Panagiotis32 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Για εμένα είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται απο την άποψη να μάθει ο κόσμος να παίζει σε όλα τα lanes. wut? ο κόσμος μάθαινε να παίζει όλα τα roles στο παλιό draft soloq που αν δεν ήσουν απο τα πρώτα pick και δεν σου έδιναν αυτό που ήθελες, ήσουν υποχρεωμένος να fillareis. εκεί ήταν που έπρεπε να ξέρεις τουλάχιστον 2 champions για κάθε ρόλο. Τότε ακόμα και supp main αν ήσουν, υπήρχε περίπτωση να μην πήγαινες support και να έπαιζες κάτι άλλο!
Daemonos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 wut? ο κόσμος μάθαινε να παίζει όλα τα roles στο παλιό draft soloq που αν δεν ήσουν απο τα πρώτα pick και δεν σου έδιναν αυτό που ήθελες, ήσουν υποχρεωμένος να fillareis. εκεί ήταν που έπρεπε να ξέρεις τουλάχιστον 2 champions για κάθε ρόλο. Τότε ακόμα και supp main αν ήσουν, υπήρχε περίπτωση να μην πήγαινες support και να έπαιζες κάτι άλλο! "mid or troll" δεν μου ακούγεται και τόσο fill... γιατι μονο αυτό άκουγες! -insta locks κτλ
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 και τώρα αν θέλει κάποιος να τρολλάρει μπορεί να βάλει supp-fill να μπει σε 5 sec και να πει mid or feed. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου Είμαι σε δίλημμα! Να χαλάσω τα IP μου στις βίζιτες. ή να τα κρατήσω για day one Kled? έχω 7300 αυτή τη στιγμή. Τα green,red,blue θέλουν 2250 ip και θα βγάλουν και ένα ακόμα την επόμενη εβδομάδα που θα σου δίνει ενα random project skin shard
Pa0ki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Βίζιτες εννοείται Ο Kled εκεί θα είναι δεν φεύγει 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγω χθες πηρα τα 3 κουτια με 750ip που ηταν...δε υπαρχει κατι αλλο για αγορα με IP αυτη την στιγμη σωστα? αυτα τα golden και project skin ποτε θα βγουν?απο το reddit δεν πολυβγαζω ακρη!
Panagiotis32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 9/8 νομίζω. Εντωμεταξύ κάνω craft το μεγάλο κουτί απο τα 3 χρωματιστά μου δίνει striker lucian και slayer Jinx ανοίγω και ενα hextech, jurassic Kog'maw. Εμα πια όλα τα adc skins μου έχει δώσει! Αν έπαιζα adc καλά θα'ταν..
Panagiotis32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 τα'χει παίξει ο client? το μεσημέρι δεν έδειχνε το chat στο champion select lobby τώρα έσβησε το ιστορικό στο προφίλ και δείχνει άκυρα παιχνίδι πριν 1 μήνα :S
Panagiotis32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 το nerf στο health regen του shen τον επηρεάζει αρκετά στο lane μιας και δεν έχει το sustain απο το παλιό του κιτ. βέβαια είναι αρκετά δυνατός οπότε πιστεύω είναι οκ.Τώρα ο Ekko ως ap fighter-assassin έχει αρκετό health regen για το class του και όλοι ξέρουμε οτι είναι ήδη ενα σπασμένο pick. Και όπως έχει πει και η ριοτ δεν τον θέλουν tank. Εξακολουθεί όμως να έχει το 4ο υψηλότερο hp regen στο game μαζι με Vi kai Nasus. Στην κορυφή βρίσκονται κατα κόρον tanks kai juggernauts. Οπότε ναι δεν έχει λογική η ντομάτα να είναι ανάμεσα στις πατάτες. http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/List_of_champions'_health_regeneration
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αποψη για graves jungler/top; Επισης περα απο heca που κανω παντα ban, Καποια αλλη επιλογη, εαν τον εχουν μπαναρει οι αλλοι;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Κοντα στο στυλ του heca Ειναι και ο ολαφ...Full tank Ομως οχι black cleaver και τετοια!Πατας τα ghost R και χωνεσαι!Οποιο ADC/mid παει ο χαρος! το nerf στο health regen του shen τον επηρεάζει αρκετά στο lane μιας και δεν έχει το sustain απο το παλιό του κιτ. βέβαια είναι αρκετά δυνατός οπότε πιστεύω είναι οκ.Τώρα ο Ekko ως ap fighter-assassin έχει αρκετό health regen για το class του και όλοι ξέρουμε οτι είναι ήδη ενα σπασμένο pick. Και όπως έχει πει και η ριοτ δεν τον θέλουν tank. Εξακολουθεί όμως να έχει το 4ο υψηλότερο hp regen στο game μαζι με Vi kai Nasus. Στην κορυφή βρίσκονται κατα κόρον tanks kai juggernauts. Οπότε ναι δεν έχει λογική η ντομάτα να είναι ανάμεσα στις πατάτες. http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/List_of_champions'_health_regeneration ξες τι εχει πλακα ε?που κανεις δεν μιλαει για heimer που ειναι ξεχασμενος απο την ζωη!
