John-lamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 παντος για να παιξουτμε σωστα θελουμε καρτουλα με 2gb μνημη.
spyros1981 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 παιδια μονο εμενα με απογοητευσε το παιχνιδι? με εξαιρεση τα γραφικα (τα οποια ομολογω ειναι τελεια ομες με την 4850 που εχω δεν μπορω να τα απολαυσω στο ΜΑΧ) κατα τα αλλα το ολο συνολο δεν με ελκυει.ειδικα για ολους οσοι λατρεψαμε το far cry 1!!!!
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εξαρτάται απ' τις απαιτήσεις σου από ένα game. Κι εμένα δε με κράτησε, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό σε γενικές γραμμές.
Alejandro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ το 1, το έλιωσα. Αυτό με κουράζει που πρέπει να φτιάχνω τσάντες, ενέσεις κλπ. Ειναι πολύ RPG για τα γούστα μου.
mihachris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Παίδες, πού ακριβώς μπορώ να κάνω edit το syringe kit μου; Γιατί προσπαθώ να φτιάξω καινούργιες ενέσεις αλλά ειναι full. Δεν μπορώ να κάνω κάπου discard τις ενέσεις που δεν θέλω; Ψάχνω τόση ώρα και δεν βρίσκω τίποτα...
vfragos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ που το έχω αγοράσει μέσω steam έχει γίνει αυτόματα το update ή όχι; Πάντως τώρα που κοιτάω δεν μου βγάζει update. Μήπως πρέπει να κατεβάσω το update χειροκίνητα αν και τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω στο steam κάνουν update αυτόματα. Μπορώ να δω κάπου την έκδοση του παιχνιδιού ;
mihachris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν τις χρησιμοποιείς; Αυτό κάνω μέχρι στιγμής. Απλά μου φαίνεται κάπως παράξενο που δεν μπορείς να διαχειριστείς το syringe kit. Ας πούμε εαν δεν θες να πετάξεις τις ενέσεις και να τις χρησιμοποιήσεις αργότερα, τι κάνεις;
SlackulatoR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Απ'ότι φαίνεται είναι ο μόνος τρόπος. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τις κάνεις craft μόνο όταν σου χρειάζονται, εξάλλου δεν είναι δύσκολο.
John-lamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 τελικά και 3 που του έβαλα πολύ του πέφτει. εγώ αναρωτιέμαι: όλοι λένε far cry 1 και αντί αυτοί να βγάλουν ένα σαν το πρώτο προσπαθούν να το χαντακοσουν! το μόνο θετικό που έφτιαξαν στο 3 απέναντι στο 1 (πλην τα γραφικα ) είναι ότι έχει να κάνει και με τα ζώα.
Dimitris362 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 μολις τέλειωσα το story line και εχω να πω οτι ηταν απλα τελειο. απ τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Απ τα καλυτερα story line, τοπία, αποστολες, γραφικά. Παιχνιδι που πρεπει οπωσδηποτε να παιξει ενας gamer. πανω απο 20 ωρες υπολογιζω να μου πηρε και καθε φορα που το έκλεινα ξενέρωνα. ανετα το επερνα seri και δεν το συνηθίζω... 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 dimitri ,τώρα που τελείωσες το story line ,μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις διάφορα στο νησί?
Dimitris362 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ναι κανονικά. οτι εκανες και πριν. απλα τα main quests τελειωσαν που ειχαν μια συνεχεια
gavros10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 τους καρχαριες πως του πιανετε; εγω παω, τους πυροβολαω με την καραμπινα, περιμενω να πεσουν στον πατο της θαλασσας, παω σαν αρχοντας και οταν βγαινω στην επιφανεια πεθαινω. το εχω κανει 2 φορες, για 3η δεν παω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα