Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο σπαστικό είναι ότι μόλις σου κάτσει κανένας χαρακτήρας της προκοπής, σου προτείνουν trade κι αν δεν τον δώσεις κάνουν leave και ξεκινάμε από την αρχή με άθλιο χαρακτήρα κατά 90%  (π.χ. μου έπεσε Ashe, κάνει ο άλλος leave και μετά παίρνω Udyr, ο Χριστός κι η μάνα του δηλάδή...)

Αυτο γινοταν πριν το matchmaking, τωρα εχεις εως και 2 rerolls και ελαχιστα leaves.

Αμα δεν σου φτανει ουτε αυτο, τοτε λαθος game mode παιζεις.

Ωραιος με τα βαζελια, με κανεις να μην ξεχνω το αθανατο ελληνικο community...

Επεξ/σία από sistah
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο γινοταν πριν το matchmaking, τωρα εχεις εως και 2 rerolls και ελαχιστα leaves.

Αμα δεν σου φτανει ουτε αυτο, τοτε λαθος game mode παιζεις.

Ωραιος με τα βαζελια, με κανεις να μην ξεχνω το αθανατο ελληνικο community...

Κάτι δεν κατάλαβες.

Εγώ έχω Ashe, δεν θα κάνω reroll. Ο άλλος που έχει χάλια χαρακτήρα και δεν έχει reroll απλά την κοπανάει, ενώ εγώ κάθομαι να παίξω και με χάλια παίχτη για να μην χαλάσω το παιχνίδι.

Για τα βαζέλια τα παραπονά σου στον Stavraka που μπήκε στο νήμα να τρολάρει και είπα να του πετάξω ένα μπριζολάκι.

Δημοσ.

Τι παιζει με τα LP ρε παιδια? Νικαω match παιρνω 10, χανω και χανω 5 τωρα ξανανικησα και πηρα 8. H 1η νικη και η ηττα εγιναν solo η 2η νικη Duo

Δημοσ.

To leave παντα θα υπαρχει.
Εδω υπαρχει στο νορμαλ, στο Aram δεν θα ειχε?
Ομως σε σχεση με τα custom aram, το leave ειναι η μερα με την νυχτα.
Πολυ λιγοτερα.

Δημοσ.

KΑλα Χρηστο, αν θελεις στρατηγικη παιξε Rift. Γιατι το Dominion συνοψιζεται στρατηγικα στο: 

Λειπει κανεις απο τους 4 πανω; Αν ναι οσοι λοιπουν να πανε και οι δικοι μας να σταματησουν το gank bot.

To ARAM anw ειναι για Fun και οχι για tryhardιες

Δημοσ.

Έχω πολύ χαμηλά FPS 7-15 με 7870 και quad core 2 E 9300, ξέρει κανείς τι παίζει?

drivers δες,έχεις κάνει καθαρό install?

Δημοσ.

Στο Rift δεν έχω πρόβλημα, στο ARAm γ@μιέται το σύμπαν.

Shadows έχω βάλει low και σέρνομαι...

Δημοσ.

Τα qualification matches δεν τα μετράει καθόλου ρε παιδιά το lolking στο "ELO" του???

Είχα 1290 στο silver 4, κερδίζω τα 2 Match του qualification και πηγαίνω silver 3 και με βγάζει στάσιμο στο 1290... Όχι ότι σημαίνει κάτι, από περιέργεια ρωτάω...

Εντωμεταξύ και κάτι ακόμη άσχετο που νομίζω ότι είναι εντελώς άδικο... Πριν μερικές μέρες ήμουν εγώ στο silver 4, και έπαιζα duo με τον αδερφό μου που δεν είχε ακόμη παίξει τα 10 game για να τον βγάλει σε league... Όχι ότι είναι κακός παίκτης, αλλά παίζοντας μαζί κερδίζουμε 5 game στην σειρά και τελειώνει τα 10 αυτά game με σκορ 7 νίκες και 3 ήττες και τον πετάει απευθείας στο Silver 3, ενώ εγώ που τον "ανέβασα" ήμουν ακόμη στο silver 4, και έχω παίξει 150 game για να ανέβω από το bronze 2... Δεν είναι γελοία η όλη φάση? Έχει εμπειρία ένας μέσος παίκτης με 10 game για να παίξει στο silver?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...