Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι η ενδεδειγμενη τιμη για το GPU Max Buffered Frames?

Σε εμένα όλες οι επιλογές πλην του 1 προκαλούν input lag. Έχει να κάνει με το πόσα frames γίνονται render από την GPU πριν εμφανιστούν στην οθόνη.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν άντεξα με τα corupted saves και τα crash και έδωσα 30€ και το αγόρασα απο keystore.

έκανα back up και τα saves μου .ευχομαι να τρέξουν στο αυθεντικό game

Δημοσ.

αμα το εχεις αγορασει και βαλεις κρακ (για το single εννοειται ) θεωρεισαι παρανομος?

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Δημοσ.

αμα το εχεις αγορασει και βαλεις κρακ (για το single εννοειται ) θεωρεισαι παρανομος?

Δεν χρειάζεται κρακεράκια.

Τα μαγαζιά που το πουλάνε φτηνά,σου δίνουν και το ubisoft download manager,και το κατεβάζεις από εκεί το παιχνίδι(legit),και μετά όταν πας να μπεις στο game σου ζητάει το cd-key και έτοιμο!

Δημοσ.

Ολα καλά δουλέυει κανονικά το αγορασμένο far cry 3. Η μόνη μλκια είναι οτι πρέπει να το παίξω απο την αρχή πάλι μιας και έχουν άλλη μορφή τα extensions του save αρχείου. Αρργγγκ!και είχα φτάσει στην 14 mission του story

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται κρακεράκια.

Τα μαγαζιά που το πουλάνε φτηνά,σου δίνουν και το ubisoft download manager,και το κατεβάζεις από εκεί το παιχνίδι(legit),και μετά όταν πας να μπεις στο game σου ζητάει το cd-key και έτοιμο!

και εγω ετσι το κατεβασα. κατεβαζα με 1.4 mb/s και κατεβηκε πολυ γρηγορα. περασα τα cream-crackerakia και ολα κομπλε. ευκολα και γρηγορα

Δημοσ.

και εγω ετσι το κατεβασα. κατεβαζα με 1.4 mb/s και κατεβηκε πολυ γρηγορα. περασα τα cream-crackerakia και ολα κομπλε. ευκολα και γρηγορα

Μα δεν θέλει κρακ λέμε!Δν ξέρω τί κατέβασες.Αλλά αν το πήρες από τα φτηνά μαγαζιά,σου δίνουν αν όχι όλα,τον UDM.Και το κατεβάζει από τους servers της ubi.Και μετά γίνεται redeem το κλειδί μέσα στο uplay.Και το κατεβάζεις από κει όποτε θέλεις μετά από format πχ ή reinstall. ή κρατάς τον installer.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν θέλει κρακ λέμε!Δν ξέρω τί κατέβασες.Αλλά αν το πήρες από τα φτηνά μαγαζιά,σου δίνουν αν όχι όλα,τον UDM.Και το κατεβάζει από τους servers της ubi.Και μετά γίνεται redeem το κλειδί μέσα στο uplay.Και το κατεβάζεις από κει όποτε θέλεις μετά από format πχ ή reinstall. ή κρατάς τον installer.

@gavros10 ναι αλλά ετσι δε μπορείς να παίξεις Online ιμο :P

γκουχου, δεν το αγορασα ακομα. ειπα να το τεσταρω για να δω αν το παρω αλλα εχω κολλησει

βασικα με αλλο cream-cracker μπορεις να παιξεις multiplayer

Δημοσ.

@gavros10 ναι αλλά ετσι δε μπορείς να παίξεις Online ιμο :P

ε μα ναι έτσι νομίζω και γω,δηλαδής..

Για βάλε τους τελευταίους 12.11 και το Cap 2 τους, αφού βοηθάνε στο FC3.

θέλω coop με τον GhostRiderLSOV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...