Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτα βλεπεις διαφορα οταν εχεις locked camera απ'οσο ξερω , οταν η camera δεν ειναι locked τοτε δεν εχει σημασια τι εχεις enabled αφου απλα παιζεις σε free mode

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτα βλεπεις διαφορα οταν εχεις locked camera απ'οσο ξερω , οταν η camera δεν ειναι locked τοτε δεν εχει σημασια τι εχεις enabled αφου απλα παιζεις σε free mode

Φυσικά δε παίζω με locked. Πρόσεξα οτι το per side κάνει center με το space πιο αριστερά/δεξιά ανάλογα με το που είσαι οπότε με space/scroll δεν κινείται η οθόνη όπως συνήθως. Αυτό φτιάχνει με το fixed που πάντα σε κεντράρει κανονικά. Σίγουρα φταίει και που το χω αφημένο αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό.

Μπορεί και να κάνω λάθος επειδή το diablo είναι Locked και ξεσυνήθισα αλλα είδα μεγάλη βελτίωση στη "συνήθεια" απο perside σε fixed (placebo?). Δε ξέρω αν έχουν αλλάξει και κάτι άλλο.

edit: Yup δοκίμασα σε custom. Fixed και per side κεντράρουν διαφορετικά με το space και το scroll. Στην περίπτωση μου ήθελε αλλαγή σε fixed και πείραγμα το Mouse speed που ακόμα το παλεύω.

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

Με τα τελευταία patches το παιχνίδι έχει γίνει πιό balance απο ποτέ,μπράβο στην riot πραγματικά.

Αλλα τα adc εκτος απο μερικα ειναι πιο αχρηστα απο ποτε.Εμένα δεν με ενοχλεί επειδή παιζω ezreal,αλλα vayne/draven/kogmaw δεν ειναι καθολου δυνατα εκτος αν σε φηνταρουν τρελα

Δημοσ.

παιδιά εγώ δν έχω βρει κάπιον main ( τον darius είχα παλιά αλλά τώρα δεν παίζω και τόσο καλά με αυτόν ) παίζω με κάποιος παίχτες όπως lucian ezreal jax xin jinx olaf αλλά κάποτε παίζω καλά και κάποτε όχι....τι να κάνω; 

Δημοσ.

παιδιά εγώ δν έχω βρει κάπιον main ( τον darius είχα παλιά αλλά τώρα δεν παίζω και τόσο καλά με αυτόν ) παίζω με κάποιος παίχτες όπως lucian ezreal jax xin jinx olaf αλλά κάποτε παίζω καλά και κάποτε όχι....τι να κάνω; 

Παιζει κανα βιντεο να δουμε πως παιζεις με κανα lolrecorder κτλ. Χωρις να ξερουμε πως παιζεις δε μπορουμε να σ πουμε τι να κανεις για να βλετιωθεις.

Αν και λογικα θα εχεις θεμα παντου.  

Δημοσ.

Αλλα τα adc εκτος απο μερικα ειναι πιο αχρηστα απο ποτε.Εμένα δεν με ενοχλεί επειδή παιζω ezreal,αλλα vayne/draven/kogmaw δεν ειναι καθολου δυνατα εκτος αν σε φηνταρουν τρελα

Μία χαρά είναι τα adc που ανέφερες

• Like 1
Δημοσ.

Μία χαρά είναι τα adc που ανέφερες

Season 5 ειναι σεζον teamfight απο το 12-15 σχεδον.Vayne σε οποιο ματς την βρηκα δεν εκανε σχεδον τιποτα επειδη παντα ετρωγε ολο το φοκους και δεν μπορουσε να φυγει.Draven σε 3 ματς τον βρηκα,εκτος απο ενα που ειχε 8 κιλλ στο 13 λογο premade bot στα αλλα το ιδιο με την vayne.Kogmaw δεν βρηκα ακομα αλλα επαιζα πολυ παλια και τωρα μου φενεται πολυ αδυναμος early game σε σχεση με τοτε + le wild nidalees/grabs/stuns που σε πετυχαινουν εκτος hitbox λογο τετραγωνου μοντελου

Δημοσ.

Season 5 ειναι σεζον teamfight απο το 12-15 σχεδον.Vayne σε οποιο ματς την βρηκα δεν εκανε σχεδον τιποτα επειδη παντα ετρωγε ολο το φοκους και δεν μπορουσε να φυγει.Draven σε 3 ματς τον βρηκα,εκτος απο ενα που ειχε 8 κιλλ στο 13 λογο premade bot στα αλλα το ιδιο με την vayne.Kogmaw δεν βρηκα ακομα αλλα επαιζα πολυ παλια και τωρα μου φενεται πολυ αδυναμος early game σε σχεση με τοτε + le wild nidalees/grabs/stuns που σε πετυχαινουν εκτος hitbox λογο τετραγωνου μοντελου

σε high elo που παίζω τουλάχιστον δουλεύουν μία χαρά

Δημοσ.

σε high elo που παίζω τουλάχιστον δουλεύουν μία χαρά

Σε high elo δεν βλεπεις καθε game 5 ιδιους champion.

Και αυτο εννοουσα.Οτι λογο των champion που ειναι συνεχεια οι ιδιοι δεν λειτουργουν τα συγκεκριμενα adc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...