Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην προηγουμενη season ειχα φτασει μεχρι promo για gold και ειχα χασει με 1-2 series. Μετα επεσα gold3,4.

Μετα το παρατησα 5 μηνες. Ξεκιναω πριν 2 εβδομαδες και κανω 4-6, με πεταει silver 3. Απανωτες ηττες και παω silver 5. Εχω παει 6 φορες promo και τις εχασα.. Αν ειναι δυνατον.. Τι μπορει να φταιει; Ξεχασα να παιζω; Αλλαξε κατι; Ειμαι ατυχος/ημουν τυχερος;

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το early game των SK ήταν ψιλοάθλιο... Ο sven δεν έκανε τίποτα επί της ουσίας ενώ ο reignover είχε κάνει 500 plays.. Μου άρεσε πάντως το ότι ενώ ήταν ήδη αργά, προσπάθησαν/έκαναν αρκετά plays προς το τέλος.

Δημοσ.

Ο Reignover γενικα ειναι πολυ μπροστα , ειναι παντου το παληκαρι κ κουβαλησε το early game

Αφησε τον Renekton πισω κ μετα το 30 δεν ειχαν top laner να ακουμπησει τον Corki . Αραζε πισω κ τους κοπανουσε

Δημοσ.

Ο Reignover γενικα ειναι πολυ μπροστα , ειναι παντου το παληκαρι κ κουβαλησε το early game

Αφησε τον Renekton πισω κ μετα το 30 δεν ειχαν top laner να ακουμπησει τον Corki . Αραζε πισω κ τους κοπανουσε

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ο svenskeren δεν έκανε τίποτα όμως. Έχεις ένα duo που ρίχνει σφαλιάρες στους αντιπάλους. Όπως είπε και ο deficio, ή κάθεσαι στο άλλο μέρος του map για να βοηθήσεις τα solo lanes με pressure/counter ganks ή πάς top και το advantage που έχεις εκεί το αυξάνεις ακόμη περισσότερο (με gank/early tower). Δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά όμως...

Δημοσ.

Ε κάποια στιγμή θα έχαναν, έκαναν αρκετά λάθη και με το προβάδισμα που πήραν οι SK δύσκολα γυρνούσε το παιχνίδι

Τους έπιασε και στον ύπνο ο Reignover στην αρχή

9-10 wards on map οι fnatic, 0-2 οι sk σε διάφορες στιγμές του παιχνιδιού

Επίσης όταν έχεις δει ahri του froggen να χάνει λίγο πριν είναι αμαρτία να κερδίσει αυτή του fox(γτπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 dodge placement πρωι πρωι.Α ρε ελλαδα με τους ελληνες σου.Να λεει nida top/mid/jungle Να του παιρνουν την nida και να τρολλαρει.

Η το αλλο το κουφο.Να τρολλαρουν απεναντι (κανενα adc :P) και να λεει εγω ηθελα adc και να παιρνει adc ενω του διναμε επιλογη mid/top/jungle/support.Ωραια πραγματα πρωινιατικα.Ομορφα.

Πολυ ez (pun intended) πραγματα.4-0 με εζ στα placement  (8,3 kda) αλλα ειναι απεναντι μονο σε gold προς το παρων,αν και εχω και μια ηττα με amumu κυριως λογο server lagging ολης της ομαδας μας :(

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

2 dodge placement πρωι πρωι.Α ρε ελλαδα με τους ελληνες σου.Να λεει nida top/mid/jungle Να του παιρνουν την nida και να τρολλαρει.

Η το αλλο το κουφο.Να τρολλαρουν απεναντι (κανενα adc :P) και να λεει εγω ηθελα adc και να παιρνει adc ενω του διναμε επιλογη mid/top/jungle/support.Ωραια πραγματα πρωινιατικα.Ομορφα.

Πολυ ez (pun intended) πραγματα.4-0 με εζ στα placement  (8,3 kda) αλλα ειναι απεναντι μονο σε gold προς το παρων,αν και εχω και μια ηττα με amumu κυριως λογο server lagging ολης της ομαδας μας :(

Εγω σε καταλαβαίνω αλλα υπάρχει σε αυτο το τοπικ μια απάντηση:

Απάντηση insomnia κοίτα να βελτιώσεις τον εαυτό σου, πρωτα.

:devil:

Δημοσ.

Εγω σε καταλαβαίνω αλλα υπάρχει σε αυτο το τοπικ μια απάντηση:

Απάντηση insomnia κοίτα να βελτιώσεις τον εαυτό σου, πρωτα.

:devil:

Ο sakiz σχολίασε την κακή εικόνα αλλά έκανε και 4-0 

οι άλλοι γκρινιάζουν γιατί δεν κατάφεραν το ίδιο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...