Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά. Έχει ξαναερωτηθεί αλλά δεν βλέπω κάποια απάντηση. Ενδιαφέρομαι για 32άρα samsung που να παίζει αρχεία από τη θύρα usb. μπορεί να μας πει κάποιος συνοπτικά κάποια μοντέλα για να δούμε ποιο είναι και το φθηνότερο? Εκτός δηλαδή από le32c650 και le32b650 που κυμαίνονται στα 550-600 ευρώ η πρώτη και 700-800 η δεύτερη, υπάρχει κάτι άλλο σε χαμηλότερες τιμές, από samsung πάντα? η le32c530 διαβάζει avi και υπότιτλους από τη usb τελικα?συγνώμη για την επανάληψη αλλά έχω ψάξει στο forum και δεν έχει απαντηθεί, αν μπορεί κάποιος να κάνει μια μικρή αναφορά συνοπτικά..ευχαριστώ πολύ

http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html?keyphrase=Samsung+LE32C530+32

Μόλις δοκίμασα μιά 40άρα τέτοια ενός φίλου με 2,5άρι σκληρό 500GB με MKV 1080p με AC3 ήχο και το έπαιξε νεράκι τουλάχιστον γιά 5 λεπτά που το δοκίμασα.Φυσικά και παίζει avi και υπότιτλους.

Α......και ο media player που έχει είναι πιό ....εμφανίσημος από των LG 42lf2510 και 32LH5000 που έχω.Οπότε με 400 ευρώ κάνεις καλά την δουλεία σου ........

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα η lg 42pj550 παιζει σχεδον τα παντα, (εκτος απο dts) απο τη usb θυρα.

Απο οτι καταλαβα, γενικως ολες οι LG που ειτε ειναι ανοικτες ειτε θελουν κολπακι, παιζουν τα παντα απο εικονα, αλλα απο ηχο δεν παιζουν DTS (δεν εχουν τον αποκωδικοποιητη).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. Λοιπον Αν και εχω MP WD live εχω να κανω μια ερωτηση.

Διαθετω την LG 42PQ2000-ZA και "φοραει" το V.3.38.0. Δεν κανει αναπαραγωγη dvx ουτε mkv απο το usb.

Προσπαθησα να μπω στο κρυφο μενου αλλα ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑποιος που να γνωριζει ;

Επεξ/σία από barman
Δημοσ.
http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32.html?keyphrase=Samsung+LE32C530+32

Μόλις δοκίμασα μιά 40άρα τέτοια ενός φίλου με 2,5άρι σκληρό 500GB με MKV 1080p με AC3 ήχο και το έπαιξε νεράκι τουλάχιστον γιά 5 λεπτά που το δοκίμασα.Φυσικά και παίζει avi και υπότιτλους.

Α......και ο media player που έχει είναι πιό ....εμφανίσημος από των LG 42lf2510 και 32LH5000 που έχω.Οπότε με 400 ευρώ κάνεις καλά την δουλεία σου ........

ανοικτο από τη μάνα τους?

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου φίλε μου, σε ευχαριστώ. Πήγα προχθές και την είδα από κοντά στο πλαίσιο. Είμαι πολύ κοντά στο να την αγοράσω και μετά από την πληροφορία αυτή είμαι ακομα πιο κοντά! Εσύ γενικά είσαι ευχαριστημένος όπως την είδες την τηλεόραση? μάλλον σε 32άρα κλείνω εγώ αν και σκέφτηκα και την 40άρα. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.
Πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου φίλε μου, σε ευχαριστώ. Πήγα προχθές και την είδα από κοντά στο πλαίσιο. Είμαι πολύ κοντά στο να την αγοράσω και μετά από την πληροφορία αυτή είμαι ακομα πιο κοντά! Εσύ γενικά είσαι ευχαριστημένος όπως την είδες την τηλεόραση? μάλλον σε 32άρα κλείνω εγώ αν και σκέφτηκα και την 40άρα. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

Ειναι πραγματικά πολύ βολικό να είναι ενσωματωμένος ο Media player στην τηλεόραση γιατί με ένα τηλεχειρηστήριο κάνεις τα πάντα.

