jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν το τρόπο για να ξεκλειδώσει το usb, Virtual Remote Control
devilfish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 υπάρχει τρόπος να μπω στο service menu της 26ld350 χωρίς το irremote γιατί δεν βρίσκω κινητό nokia?
jakegate7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 δοκίμασε με το virtual remote control που γράφω στην προηγούμενη σελίδα, ή μπορείς να αγοράσεις ένα universal control.
devilfish Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αυτό με το virtual remote control δεν κατάλαβα τι ακριβώς καλώδιο ζητάει γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτά επίσης έχω remote control για όλες τις tv (και άλλες συσκευές) από τα lidl το είχα πάρει λες να κάνει τη δουλειά? αν ναι τι πρέπει να κάνω ακριβώς??
jakegate7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 από καλώδιο χρειάζεσαι αυτό. (δε ξέρω αν έχει τέτοια υποδοχή η tv σου,έλεγξε το πρώτα) εξαρτάται από το control , μπορείς να δεις εδώ γενικές οδηγίες. αν δε τα καταφέρεις googlarisma το μοντέλο του control (μαζί με lg hack) μπας και το έχει κάποιος άλλος
kostas_dr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Η τηλεόραση που έχω είναι η Samsung C530. Χθες έβαλα ένα αρχείο mkv 1080p που είχε ενσωματωμένους υπότιτλους και μου εμφάνισε στο Tools το μενού Ρύθμιση Υποτίτλων κανονικά. Σε αναπαραγωγή αρχείου mkv 720p επίσης με ενσωματωμένους υπότιτλους (στον υπολογιστή δεν εμφανίζονται καν όταν ανοίγεις τον φάκελο οι υπότιτλοι παρόλο που το αρχείο έχει παραπάνω από έναν. Πχ: αγγλικούς, ιταλικούς κτλ) το συγκεκριμένο μενού στα Εργαλεία δεν μου το εμφανίζει!! Πως είναι δυνατόν;; Επίσης μια τελευταία απορία. (Τραβάω σε μάκρος το ξέρω). Όταν λέμε ότι οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο εννοούμε πλήν της καταλήξεως σε srt σωστά; Δηλαδή όνομα αρχείου βίντεο Τάδε.S01E01.720p. και όνομα αρχείου Τάδε.S01E01.en.srt ή με κατάληξη gr.srt για ελληνικούς υπότιτλους ή ξεχνάμε εντελώς τις καταλήξεις;;; Τότε πως θα ξεχωρίζω τους ελληνικούς από τους αγγλικούς υπότιτλους;
kostas_dr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει, τελικά έβγαλα άκρη με τους υπότιτλους. Πρέπει να υπάρχει η κατάληξη srt μόνο και να μην προηγείται en ή gr. Για όποιον ενδιαφέρεται.
myst77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά... μια γρηγορη ερώτηση. φίλος ψάχνει για αμεση αγορα 27" TV η LG M2762D και η M2794D ξεκλειδώνουν για να παίξουν video από το USB τους; ευχαριστω!!!
j0hnn1e Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά... μια γρηγορη ερώτηση. φίλος ψάχνει για αμεση αγορα 27" TV η LG M2762D και η M2794D ξεκλειδώνουν για να παίξουν video από το USB τους; ευχαριστω!!! Βασικα αυτο ειναι μονιτορ. Απο το λιγο που εχω ψαξει, γενικα λεγεται οτι σαν τηλεοραση δεν εχει και την καλυτερη αποδοση. Σαν μονιτορ δεν ξερω. Οσο για το ξεκλειδωμα, υποθετω πως θα γινεται. Ειτε σε αυτη ειτε στο αντιστοιχο Samsung μονιτορ 27αρι στην ιδια τιμη. Κατι που θελω να ρωτησω εγω οσους ξερουν. Ειναι καλυτερα να παιζεις ταινιες απο USB ή με συνδεση HDMI απο τον υπολογιστη?
