nasos o psaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το προβλημα ειναι οτι παιζεται για το ελο σας και οχι για να γινεται κλτεροι 4
Manos112 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πάρε ένα +1 γιατί τα είπες όλα. Τίποτα δεν είπε. Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να αντιμετωπίσεις καλούς αντιπάλους ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΥΣ συμπαίκτες, τώρα στο bronze με τέτοιους συμπαίκτες (Leavers, έλληνες κτλπ) και τέτοιους αντιπάλους (το ίδιο ακριβώς) γίνεσαι ένας απο αυτούς. Με duo κάτι κάνουμε...
xavier Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ναι ρε παιδες, αυτο που σας ειπαν ειναι οτι αμα χανεις γιατι δεν παιζεις καλα, πανε πασσο και παιξε αλλη μερα οταν ηρεμησεις και εισαι σε καλυτερη φορμα...
hyperionthetitan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Γιατι ειπε καποιος μια χαζομαρα , την ακουσε ο επομενος και ανακυκλωνεται . Δεν ισχυουν αυτα , ειναι σαν το αλλο που ακουγα παλια που λεει αμα σκοτωσουμε baron θα δωσει πιο πολλα LP... Προφανως και θα σε βαλει με χειροτερους αμα χανεις γιατι πεφτει το MMR σου μα κανεις δεν εχει πει εδω μεσα οταν αν χανεις συνεχόμενα games την ημερα θα χάσεις περισσότερα LP. απλα παίξε την επόμενη μερα που θα είσαι πιο ήρεμος... ή πιο τυχερος για κάποιους.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μπορει σε μερικες περιπτωσεις να ισχυει , το εχω διαβασει αλλα το θεωρω urban legend ενα πραμα Απλα προτιμω την λογικη περιπτωση @Hyperion Δεν ειπα εγω κατι τετοιο Εγω ειπα οτι παλια , σιγουρα ακομα το λενε , οτι αν παρεις baron η inhibitor κτλ παιρνεις παραπανω LP , πραγμα που φυσικα δεν ισχυει
hyperionthetitan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 σιγουρα κυκλοφορουν τέτοιες μπαρούφες. εδώ σήμερα έπαιζα ενα game που το χαναμε κ ο άλλος ΦΩΝΑΖΕ να κάνουμε surrender γιατί θα χασουμε μέχρι 10LP, ενώ αν το χαναμε με destroy του nexus θα χάναμε περισσότερους πόντους. Επίσης πίστευε ότι όσο περισσότερη ώρα παίζεται ένα game τόσο περσσότερα LP παίρνει κάποιος...
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως όποτε έχω losing streak το βλέπω και εμπράκτως ότι παίζω με σαφώς κατώτερου (πραγματικού) επιπέδου παίχτες, το επιβεβαιώνω και στο lolking, όπου οι συμπαίχτες μου θα έχουν 3 το πολύ 4 κερδισμένα games στα 10.Δύο φορές μου έχει συμβεί μέσα στο 13.Να έτυχε;Μπορεί.Θα μπορούσε όμως άνετα και να ισχύει.
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τίποτα δεν είπε. Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να αντιμετωπίσεις καλούς αντιπάλους ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΥΣ συμπαίκτες, τώρα στο bronze με τέτοιους συμπαίκτες (Leavers, έλληνες κτλπ) και τέτοιους αντιπάλους (το ίδιο ακριβώς) γίνεσαι ένας απο αυτούς. Με duo κάτι κάνουμε... Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Σε 3000 παιχνίδια στο ίδιο MMR έλα να μας πεις τα αποτελέσματα.
dNt^ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Επιτέλους promote σε silver.... Challenger here I Come!!! xD
pipiris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τίποτα δεν είπε. Για να γίνεις καλύτερος πρέπει να αντιμετωπίσεις καλούς αντιπάλους ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΥΣ συμπαίκτες, τώρα στο bronze με τέτοιους συμπαίκτες (Leavers, έλληνες κτλπ) και τέτοιους αντιπάλους (το ίδιο ακριβώς) γίνεσαι ένας απο αυτούς. Με duo κάτι κάνουμε... Δηλαδη αυτη τη στιγμη παιζεις τελεια, δεν εχεις τιποτα αλλο να βελτιωσεις και το μονο που σε κραταει ειναι οι συμπαικτες σου? Αυτο που πολλοι το να παιξουν το παιχνιδι το θεωρουν απλα ως κατι τυπικο για να ανεβουν και οτι το αποτελεσμα εξαρταται αποκλειστικα απο την υπολοιπη ομαδα δε μπορω να το καταλαβω.
sistah Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Σε 3000 παιχνίδια στο ίδιο MMR έλα να μας πεις τα αποτελέσματα. Συμφωνω μαζι σου αλλα εαν υποθεσουμε οτι το bronze ειναι σαν τα normal games (ο καθενας κανει οτι ναναι) τοτε δεν μαθαινεις και πολλα.. Εγω προσωπικα οταν παιζω normal, γινομαι πιο χαζη με τις αποφασεις που παιρνουν και αυτα που κανουν. Και οπως επιμενω να λεω, αυτοι που κολλανε στο bronze ειναι τα ατομα που πηγαν μετα το lvl30 στο ranked με σχεδον μηδενικη εμπειρια. 2
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 το προβλημα ειναι οτι παιζεται για το ελο σας και οχι για να γινεται κλτεροι Φυσικά και παίζεις για το έλο σου όταν παίζεις ranked, αλλιώς δεν έχει νόημα Αν θες να γίνεις καλύτερος υπάρχει και το draft normal
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Tα normals ειναι απλα για πρακτικη των mechanics , τιποτα παραπανω Δεν θα μαθει ποτε κανεις τιποτα απο τα normals , εκτος απο τα πολυ πολυ βασικα Καλυτερα να διαβασεις/δεις καποιο stream . Προσωπικα διαβαζοντας και βλεποντας απειρα streams εχω βελτιωθει πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις