Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω με 6850 και FX4100 καρφωτα 75.. Εδω και μια βδομαδα  εχω κατι drops του τυπου 40-45 με μαξ τα 55-60.. 

Και μετα απορω γιατι δεν ανεβαινω.. Oh well...

post-204330-0-23239400-1380657812_thumb.png

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει frame limiter το παιχνίδια στα 60. Αν δεν τον βγάλεις θα είσαι μόνιμα εκεί...

Εγώ έχω 165-203fps με την 7870, χωρίς vsync, όλα very high.

Δημοσ.

Σας το έχω ξαναπει.Κοιτάξτε και τις επιλογές που έχετε στα video settings αναφορικά με το frame cap.Αν δεν το έχετε στο benchmark δεν τεζάρει η gpu...Μπορεί να λαγκάρει το παιχνίδι και η gpu να κοιμάται...

Δημοσ.

απο οσο ξερω θα πεσει ναι!στο west εχει πιο πολλους παικτες και ειναι πιο ανταγωνιστικα απο οτι στο east.

bronze?

Δημοσ.

wut?

cpu/vga καταναλωνουν παραπανω ρευμα για να πιασουν max fps, τη στιγμη που με vsync ανοιχτο το ιδιο (ισχυρο) συστημα δεν θα χρειαζεται να δουλευει στο 100% σε vga-cpu αφου θα "σταματαει" στα 60fps. Τα οποια 60fps στο league of legends, δεν εχουν καμια διαφορα με τα 160.
Δημοσ.

^ Σουρεάλ σκηνικό :lol:

Εγώ σχεδόν σε όλα τα aram που έπαιξα σήμερα δεν μπορούσα να κάνω trade

Προχειροδουλειές η ράιοτ

Δημοσ.

μόλις έπαιξα aram lux εναντίον lux.. τι σκατά συμβαίνει με το νέο patch??? :blink:

^ Σουρεάλ σκηνικό :lol:

Εγώ σχεδόν σε όλα τα aram που έπαιξα σήμερα δεν μπορούσα να κάνω trade

Προχειροδουλειές η ράιοτ

28 Bugs ως τωρα, οσα ειπατε συν το fps drop.

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1nib6t/312_patch_bugs_megathread/

Δημοσ.

ξεκινησα ranked. τα πρωτα 10. εχω παιξει 6, ολα defeat. στο πρωτο κλειδωνουν 3 mid. στο δευτερο ενας afk, στο τριτο κανενας δε παιρνει tank. στο τεταρτο μια poppy  χτιζει μονο armor και εχει 2/10. γενικα δε νομιζω οτι εφταιξα γω σε καποιο (στο ενα πες που ειχα παρει carry και ειχα 3/6). αλλα ουτε έκανα carry μονος μου κανα game.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...