ilias12369 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλημερα,το πουλαω διοτι εχω 2 reader,το αλλο ειναι ενα kindle.Εχω και ενα tablet που με βολευει καλυτερα να διαβαζω κομικξ.Ειναι αδιαβροχο,κραταει η μπαταρια του πανω απο 2 εβδομαδες,αφου εχεις αλλο pockebook ξερεις το λειτουργικο του,περιπου το ιδιο αλλα μπορεις να το παιρνεις και παραλια.Αυτα απο εμενα,οτι αλλο θελεις στειλε μου στο mail να σου απαντησω Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από ilias12369
LordPanag Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Υπαρχει ευρωπαικο amazon store που στελνει το oasis Ελλαδα?
LongTom Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στις 9/7/2021 στις 9:27 ΜΜ, LordPanag είπε Υπαρχει ευρωπαικο amazon store που στελνει το oasis Ελλαδα? Από όσο ξέρω όχι, στην Ευρώπη κάθε τοπικό άμαζον στέλνει μόνο στην ίδια και σε πολύ συγκεκριμένες άλλες. Το περίεργο είναι ότι μπορείς να αγοράσεις kindle & PW δίχως πρόβλημα.
LordPanag Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, LongTom είπε Από όσο ξέρω όχι, στην Ευρώπη κάθε τοπικό άμαζον στέλνει μόνο στην ίδια και σε πολύ συγκεκριμένες άλλες. Το περίεργο είναι ότι μπορείς να αγοράσεις kindle & PW δίχως πρόβλημα. Aλλη μια παραξενη ιδιαιτεροτητα της Amazon ...😟
LongTom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, LordPanag είπε Aλλη μια παραξενη ιδιαιτεροτητα της Amazon ...😟 Εγώ το πήρα από Γερμανία μέσω τρίτης εταιρίας. Από αυτές που έχουν τοπικές αποθήκες που δέχονται από amazon (και άλλες εταιρίες που δεν στέλνουν εξωτερικό) και έπειτα επανοπροωθούν το πακέτο. 1
Conan2046 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Γιατί είναι τόσο πιο ακριβό από τα υπόλοιπα της amazon; Υπερέχει τόσο κάπου;
LongTom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, Conan2046 είπε Γιατί είναι τόσο πιο ακριβό από τα υπόλοιπα της amazon; Υπερέχει τόσο κάπου; Α) Ποιότητα κατασκευής. Είναι unibody αλουμίνιο με πολύ καλό φινίρισμα και ποιοτική συναρμολόγηση. Β) Μεγαλύτερη οθόνη από τα άλλα δύο. Είναι 7". Γ) Έχει την καλύτερη οθόνη της σειράς και ζεστό φως (περισσότερα led). Φυσικά θα είναι πιο ακριβό από τα PW, αλλά προσωπικά τα 230-250€@8Gb - ανάλογα το μαγαζί - που ζητάν τα θεωρώ κοροϊδία (φυσικά τα 260-290€ @ 32GB είναι απλά τραγικά). Στα 170€ που πήρα το δικό μου πιστεύω ότι είναι πολύ καλά. Το πολύ-πολύ θα έδινα 190€ για αυτά που προσφέρει. 1
aristidis540 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 ερώτηση ....έχει πάρει κάποιος το XIAOMI Mi Reader Pro ?? να μας πει αν κάνει. έχω χρόνια 6ιντσα και θα ήθελα να πάω στις 8,αρχίζουμε να μη βλέπουμε καλά κοντά 😅
