Locko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κλαίω ακόμα...Όχι με το πόσο OP είναι ο counterjungle Nunu αλλά με την περιγραφή του τύπου. 1
Tobajara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Με κάτι τέτοια αρχίζουμε τα Αρντάν :D Για να πούμε την αλήθεια βέβαια, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της αντίπαλης ομάδας να μη φυλάξει τη ζούγκλα καθώς και το ότι η Vayne ήταν afk στην αρχή. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο εριστικό blue buff, μετά απλά πάρταρε. Δεν ξέρω πραγματικά...
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ρε σεις πόσο καιρό μένουν οι νέοι χαρακτήρες στα 7300; Πάντως κι εγώ έχω πολύ άσχημα αποτελέσματα τελευταία.Ξανάρχισα τα νορμαλ 5v5 μετά από ενάμιση μήνα περίπου και έχω κάτι 3/10 κερδισμένα και κάτι τέτοια. Δεν ξέρω ρε παιδιά για τον nunu.Καλός είναι για counterjungling αλλά πολύ φοβάμαι πως αν πάμε οι λοιποί να εγκατασταθούμε σε αντίπαλη ζούγκλα θα μας ρίχνουν αμέσως.Δύο τρεις φορές να μας γκανκάρουν θα πέσουμε δε μπορεί.Και απορώ και ο συγκεκριμένος πώς τη γλίτωσε τόσες φορές.1k hp είχε δηλαδή, είπαμε, τόσο δύσκολο ήταν να τον ρίξουν πια;Τι να πω, τους τρομοκράτησε τόσο πολύ που ήταν προκλητικός και φοβούνταν να τον πλακώσουν;Απορώ.Εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως αν πάω να δοκιμάσω θα έχω καταστροφικά αποτελέσματα.Θα μου πεις κάτι θα κάνεις λάθος, δε μπορεί. 1
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πολυ general tip σημερα , αλλα applies Random Tip of the Day # 15 Τα site lolking και lolnexus ειναι γνωστα , δειχνουν τι παιζει ο αλλος , τι division ειναι κτλ Αυτο που πολλοι κανουν ειναι να κανουν "scout" τον αντιπαλο , ειδικα σε ranked παιχνιδια , το οποιο εχει ως αποτελεσμα να αλλαζουν τον τροπο που παιζουν Για παραδειγμα , αν καποιος δει οτι ο αντιπαλος του ειναι μεγαλυτερο rating η ειναι πιο εμπειρος με τον συγκεκριμενο champion που παιζει , αυτοματα θα παιξει πιο αμυντικα και πολυ πιο passive Αντιθετα , αν ειναι μικροτερο rating , θα αρχισει να παιζει πιο επιθετικα και πιο απροσεχτα που θα εχει ως αποτελεσμα να κανει λαθη που κανονικα δεν θα εκανε Συμπερασμα : Μην τα χρησιμοποιειτε . Παιξτε καθε παιχνιδι το ιδιο , χωρις να σκεφτεστε τι ειναι ο αντιπαλος Το να βλεπετε τι runes/masteries εχει ο αλλος κι αν ειναι duo με καποιον ειναι οκ και ειναι και χρησιμο , αλλα η υπερβολικη αναλυση βλαπτει 1
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Random tip of the day #16(personal favorite) Στην AD ρουνό σελίδα σας προσθέστε 2 Marks για critical strike. Θα χάσετε 2 dmg , με τον πρώτο rune όμως θα αποκτήσετε 1% crit που είναι άπειρες φορές καλύτερο από 0 και με τον δεύτερο rune θα αποκτήσετε 2% crit που είναι 100% αύξηση από το 1%. Επίσης θα ενεργοποιήσετε επιτέλους τα 3 offensive masteries που σχετίζονται με crit dmg στο offensive mastery tree στο earlt game και που ξέρετε, crits do happen και κερδίζουν και το lane καθώς στο poke war μπορεί να βγείτε γρήγορα νικήτές με 1 crit.. 4
jonakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 παιδια μια ερωτηση.αμα εχω loosing stream 7-10 games και θελω να παιξω ranked να παιξω την επομενη μερα η μετα απο μερικες?παρατηρησα οτι ο ξαδερφος μου π το ξεσκΙσε το acc μου και ειχε καμια 10 defeats σερι επηρεασε το mmr ασχημα.Μετα απο 2 μερες(χθες) μπηκα ενα game και ολα ηταν μια χαρα.victory ofc.Αυτο π θελω να καταληξω υπαρχει καποιος στανταρ αριθμος μερων για να ξεκινησω να παιζω ranked μετα απο loosing streak?
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν εχει να λεει αν θα εχεις loosing streak η οχι Ειτε σημερα παιξεις ειτε μετα απο 10 μερες το ιδιο mmr θα εχεις αρα θα παιξεις με τους ιδιους που ειναι να παιξεις 2
Manos112 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 tip της ημέρας. Με το που δείτε 2 έλληνες και πάνω στα picks κάνετε dodge! Πιστέψτε με, σώζετε το έλο σας!
jonakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν εχει να λεει αν θα εχεις loosing streak η οχι Ειτε σημερα παιξεις ειτε μετα απο 10 μερες το ιδιο mmr θα εχεις αρα θα παιξεις με τους ιδιους που ειναι να παιξεις μα τοτε γιατι ολοι λενε μετα απο 2-3 losses μην παιξεις αλλο ranked?παρατηρω οτι οσο περισσοτερο χανω με τοσο χειροτερα ατομα με βαζει στο team
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γιατι ειπε καποιος μια χαζομαρα , την ακουσε ο επομενος και ανακυκλωνεται . Δεν ισχυουν αυτα , ειναι σαν το αλλο που ακουγα παλια που λεει αμα σκοτωσουμε baron θα δωσει πιο πολλα LP... Προφανως και θα σε βαλει με χειροτερους αμα χανεις γιατι πεφτει το MMR σου
Tobajara Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Διαφωνώ για το losing streak γιατί η εμπειρία μου άλλα λέει (και το lolking όπου τσεκάρω τα matchups), αλλά δε θα το ψειρίσουμε κιόλας Ο καλύτερος λόγος να μην παίζεις μετά από 2 ήττες είναι γιατί τα νεύρα σου είναι τεντωμένα και δε θα παίξεις καλά. 2
jonakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Διαφωνώ για το losing streak γιατί η εμπειρία μου άλλα λέει (και το lolking όπου τσεκάρω τα matchups), αλλά δε θα το ψειρίσουμε κιόλας Ο καλύτερος λόγος να μην παίζεις μετά από 2 ήττες είναι γιατί τα νεύρα σου είναι τεντωμένα και δε θα παίξεις καλά. δηλαδη με τι ακριβως διαφωνεις?το περιεργο ειναι οτι το διαβασα και σε ενα φορουμ καπου.περιεργα πραγματα.
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 δηλαδη με τι ακριβως διαφωνεις?το περιεργο ειναι οτι το διαβασα και σε ενα φορουμ καπου.περιεργα πραγματα. Νομίζω διαφωνεί με τον Atallo
Προτεινόμενες αναρτήσεις