Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανενας βρε παιδια τιποτα???

Επειδή και εγώ αυτόν τον καιρό ψάχνω, μάλλον θα καταλήξω εδώ.

Επειδή έχω δει πολλά μοντέλα αυτόν τον καιρό, μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη έχει πάρα πολύ καλή εικόνα, αντίστοιχη ακριβότερων τηλεοράσεων. Η κατανάλωσή της δεν είναι τίποτα το φοβερό με απόλυτα κριτήρια (275W ανακοινώνει η Panasonic, γύρω στα 200 είναι μετρημένη από χρήστες) και δεν με πειράζει αν καεί στις 100000 ώρες, θα την έχω πετάξει πολύ πριν. Απλά καλό είναι να μην συνδεθεί με κονσόλα ή PC, μην της κάνουμε κανένα burn in. Αν και στα καινούργια panels και αυτό έχει βελτιωθεί.

Media Player έχει έναν υποτυπώδη, οπότε θα πάρω με €120 και έναν εξωτερικό και τέλος.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για την LG 32LD650 και αν παίζει mkv αρχεία το usb της.

Την θέλω για τηλεόραση και υπολογιστή.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης απο 22-27 ιντσες στην οποια να μπορω να δω ταινιες απο to usb stick

τι θα μου προτεινατε?

ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπερα george69.Σου στελνω pm επειδη βλεπω πως εισαι σχετικα ενημερωμενος και θα ηθελα την βοηθεια σου!

Θελω να αγορασω καινουργια τηλεοραση και σκοπευω να την χρησιμοποιησω για προβολη ελληνικων προγραμματων καθως και ταινιων και σειρων μεσω θυρας usb.

Ψαχνω και κοιταω σε forums μια βδομαδα τωρα και εχω λιγο χασει την μπαλα!Υποψη οτι σκεφτομαι να δωσω μεχρι 600 ευρω περιπου.Ποια προτεινεις εσυ σε αυτα τα λεφτα και για τους λογους που την θελω??με ενδιαφερει να παιζει τα παντα απο usb!!H αληθεια ειναι οτι καλοβλεπω την samsung 40b650 αλλα 1' date='5 χρονο μετα την κυκλοφορια της εχει 800 ευρω!!!Ξερω οτι ειναι φοβερη η 42lh9000 αλλα ξεφευγουμε πολυ (1000 περιπου)

Eπισης διαβασα στο forum για usb οτι η σειρα lh3000-4000-8000-9000 παιζουν τα παντα απο usb απλα οι 2 πρωτες με ξεκλειδωμα σωστα?

Η σειρα ld4000 της LG ειναι φετινη?Εχω βρει προσφορα την 42LD420 στα 499 και την 42LD450 στα 549.Τι παιζει με αυτες τις 2 αναφορικα με usb??αξιζουν?

Τελος ενας φιλος μου πουλαει ενα περσυνο μοντελο της samsung το LE40A558P.Ξερεις για την σειρα 5α της samsung τι γινεται με usb?

Sorry αν σε κουρασα με αυτα που εγραψα!περιμενω απαντηση σου!!!!ευχαριστω προκαταβολικα!![/quote']

Εφόσον έχεις οροφή τα 600 ευρώ, πήγαινε σε LG σειρά LH (περσινή) ή LD (φετινή), οι οποίες δεν διαφέρουν από άποψη εικόνας (ειλικρινά!!), αλλά οπωσδήποτε πάνω από 40 ίντσες!

Είναι και οι 2 LCD με φωτισμό CCFL.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι η σειρά LD παίζει τα πάντα από τη usb.

Αλλά αυτό που κυρίως θα πρέπει να προσέξεις φέτος, στα φετινά μοντέλα, δεν είναι εάν υποστηρίζουν όλα τα αρχεία βίντεο (διότι πλέον όλα τα μοντέλα τα υποστηρίζουν), αλλά πριν αγοράσεις φρόντισε να μάθεις δύο πράγματα:

1. Εάν σε αναπαραγωγή αρχείου βίντεο (κυρίως mkv) με ήχο DTS έχεις ήχο από την τηλεόρασή σου (έστω και χωρίς passthrough) και όχι μόνο εικόνα!!

2. Εάν μπορείς από τη θύρα USB να καταγράφεις τηλεοπτικό πρόγραμμα σε σκληρό ή φλασάκι.

Τα παραπάνω τα κάνουν σίγουρα φετινά μοντέλα της Samsung (σειρά C), αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν από την οροφή που έχεις θέσει.

Αυτά...;)

Δημοσ.

Η LD 350 νομίζω θέλει hack για να παίξει

Δε το εχω δει σε κανένα forum.... αλλα φαντάζομαι ότι ειναι το ίδιο με τις άλλες

Από 450 και πάνω παίζουν μόνες τους

Δημοσ.

Δυνατότητες μερικών φετινών μοντέλων τηλεοράσεων:

1. Σε αναπαραγωγή αρχείου βίντεο (κυρίως mkv) με ήχο DTS έχεις ήχο από την τηλεόρασή σου (έστω και χωρίς passthrough) και όχι μόνο εικόνα!!

2. Δυνατότητα από τη θύρα USB να καταγράφεις τηλεοπτικό πρόγραμμα σε σκληρό ή φλασάκι.

Υπάρχει κανείς, που να μας απαριθμήσει τα (φετινά, φυσικά) μοντέλα που έχουν τις παραπάνω ιδιότητες??

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

οι ακριβές plasma τις Panasonic έχουν σίγουρα το 2ο...

είναι όμως με διπλό tuner έτσι ώστε να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις άλλο ή αναγκαστηκά γράφεις μόνο αυτό που βλέπεις? γίνεται δουλειά και με κλειστή τηλεόραση?