panosp1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εντάξει, τελικά έβγαλα άκρη με τους υπότιτλους. Πρέπει να υπάρχει η κατάληξη srt μόνο και να μην προηγείται en ή gr. Για όποιον ενδιαφέρεται. Μια επιβεβαίωση αν δεν σου είναι κοπος για την Samsung σειρα C530 (32''/37'' δεν νομίζω να έχει διαφορά, το ιδιο λογισμικό θα εχουνε λογικά) 1. Μπορώ να έχω 2 υποτιτλους το ιδιο folder π.χ. movie_EN.srt και movie_GR.srt και να διαλέγω όποιο είναι απο το μενού? (αν καταλαβα καλα το προβλημα ήτανε το moviename.gr.srt) 2.Απο οτι καταλαβαίνω, Ελληνικους υπότιτλους 'παίζει' απο την 'μανα' της? Δεν χρείαζεετε να κανω τιποτα firmware update κτλ κτλ? Κοίταγα προς C650 μεριά αλλα τα 700+ μου πέφτουνε λιγο βαριά, και στην τελική δεν νομίζω να πεθαίνω κιολας που δεν θα έχω ethernet στην τηλεόραση. Οποτε η C530 είναι πολυ δελεαστικη! ...Κατι που θελω να ρωτησω εγω οσους ξερουν. Ειναι καλυτερα να παιζεις ταινιες απο USB ή με συνδεση HDMI απο τον υπολογιστη? Δεν νομίζω να έχει διαφορά (εννοείτε οτι το αρχείο ειναι το ίδιο ) Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από panosp1
tassodar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ηθελα να ρωτησω ποια τηλεοραση θα προτεινατε αυτην την στιγμη που να κανει αναπαραγωγη των περισσοτερων αρχειων βιντεο Να ειναι 22΄΄-24''(θα μπει σε υπνοδωματιο). Εχω βρει την Samsung LE22C450 αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τιποτα καλυτερο που να μην ξεφευγει και στην τιμη. Ευχαριστω
pournaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ποσα χρηματα διαθετεις για την τηλεοραση;
tassodar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη η τηλεοραση κανει 250ευρώ απο το Ιντερνετ και νομιζω ειναι καλα. Δεν θελω να παει πολυ περισσοτερο
kostas_dr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μια επιβεβαίωση αν δεν σου είναι κοπος για την Samsung σειρα C530 (32''/37'' δεν νομίζω να έχει διαφορά, το ιδιο λογισμικό θα εχουνε λογικά) 1. Μπορώ να έχω 2 υποτιτλους το ιδιο folder π.χ. movie_EN.srt και movie_GR.srt και να διαλέγω όποιο είναι απο το μενού? (αν καταλαβα καλα το προβλημα ήτανε το moviename.gr.srt) 2.Απο οτι καταλαβαίνω, Ελληνικους υπότιτλους 'παίζει' απο την 'μανα' της? Δεν χρείαζεετε να κανω τιποτα firmware update κτλ κτλ? Κοίταγα προς C650 μεριά αλλα τα 700+ μου πέφτουνε λιγο βαριά, και στην τελική δεν νομίζω να πεθαίνω κιολας που δεν θα έχω ethernet στην τηλεόραση. Οποτε η C530 είναι πολυ δελεαστικη! Δεν νομίζω να έχει διαφορά (εννοείτε οτι το αρχείο ειναι το ίδιο )
kostas_dr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορείς να έχεις δύο αρχεία srt με διαφορετική κατάληξη πχ gr.srt ή en.srt. Ξεχνάς τα gr en , επιλέγεις ένα αρχείο υποτίτλων και βάζεις ακριβώς το όνομα του αρχείου βίντεο με την κατάληξη srt. Πχ Lost.S01E01.HDTV.srt Ελληνικούς υπότιτλους παίζει στην δική μου χωρίς αναβάθμιση λογισμικού. Αγορά από Πλαίσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα