Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τα reworks νομίζω το καταστρέφει το game... Ήτοι με τον τρόπο και το πρόγραμμα που γίνεται μέχρι στιγμής.

Προσπαθούν να φτιάξουν ένα παλιό/ξεχασμένο champion και χαλάνε έμμεσα άλλα 10.

Αποφασίζουν π.χ. τώρα να στρώσουν τον ww, καλή κίνηση ρε αδερφέ, αλλά τον έχεις κάνει τόσο OP (πέρα απο το damage βρίσκεται παντού στο Map μέσα σε δευτερόλεπτα), που έχεις αχρηστέψει-κάνεις ακόμη χειρότερο Outclass άλλα τόσα champ. Μπαίνω χτες να παίξω aatrox ζούγκλα που ήταν Legit pick season 3 και το Kit του *υποτίθεται* είναι καλό για jungle (survivability-slow-gap closer - light cc). Απέναντι είχα ww και ενώ είχαμε τα ίδια cs, με το που τον έβλεπα απευθείας τα πόδια στους ώμους και Base... Καμία τύχη 1v1 (σε 2 δεύτερα είχα πέσει με tanky build), στα rotations δεν τον προλάβαινα ούτε για αστείο κτλ. Άσε που από το champ select μου ρίχνανε καρκίνο για το pick μου...

Πιστεύω παίρνουν το κάθε champ για rework ως μονάδα και δεν κοιτάνε καθόλου τον συσχετισμό του με άλλα champ με μικρό Pick rate με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή θα κάνουν rework και σε αυτά.

Δημοσ.

Που να δεις εμενα αυτες τις ημερες τι καρκινους εχω δωσει.. Αμα δε φαω περμα κατι δε παει καλα με το συστημα.. Βεβαια τα περισσοτερα λεγονται aftergame. :devil:

Εχω την εντύπωση οτι το after game chat δεν το πιάνει το σύστημα και λίγο δύσκολα να τα κοιτάξει Rioter ενα ενα. Εκτος και αν τρως πάρα πολλά report οπότε σου λένε κάτι δεν πάει καλά εδω ας κάνουμε μια έρευνα.

κάνω λάθος?

Πάντως έχω παρατηρήσει οτι έχουν κόψει τα warnings πράγμα πολύ καλό διότι σε τιλτάριζε οταν έπαιρνες random warnings επειδη έτρωγες false reports απο τον κάθε ηλίθιο.

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με τα reworks νομίζω το καταστρέφει το game... Ήτοι με τον τρόπο και το πρόγραμμα που γίνεται μέχρι στιγμής.

Προσπαθούν να φτιάξουν ένα παλιό/ξεχασμένο champion και χαλάνε έμμεσα άλλα 10.

Αποφασίζουν π.χ. τώρα να στρώσουν τον ww, καλή κίνηση ρε αδερφέ, αλλά τον έχεις κάνει τόσο OP (πέρα απο το damage βρίσκεται παντού στο Map μέσα σε δευτερόλεπτα), που έχεις αχρηστέψει-κάνεις ακόμη χειρότερο Outclass άλλα τόσα champ. Μπαίνω χτες να παίξω aatrox ζούγκλα που ήταν Legit pick season 3 και το Kit του *υποτίθεται* είναι καλό για jungle (survivability-slow-gap closer - light cc). Απέναντι είχα ww και ενώ είχαμε τα ίδια cs, με το που τον έβλεπα απευθείας τα πόδια στους ώμους και Base... Καμία τύχη 1v1 (σε 2 δεύτερα είχα πέσει με tanky build), στα rotations δεν τον προλάβαινα ούτε για αστείο κτλ. Άσε που από το champ select μου ρίχνανε καρκίνο για το pick μου...

Πιστεύω παίρνουν το κάθε champ για rework ως μονάδα και δεν κοιτάνε καθόλου τον συσχετισμό του με άλλα champ με μικρό Pick rate με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή θα κάνουν rework και σε αυτά.

κοιτα για το pick σ το μονο π μπορει ν πει κανεις ειναι οτι ειναι out of meta για αυτο και βριζαν...αν το πηρες σε normal/flex κακως σετα χωναν,αν τ πηρες σε solo/duo παλι κακως σε βριζανε αλλα μαλλον κ εγω θα τ περνα στο κρανιο...οσο τερματισμενα και να τ παιζεις εχει καποιον λογο που ειναι Out of meta!