Εγώ θα έπαιρνα την 40άρα εάν βλέπεις σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα.

Η 32 μετά από 1-2 βδομάδες θα σου φαίνεται μκρή ;)

Δημοσ.
Ειναι πραγματικά πολύ βολικό να είναι ενσωματωμένος ο Media player στην τηλεόραση γιατί με ένα τηλεχειρηστήριο κάνεις τα πάντα.

Εγώ θα έπαιρνα την 40άρα εάν βλέπεις σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα.

Η 32 μετά από 1-2 βδομάδες θα σου φαίνεται μκρή ;)

Σίγουρα η 40άρα θα είναι καλύτερη αλλά είναι για μικρό χώρο και δε θέλω να είναι και υπερβολικά μεγάλη για το χώρο αυτό. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Έχουν κάτι δικοί μου την samsung le32b530. προφανώς θα είναι το προηγούμενο μοντέλο της σειράς για την οποία μιλάμε. Από άποψη εικόνας, ευκρίνειας και γενικά σαν τηλεόραση είναι πάνω κάτω η ίδια με την le32c530?

Δημοσ.
Σίγουρα η 40άρα θα είναι καλύτερη αλλά είναι για μικρό χώρο και δε θέλω να είναι και υπερβολικά μεγάλη για το χώρο αυτό. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Έχουν κάτι δικοί μου την samsung le32b530. προφανώς θα είναι το προηγούμενο μοντέλο της σειράς για την οποία μιλάμε. Από άποψη εικόνας, ευκρίνειας και γενικά σαν τηλεόραση είναι πάνω κάτω η ίδια με την le32c530?

ΝΑΙ ειναι ιδια

Δημοσ.
Ξέρετε αν οι led τηλεοράσεις philips 46PFL560PH, 46PFL7605h και η lcd της samsung 46C650 παίζουν ελληνικούς υπότιτλους;

Μια απάντηση ρε παιδιά; :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλοι μου, θα ήθελα να παρακαλέσω, όλους όσοι αγόρασαν καινούρια τηλεόραση (φετινό μοντέλο του 2010) να μας ενημερώσουν για τα εξείς:

1. Υποστηρίζει DTS από αρχείο mkv η τηλεόρασή τους ή είναι "μουγγή"??

Και ποιό μοντέλο είναι αυτό??

2. Είναι δυνατή η εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος σε σκληρό δίσκο από την τηλεόρασή τους και ποιό μοντέλο είναι αυτό??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;);)

Δημοσ.

Καλημέρα.

θα ήθελα την βοήθεια σας.....θέλω να αγοράσω μια Τv-monitor(20-24 ιντσών) μέχρι 400 € ...απλά επειδή ως επί το πλείστον θα χρησιμοποιήται ως ΤV, γνώρισεται ποιά παίζει από την USΒ θύρα της κανονικά και με ελάχιστες μετατροπές(ξεκλείδωμα)?:rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι....

Μόλις πήρα καινούργια τηλεόραση, την LG 5300, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Όμως δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα...

Όταν πατάω πάνω σε ένα πρόγραμμα (στο GUIDE για όσους ξέρουν/ όσοι δεν ξέρουν είναι το πρόγραμμα όλων των καναλιών για την ημέρα) πχ πάνω σε ένα σήριαλ, μου βγάζει την επιλογή "εγγραφή" και ενώ πατάω "ναι" λέει πως το γράφει (και μάλιστα όταν γράφει δεν μπορώ να αλλάξω και κανάλι!!!!) αλλά μετά δεν μπορώ να βρω το που το γράφει!

Παρεπιπτόντως έχει θύρα για USB....και αφού έβαλα USB προσπάθησα να γράψω μία ταινία, αλλά μετά είδα πως ενώ τόση ώρα έλεγε πως γράφει, το USB ήταν άδειο!

Οποιος μπορεί τον παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δδε γραφεις απο την τηλεοραση στο usb.Αυτο ειναι αδυνατον. Απλα βαζεις την ταινια στο usb και παιζει στην τηλεοραση.

Στην τελικη δεν εχει πουθενα record (εχει; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...