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, aristidis540 είπε ερώτηση ....έχει πάρει κάποιος το XIAOMI Mi Reader Pro ?? να μας πει αν κάνει. έχω χρόνια 6ιντσα και θα ήθελα να πάω στις 8,αρχίζουμε να μη βλέπουμε καλά κοντά 😅 Δύσκολα θα βρεις κάποιον εκτός Κίνας να το έχει. Είναι από τις συσκευές που δεν έχουν καν UI στα αγγλικά... Σε 8" που μπορείς να πάρεις Ευρώπη/Ελλάδα δίχως να χρειάζεται να ξέρεις κινέζικα, σχετικά φτηνό και ικανό, είναι τα Boyue Mars(που έχω γράψει πέντε πράματα σε αυτό τον νήμα) και το νέο τους P78. Έπειτα τα onyx nova 3. Το οποίο το έχω και είναι πολύ γερή συσκευή (έχω γράψει πολλά και για αυτό σε τούτο το νήμα), αλλά ακριβό. Πέρα από αυτά, έχει τα pocketbook inkpad 3 (& 3pro), που είναι τίμιες συσκευές, αν και αργές. Τα kobo forma, αρκετά ακριβό για αυτό που προσφέρει και διάφορα άλλα noname από ali/skroutz που δεν αξίζει ούτε να τα δεις. Πρέπει ντε και καλά να είναι 8"; Γιατί στις 7", το kobo libra H2O είναι πολύ τίμια επιλογή και η οθόνη είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 6"αρια (τετράγωνο σχήμα, αντί για παραλληλόγραμμο όπως τα 6αρια). 1
LordPanag Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στις 14/7/2021 στις 4:21 ΜΜ, LongTom είπε Α) Ποιότητα κατασκευής. Είναι unibody αλουμίνιο με πολύ καλό φινίρισμα και ποιοτική συναρμολόγηση. Β) Μεγαλύτερη οθόνη από τα άλλα δύο. Είναι 7". Γ) Έχει την καλύτερη οθόνη της σειράς και ζεστό φως (περισσότερα led). Φυσικά θα είναι πιο ακριβό από τα PW, αλλά προσωπικά τα 230-250€@8Gb - ανάλογα το μαγαζί - που ζητάν τα θεωρώ κοροϊδία (φυσικά τα 260-290€ @ 32GB είναι απλά τραγικά). Στα 170€ που πήρα το δικό μου πιστεύω ότι είναι πολύ καλά. Το πολύ-πολύ θα έδινα 190€ για αυτά που προσφέρει. Για εμενα εχει την καλυτερη οθονη με το καλυτερο contrast και φωτισμο . Τουλαχιστον απ’οσο βλεπω στο youtube ..διαφορετικα θα κοιτουσα για το kobo libra h2o η το pocketbook 3 .
dimos15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στο 6% αντί 24% ΦΠΑ τα e-books! https://www.news247.gr/oikonomia/sto-6-anti-24-fpa-ta-e-books-kai-ta-audio-books.9301855.html 1
Conan2046 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, dimos15 είπε Στο 6% αντί 24% ΦΠΑ τα e-books! https://www.news247.gr/oikonomia/sto-6-anti-24-fpa-ta-e-books-kai-ta-audio-books.9301855.html Ευχάριστο αυτό. Ελπίζω την μείωση αυτή να την δούμε και στις τελικές τιμές. 1
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Παιδιά τα Kobo έχουν κάτι αντίστοιχο με το Kindle όπου μπορώ να συνεχίζω να διαβάζω απ οποία συσκευή θέλω; Πχ αρχίζω στο Kindle, συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα στο κινητό (από το app Kindle) και ξανά πίσω στο Kindle.
caasi70 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Παιδιά τα Kobo έχουν κάτι αντίστοιχο με το Kindle όπου μπορώ να συνεχίζω να διαβάζω απ οποία συσκευή θέλω; Πχ αρχίζω στο Kindle, συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα στο κινητό (από το app Kindle) και ξανά πίσω στο Kindle. Ναι έχουν εφαρμογή για android ios win mac https://www.kobo.com/gr/en/p/apps 1
LordPanag Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 βρηκα αυτη την σελιδα με λεξικα για KOBO, μηπως υπαρχει κατι καλυτερο για αγγλοελληνικο λεξικο ? http://www.mobileread.mobi/forums/showthread.php?t=232883
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα