Alchemist` Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 http://imgur.com/d9msk6t #truth yeah... yeah... Κάποιος butthurt ΝΑ-fan θα το ανέβασε... 2
Gigamestin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 παιδιά ξαναμπήκα μετα απο καιρό να παίξω.Είμαι bronze 4 κια θελω να φτασω silver5.την προηγουμενη σεζον εφτασα μεχρι silver 4.Ποιος μπορει να βοηθήσει? 1
titanforce Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παιδιά ξαναμπήκα μετα απο καιρό να παίξω.Είμαι bronze 4 κια θελω να φτασω silver5.την προηγουμενη σεζον εφτασα μεχρι silver 4.Ποιος μπορει να βοηθήσει?1 trick pony Αnnie πρωτο item deathcap
MedicGod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον θα ήθελα το λολ portable ετσι ώστε να μην το εγκαταστησω στο pc.. Αν μπορεί καποιος να μου δώσει κανα λινκ να το κατεβάσω..
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παιδιά ξαναμπήκα μετα απο καιρό να παίξω.Είμαι bronze 4 κια θελω να φτασω silver5.την προηγουμενη σεζον εφτασα μεχρι silver 4.Ποιος μπορει να βοηθήσει? αν βρείς κανένα δεύτερο account bronze για να πάμε duo στείλε inbox..
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Χλομό να βρεις λινκ και για πρόσφατη έκδοση μάλιστα,αν θες κατέβασε το sandboxie και πέρασε το Lol εκεί, θα γίνει η εγκατάσταση σε φάκελο προστατευμένο, θα είναι δηλαδή σαν να μην έγινε εγκατάσταση μετά αντιγράφεις τον κεντρικό φάκελο όπου θες και θα παίζει,είναι από μόνο του Portable το παιχνίδι.
nrkmaiden Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 kk εγκαταστώ το λολ κανονικα! Κααααααααααααααααααποια φορά είχα κάνει αντιγραφή τον φάκελο του league απο τον δισκο σε εναν εξωτερικό ,format και επικόλληση παλι πίσω και δούλευε κανονικά.
DjBl3nd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παιδες μηπως εχει κανενας 30αρι unranked που να μην το θελει;;;
Pankar95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει πια κανένας λόγος να παίζεις Λεονα supp αντι για Ναυτιλους;
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει πια κανένας λόγος να παίζεις Λεονα supp αντι για Ναυτιλους; ελαχιστη ξέρουν να παίζουν nautilus σε σύγκριση με leona..
Pankar95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ελαχιστη ξέρουν να παίζουν nautilus σε σύγκριση με leona.. Μου φαίνεται πως ο Ναυτ κάνει ότι η Λεονα αλλά καλύτερα. Ποιο τανκυ, ποιο πολύ ζημιά. Αυτό που κάνει η Λεόνα με Ε+Q ο Ναυτ το κάνει με Q+aa. Παίζω πολύ Λεονα αλλά συνέχεια βλέπω παίχτες Ναυτιλους να έχουν μεγαλύτερο impact στο παιχνίδι και ποιο εύκολα και μάλλoν θα τον πιάσω.
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μου φαίνεται πως ο Ναυτ κάνει ότι η Λεονα αλλά καλύτερα. Ποιο τανκυ, ποιο πολύ ζημιά. Αυτό που κάνει η Λεόνα με Ε+Q ο Ναυτ το κάνει με Q+aa. Παίζω πολύ Λεονα αλλά συνέχεια βλέπω παίχτες Ναυτιλους να έχουν μεγαλύτερο impact στο παιχνίδι και ποιο εύκολα και μάλλoν θα τον πιάσω. Ισχύει απλά Η leona είναι καλύτερη στο laning phase πιστεύω, μιας και το E τις πηγαίνει μέσα από τα μινιόν,και λόγο τις passive τις μπορείς να βγάλεις καλο dmg με adc όπως ezrael,κορκοί,graves.. αν και η ulty τις leona είναι aoe, το hitbox είναι πολύ μικρό στο να πιάσεις stun σε πάνω από 1 η ποσο μάλλον 2 άτομα, και είναι και σχετικά εύκολο να το κανεις counterplay, οποτε στο late game είναι meh.. Στην ulty του nautilus δεν υπάρχει counter play, και είναι καλός για peel με τα slow και τα stun του.. και κάνει και πολύ damage, και κάνει καλύτερα pick από την leona και έχει και escape.. γενικά προτιμώ nautilus, απλά πολύ λίγη ξέρουν ποτε να κάνουν ulty και να πετύχουν την Q παρόλο που το hitbox του δεν είναι και μικρό.. οποτε καταλήγω να ζητάω leona αν ρωτάνε nautilus η leona.. αν είχα κάποιον που ξέρει να παίζει και τα 2 αρκετά καλά θα ζήταγα nautilus..
Προτεινόμενες αναρτήσεις