οποτε legit τροπος που να προσφερει το παιχνιδι απο μονο του δεν υπαρχει

Μονο αν εχεις PBE account i guess

Δημοσ.

Yeh αλλα το Nemesis καποια στιγμη θα φυγει οποτε legit τροπος που να προσφερει το παιχνιδι απο μονο του δεν υπαρχει

Μονο αν εχεις PBE account i guess

Νο awereness μπρο. Είπα για την ώρα :D

Δημοσ.

Νομίζω πως ο 5ος Δράκος είναι insta-win.

Μόλις τον πήραμε, απλά περπατήσαμε μέχρι το Nexus διαλύοντας Tower Inhibitor, Inhibitor, 2 Nexus towers και Nexus.

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1102655526/200121399?tab=overview

Προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε ακριβώς σε αυτό το game αλλα δεν μπορώ, τους αφήσατε να πάρουν τα turret τσάμπα; Γιατί από τα σκορ δεν μπορώ να καταλάβω πολλά. Πως καταφέρατε να είστε 8k πίσω ενώ παίρνατε όλους τους δράκους;  :-D

Δημοσ.

Τους δράκους τους παίρναμε χάρις στο Map Coverage που είχα με τις Wards,

επειδή πηγαίναμε ως 5 και τέλος επειδή ο Amumu κοιμόταν όσον αφορά τα objectives :D

Τώρα στο θέμα των Turrets θα σε γελάσω, ούτε 'γω θυμάμαι μετά από αυτό το γύρισμα.

Δημοσ.

Εχω ξενερωσει τη ζωη μου. Στη season 4 ημουν gold 3,4 σταθερα ( ειχα παει και gold 2 ). Μετα απο 5 μηνες αποχης λεω να μπω season 5. Κανω 4-6 με πεταει silver 3. Και μετα σερι ηττες και παω Silver 5. Να το παρατησω το κωλοπαιχνιδο ή υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω και να διορθωσω;

Δημοσ.

Πρωινό rant: 

Θάνατος στους flamers/tryharders σε Nemesis Draft. Επειδή γούσταρε απέναντι να τρολλάρει κάποιος και σου έδωσε μια Kata/Nida/Akali/Fiora κλπ.και γουστάρεις τέρμα δεν θα κάτσω να σε ακούω το κραξίδι σου επειδή μου έκατσε Ζac/Singed/Κλπ και τον παίζω first time.Fun mode είναι άμα θες να tryhardάρεις κλίκαρε ένα από όλα τα υπόλοιπα modes...

• Like 1
Δημοσ.

Είδα σήμερα το χθεσινό clg-tsm, φοβερό throw οι losers

Ωραίο game πάντως. Όλα κρίθηκαν νομίζω στο fight που έκανε ο link ult στον εαυτό του, και ο liftlift πήγε με valkyrie να φάει τον wildturtle στο πίσω μέρος του fight χωρίς καμία υποστήριξη. Από εκεί και πέρα δεν το λες throw πιστεύω. Μικρολαθάκια που κόστησαν (όπως το catch στον xmithie στο τελευταίο fight) αλλά τίποτα το ιδιαίτερα μεμπτό στο Play των clg. Τα fight που έκαναν, είτε πιάστηκαν είτε έκαναν αυτοί engage, έπρεπε να τα κάνουν.

Δημοσ.

παιδες για δωστε λιγη βοηθεια.

το ανιψακι μου λειωνει στο λολ και εχει ενα προβλημα, πολλες φορες ενω κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου παιζει κανονικα μολις γινεται το engage με καποιον αντιπαλο, το παιχνιδι lagarei, μερικες φορες αποσυνδεεται κιολας... παντα μολις παει να ξεκινησει η μαχη...

τι παιζει?

οχι τιποτα αλλο, φοβαμαι μην μου σπασει καμια οθονη ο μικρος :-D

ελεγα μηπως ειναι απο τον υπολογιστη μου που ειναι ψιλοαρχαιος, αλλα μου λεει οτι το κανει και στο σπιτι τους που εχουν καλο μηχανημα...

το εχει συναντησει κανενας?

Δεν το έχω συναντήσει αλλά νομίζω πως επειδή στα teamfights πέφτουν όλα τα spells η κάρτα γραφικών σου αν είναι παλιά δεν προλαβαίνει να διαβάσει τα frames και του κολλάει η οθόνη. Τώρα για το disconnect που λες δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ωραίο game πάντως. Όλα κρίθηκαν νομίζω στο fight που έκανε ο link ult στον εαυτό του, και ο liftlift πήγε με valkyrie να φάει τον wildturtle στο πίσω μέρος του fight χωρίς καμία υποστήριξη. Από εκεί και πέρα δεν το λες throw πιστεύω. Μικρολαθάκια που κόστησαν (όπως το catch στον xmithie στο τελευταίο fight) αλλά τίποτα το ιδιαίτερα μεμπτό στο Play των clg. Τα fight που έκαναν, είτε πιάστηκαν είτε έκαναν αυτοί engage, έπρεπε να τα κάνουν.

Μικρολαθακια στην θεωρια, ομως αποδειχθηκαν λαθαρες γιατι κοστισαν το game.

Ξεκινησαν ωραια, παιζοντας το game οπως αυτοι θελανε με τους TSM να ειναι λιγο disoriented

αλλα οπως παντα, ετσι και τωρα, κανανε λαθη σε σημαντικα fights και ειδου το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Πριν φτάσει το game σε αυτό το fight όμως είχαν 4 δράκους, 2 φορές baron και 3-4k gold παραπάνω.....ε τι άλλο θέλουν για να κερδίσουν?

Φαντάσου τους tsm με τόσο μεγάλο προβάδισμα, στο 5λεπτο θα είχε τελειώσει το παιχνίδι

Γενικά το έχασαν στα tf, doublelift yolo-valkyrie μες στο μπούγιο το έκανε τουλάχιστον 2-3 φορές

ομάδα loser λέμε :lol: 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...