Δημοσ.

Έχω μια Philips 37" full HD... άγνωστο μοντέλο προς το παρών.

Έβαλα στην υποδοχή το στικάκι με διάφορους τύπους βίντεο και διαπίστωσα ότι παίζει μόνο τα mpg. Δεν θα έπρεπε να παίζει και τα avi?

Επείσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μετατρέπω τα αρχεία σε mpg?

Δημοσ.
οι ακριβές plasma τις Panasonic έχουν σίγουρα το 2ο...

είναι όμως με διπλό tuner έτσι ώστε να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις άλλο ή αναγκαστηκά γράφεις μόνο αυτό που βλέπεις? γίνεται δουλειά και με κλειστή τηλεόραση?

Ευχαριστώ ThReSh. Αυτό για τις Panasonic το περίμενα...Είναι δυνατόν η V20 ή η VT20 να μην καταγράφουν τηλεοπτικό πρόγραμμα?

Πιστεύω το ίδιο να έχουν κι άλλες μάρκες στα καλά τους μοντέλα.

Εγώ περισσότερο δίνω βαρύτητα στο πρώτο (ήχο DTS), μιας και σχετίζεται άμεσα με το θέμα του τόπικ μας.

Διότι σήμερα τα περισσότερα mkv που κυκλοφορούν έχουν ήχο DTS. Στα περσινά μοντέλα τηλεοράσεων στην αναπαραγωγή των παραπάνω αρχείων δεν είχες ήχο και έπρεπε να τον μετατρέπεις σε AC3 (DD). Είναι γελοίο να έχεις ενσωματωμένο media player και στα mkv να μην έχεις ήχο, έστω και υποβαθμισμένο από DTS- σε απλό στερεοφωνικό.

Κάπου είχα ακούσει ότι στα περισσότερα φετινά μοντέλα (LG, Samsung) αυτό το πρόβλημα επιλύεται.

Απλά δεν ξέρω σε ποιά ακριβώς μοντέλα.

;)

---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:09 ----------

Έχω μια Philips 37" full HD... άγνωστο μοντέλο προς το παρών.

Έβαλα στην υποδοχή το στικάκι με διάφορους τύπους βίντεο και διαπίστωσα ότι παίζει μόνο τα mpg. Δεν θα έπρεπε να παίζει και τα avi?

Επείσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μετατρέπω τα αρχεία σε mpg?

FallenAngelGR, με τις Philips και τον media player τους υπάρχει ένα μεγάλο θέμα από τα περσινά μοντέλα ακόμα!!

Στα περσινά μοντέλα δεν υπήρχε η δυνατότητα αναπαραγωγής τουλάχιστον των mkv.

Για τα avi από ό,τι θυμάμαι στις Philips δεν υπήρχε πρόβλημα.

Αυτό που λες, δηλαδή την αναπαραγωγή μόνο mpg (και μάλιστα mpeg1), ήξερα ότι αφορούσε μόνο στις Sony.

Θα παρακαλούσα κάτοχοι μοντέλων Philips (περσινών και φετινών) να μας διαφωτίσουν...;);)

Δημοσ.

Εκτός από το γνωστό τηλεκοντρόλ, έχει δοκιμάσει κανένας κάποιο άλλο...

υπαρχει γενικώς κανόνας για να μπαίνεις στα system menu από όλα τα universal τηλεκοντρολ?

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ george69 για την απαντηση σου.τελικα κατεληξα στην samsung le40c530 την οποια βρηκα στα 569 ευρω και παιζει τα παντα απο usb ακομη και mkv και με dts ηχο.κανενα σχολιο για την εν λογω τηλεοραση????

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κάποιος εάν η LG 32LD550 μπορεί με καποια μετατροπή να παίξει αρχεία video(avi, mkv κτλ), όπως συμβαίνει και με τα παλαιότερα μοντέλα LG?

Επίσης ενδιαφέρομαι για την Samsung LE32C630 αλλά δεν τη βρίσκω σε καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος εάν έχει έρθει στην Ελλάδα και κάποια ενδεικτική τιμή?

Εάν υπάρχει και κάποια πρόταση για 32'' μέχρι 500 ευρώ, ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα!

Γνωρίζει κάποιος εάν η LG 32LD550 μπορεί με καποια μετατροπή να παίξει αρχεία video(avi, mkv κτλ), όπως συμβαίνει και με τα παλαιότερα μοντέλα LG?

Επίσης ενδιαφέρομαι για την Samsung LE32C630 αλλά δεν τη βρίσκω σε καταστήματα. Γνωρίζει κάποιος εάν έχει έρθει στην Ελλάδα και κάποια ενδεικτική τιμή?

Εάν υπάρχει και κάποια πρόταση για 32'' μέχρι 500 ευρώ, ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ!!!

Εγώ πάντως σκέφτομαι αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html?keyphrase=le32c530

Αν έχω καταλάβει καλά, παίζει από τη μανούλα της mkv με dts ήχο. Και σε αυτή την τιμή, δεν βλέπω κάτι άλλο αντίστοιχο.

Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει...

Και για την ακρίβεια, κοιτώντας τα manuals τους, κι αν δεν κάνουν τα μάτια μου πουλάκια, ακριβώς τα ίδια φορμάτ υποστηρίζει και η σειρά 4, η LE32C450 π.χ

Επεξ/σία από nikos66
Δημοσ.

έχει ένας φίλος philips 42'' led.βλέπει και παίζει άψογα τα .mkv αλλά με 2 θέματα.

-δεν έχει ήχο σε όλες τις ταινίες.

-δεν διαβάζει τους υπότιτλους.

ξέρει κανείς παραπάνω ίνφο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...