κατα τ αλλα στα rework και τα λοιπα εχεις καποια δικια...απο την αλλη ομως αν ο αντιπαλος jungler εχει κανει 4 gank παραπανω απο σενα και εχει κ ιδιο φαρμ πρωτον κατι εκανες εσυ λαθος και δευτερον εχει βγαλει kills Και αρα εχεi gold και αρα λογικο να το βαζεις στα ποδια οποτε τον βλεπεις...

Αν γινοντουσταν αντιστροφα τα πραγματα θα το βαζε αυτος στα ποδια...δεν ειναι οτι εφαγε rework και εγινε τπτ τερας!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα είναι ο αδερφός μου στο εμπορικό ναυτικό και είναι καμένος με το lol. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να παίξει το lol offline και ας είναι πιο παλιό client ας είναι οτι νάνε υπάρχει τρόπος για κάτι τέτοιο; Έχει το dota αλλα δεν το έχει λιώσει και αυτο. ξέρετε τίποτα;

Δημοσ.

Λύση Α

Να αγοράσει ένα USB modem και με μια αντίστοιχη κάρτα SIM να έχει internet στο laptop ώστε να παίζει online

Λύση Β

Να κάνει το smartphone του Hotspot για να δίνει internet στο laptop και να παίζει online

Λύση Γ

Να χαλαρώσει με τα online games και να τα αφήσει για τον ελεύθερο του χρόνο

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι οτι παιζει Κάθε μέρα και βδομάδα ολόκληρη μπορεί να μη βρει ούτε 10 λεπτά άλλα εντάξει στον free time του θέλει να παίζει και λίγο lol του έχω βάλει διάφορα offline games αλλά δεν τα παίζει. Δεν είναι και τόσο gamer πάρα μόνο λολ παίζει. Το ίντερνετ εκεί στην καλύτερη Πάρι 1gb 50-80 δολάρια για 15-30 ημέρες και είναι δορυφορικό αφού από χώρα σε χώρα που παν, και το ping μεγάλο οπότε δεν είναι η λύση το internet. Λέτε να υπάρχει έστω με πληρωμη? Θα πλήρωνε όσο ήταν μονο να το εχει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν το παιχνιδι τελειωσε πριν καν ξεκινησει.. Γεια σου riot με τα matchmaking σου..

https://ibb.co/j09Yqa

Βεβαια να πω οτι ημουν σε φαρμ στην αρχη -70 απο την αντιπαλη cait. Ο Blitz τους δεν εχανε hook.. Αλλα αμα βλεπατε το replay θα καταλαβαινατε.. Jax πρωτη φορα φετος, tp οπου να'ναι.. Και amumu ap build.. Χαμος!!

Επιτελους παντως πηγα plat, και μαλιστα 3 μετα απο χρονια που παιζω.. Εχω παρει φορα και δε σταματαω. Και super mmr παιρνω +23,24 στη νικη.. Παιζω ομως μονο meta, δλδ mf πριν και πλεον μονο kogmaw.. Αλλα θελει και το support και ολο το team γενικοτερα να νιωθει..

Δημοσ.

Και μολις εφαγα ban 14 ημερες.. well done riot. Μπαναρει τους flamers και αφηνει τα troll να χαλανε το παιχνιδι.. Αν δεν υπηρχαν troll δε θα υπηρχε και ο λογος να κανω flame..

Αλλα ενα troll το οποιο δε γραφει κατι, ή παιζει το θυμα, οπως εγινε στην περιπτωση μου, προφανως και το αυτοματοποιημενο συστημα ( εν ετη 2017 ) του παιχνιδιου δε θα το καταλαβει..

Και τι εγινε που πηρε kogmaw ap με collosus; Απο την στιγμη που στο τσατ ηταν ευγενικος για να με πικαρει ακομα περισσοτερο; Εγω εκανα flame και πηρα την ποινη μου..

Δημοσ.

Και μολις εφαγα ban 14 ημερες.. well done riot. Μπαναρει τους flamers και αφηνει τα troll να χαλανε το παιχνιδι.. Αν δεν υπηρχαν troll δε θα υπηρχε και ο λογος να κανω flame..

Αλλα ενα troll το οποιο δε γραφει κατι, ή παιζει το θυμα, οπως εγινε στην περιπτωση μου, προφανως και το αυτοματοποιημενο συστημα ( εν ετη 2017 ) του παιχνιδιου δε θα το καταλαβει..

Και τι εγινε που πηρε kogmaw ap με collosus; Απο την στιγμη που στο τσατ ηταν ευγενικος για να με πικαρει ακομα περισσοτερο; Εγω εκανα flame και πηρα την ποινη μου..

Όπως λές έκανες κάτι αξιόποινο και υπήρξε ποινή γι αυτό, δεν καταλαβαίνω που το περίεργο 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...