Panagiotis32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ξεχασμένος σίγουρα δεν είναι, απλά παίζεται συνήθως καθαρά απο mains. Με Banner of command kai ZzRot απο τα αγαπημένα μου heimy builds Το θέμα με το hp regen του είναι απλά οτι είναι core stat στο κιτ του Heimer. Παλιά ήταν στην passive του αλλά το άλλαξαν και του το έδωσαν ως health regen stat και η passive πλέον επηρεάζει μόνο τα turret του και τους συμμάχους.
lucidsteve Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Τι μπορεί να γίνει με τα συνεχή connection error που τρώω οταν πάω να κάνω login στο pvpnet; Μερικές φορές χρειάζεται να προσπαθήσω κάπου 7-8 φορές για να μπει τελικά. Εχω δοκιμάσει και το ipconfig /flushdns αλλα δεν βοηθαει ιδιαιτερα.
GeorgeGK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Είμαι σε δίλημμα! Να χαλάσω τα IP μου στις βίζιτες. ή να τα κρατήσω για day one Kled? έχω 7300 αυτή τη στιγμή. Τα green,red,blue θέλουν 2250 ip και θα βγάλουν και ένα ακόμα την επόμενη εβδομάδα που θα σου δίνει ενα random project skin shard Τι ακριβώς ειναι αυτά τα κουτιά? Τα green,red kai blue? Σου δίνουν κάποιο skin? Και επίσης πως παίρνεις το project skin? Διάβασα το λινκ αλλά δεν πολυκαταλαβα τι παίζει.
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τι ακριβώς ειναι αυτά τα κουτιά? Τα green,red kai blue? Σου δίνουν κάποιο skin? Και επίσης πως παίρνεις το project skin? Διάβασα το λινκ αλλά δεν πολυκαταλαβα τι παίζει. Σου δίνουν άπο ένα icon το καθένα αλλά το πιο σημαντικό που τα κάνει να αξίζουν είναι οτι αν πάρεις και τα 3, συνδυάζεις κάτι materials και φτιάχνεις ένα κουτί (το οπόιο ανοίγει χωρίς κλειδί) και σου δίνει οτι μπορεί να σου δώσει ένα κανονικό hextech chest, συν ένα champion skin shard. Οπότε μπορεί να σου κάτσουν 2 skin shards ή 1 skin shard + κάτι άλλο. Επίσης σου δίνουν κάτι project core πραγματάκια τα οποία θα χρειαστούν απο βδομάδα που θα βγάλουν ένα νέο κουτί και θα μπορείς να κάνεις craft ένα τυχαίο Project skin που θα σου κάτσει. Πάρτα με IP μιας και μπορείς να πάρεις μέχρι ένα απο τo καθένα, οπότε δεν αξίζει να χαλάσεις RP εφόσον είναι τσάμπα.
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Κοντα στο στυλ του heca Ειναι και ο ολαφ...Full tank Ομως οχι black cleaver και τετοια!Πατας τα ghost R και χωνεσαι!Οποιο ADC/mid παει ο χαρος!Καμια σχεση ο heca με τον olaf. Ο ενας ειναι απο τα πιο mobile champs του παιχνιδιου και ο αλλος το αντιθετο. Που συνεπαγεται οτι ο ενας ειναι ο ορισμος του gap closer οταν ο αλλος kiteαρεται ευκολα και ειναι πελατης του cc. Ο ενας ειναι 1v1 oriented+δηθεν top lane dominant, ο αλλος ειναι jungler. Ο ενας μπορει να βγαλει plays, ο αλλος ειναι πιο προβλεψιμος κι απο στημενο ματς του γαυρου. κλπ. Γενικα δεν μοιαζουν σε κατι. Και γενικα μην παιζετε olaf αν θελετε να ανεβειτε elo, δεν εχει τυχαια εδω και 4-5 seasons σταθερα κατω απο 50% win ratio και απο τα χαμηλοτερα win ratio γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις