Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ μου έχουν λείψει οι στιγμές "WTF?!"... Εγώ αυτό έχω να πω. Ε, τουλάχιστον αυτό το επεισόδιο είχε μισή (αλλά δυστυχώς και τίποτα άλλο). OK, μάθαμε ότι η Κλερ είναι μολυσμένη. Ωραίο ήταν αυτό. Εξηγεί και κάτι παλιές σκηνές όπου την έβλεπες στην καλύβα άνετη άνετη σαν να μην τρέχει τίποτα (δε θυμάμαι ποιος τη βρίσκει). Αυτό δείχνει ότι υπήρχε ένας σχεδιασμός από τότε και γενικά εκείνη η σκηνή ανατράπηκε πλέον (άμα την ξαναδώ με τα νέα δεδομένα, θα είναι άλλη φάση). Λογικά ο Kaiser θα έχει μια ερώτηση στο σχετικό του spreadsheet, η οποία πλέον βρίσκει την απάντησή της.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς να έχω δει το επεισόδιο θεωρώ ότι οι WTF στιγμές θα είναι πολύ λίγες πλέον καθώς WTF=νέο ερώτημα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο για πολλά ερωτήματα πια...WTF θα έχουμε μόνο σε κάποια μεγάλη αποκάλυψη....
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ποιες απορίες έλυσε Praetorian γιατί μάλλον τις έχασα Τελικά το "infestation" που έλεγε η Rousau μήπως ισχύει? Και επί της ουσίας ήταν η ίδια infected και όχι η ομάδα της? Θυμόμαστε αν ήταν του θανατά η Rousau πριν την "πιάσει τρέλα"? Αυτή ήταν και η σημαντικότερη από τις απορίες που έλυσε το επεισόδιο, και για αυτή και μόνο λέω πως άξιζε το συγκεκριμένο. Δηλαδή, δεν ξέχασαν το θέμα με την "αρρώστια" που ανέφερε η Ρουσώ και που αργότερα το είδαμε να συμβαίνει κιόλας στην ομάδα της. Και επιπρόσθετα μάθαμε κάποια νέα στοιχεία για αυτή. Ότι προσβάλει κάποιον που έχει πεθάνει πχ. Και ότι θέλει χρόνο μέχρι να "αλλάξει" εντελώς αυτόν που προσβάλει. Ότι την έχει η Claire και ο Sayid. Στις υπόλοιπες απαντήσεις βάζω το "τι συνέβει τελικά στην Claire/που βρίσκεται", "πως αναστήθηκε ο Sayid, τον στοίχειωσε ο Jacob; (όχι ευτυχώς και το νερό παραμένει θολό))", λίγα παραπάνω στοιχεία για αυτόν τον Dogen κλπ. Και γενικότερα έχω την αίσθηση ότι έδωσαν πληροφορία που μπορεί να μην την συνδέεις με απαντήσεις σε πρώτη ανάγνωση, αλλά με λίγη ανάλυση ίσως δούμε να εξηγεί πράγματα που τα είχαμε σαν απορίες. Από την άλλη δεν βλέπω κανένα μεγάλο ερώτημα να δημιουργείται από το επεισόδιο, ενώ κάποια μικρά μυστήρια φροντίσαν να είναι αυτοτελή και να λυθούν στο ίδιο το επεισόδιο. Εντάξει είναι LOST-απαντήσεις, αλλά τις θεωρώ σχετικά επαρκείς για την ώρα. Edit: Για να μη ξεχνιόμαστε: Από μια άποψη έχουμε πλέον το infamous zombie season . Καλά όχι ακριβώς zombie, αλλά infected undead. Ποτέιτο Ποτάτο.
konnak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Βρε βρε... Κι εγώ αναλογίζομαι πως ίσως τελικά έπρεπε να ισχύει η time loop theory μήπως ξαναγύρναγες στο στρατό και ησυχάζαμε από τη κλάψα σου. No offence:p Άουτς! Δεν πειράζει αγορίνα, ξύδι. Εγώ fanboy ποτέ δε θα γίνω. Ούτε αγενής, ούτε θα κάτσω να καταφερθώ εναντίον του άλλου για μία σειρά. Ειδικά όταν σ' αυτά τα thread για το Lost γράφω εδώ και χρόνια και κάθομαι και τα συζητάω με Sellers και λοιπούς. Εσύ πότε ξεφύτρωσες και μου λες να ξαναγυρίσω στο στρατό; Για να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τι ξεφουρνίζουμε. Ρε polakis εχουν ξενερώσει τα παιδιά που δεν εξηγούνται οι νεκραναστάσεις, τα φαντάσματα και τα τέρατα επιστημονικά...είναι πιεσμένα μην τα μαλώνεις... Πάμε πάλι: έχεις διαβάσει την timeloop thery; Εγώ στα ποστ που σε τσούξανε έχω βάλει και link, και το έχω κάνει για να την διαβάσουν όσοι διαβάζουν τα ποστ μου και να καταλάβουν τι εννοώ με τον όρο ψευδοεπιστημονικές εξηγήσεις. Όταν οι απόψεις αφορούν το show έχουμε κάθε δικαίωμα να τις σχολιάζουμε εφόσον είμαστε στο κατάλληλο thread.Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε... Οπότε γιατί σε πείραξαν όσα γράφω; Όταν επίσης όλα τα σχόλια κάποιων είναι μια συνεχής κλάψα γιατί δεν εξηγούν επιστημονικά νεκραναστάσεις, φαντάσματα, τέρατα και παράλυτους που περπατάνε μετά απο πτώση αεροπλάνου καταντάει ενοχλητικό... Κλάψα είναι αυτό που κάνεις εσύ τις τελευταίες δύο σελίδες. Έκανα ένα ποστ 5 γραμμών και εσύ είσαι αυτός που κάθεσαι και γκρινιάζεις που λέω την γνώμη μου (φαντάζομαι και άλλοι σε "ενοχλούν" αλλά επειδή ο χείμαρρος των post σου ξεκίνησε με το τελευταίο μου σχόλιο, εγώ σε "ενοχλώ" περισσότερο). Ρε Sellers δε το παίζω υπεράνω και δε μιλάω αόριστα. Όσοι έχετε ξενερώσει λέτε ότι συμβαίνει γιατί τα μυστήρια από ότι φαίνεται δεν θα εξηγηθούν επιστημονικά αλλά παραφυσικά (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος). Κι εγώ ρωτάω συγκεκριμένα και όχι αόριστα πώς είναι δυνατόν να περιμένει κάποιος επιστημονικεές εξηγήσεις για θέματα που βλέπουμε από τη πρώτη σεζόν όπως (κάνε copy paste προηγούμενο μου post)- νεκρούς που περπατάνε - τροχούς που εξαφανίζουν το νησί και μετακινούν το κόσμο στο χρόνο - καπνους να "σκανάρουν" συνειδήσεις και να σκοτώνουν επιλεκτικά - καλύβες που εμφανίζονται και εξαφανίζονται - παράλυτους που περπατάνε - ψιθύρους που σε κυνηγάνε μέσα στη νύχτα - συνομιλίες μεταξύ ζωντανών και νεκρών - κατάρες να κυνηγούν νικητή του λόττο και να μην τον αφήνουν σε ήσυχια Δώσε μου απάντηση σε αυτό και δε ξαναλέω τίποτα. Μη μου λές όμως ότι μιλάω αόριστα. Διάβασε τη γαμημένη την timeloop theory και σταμάτα να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Όχι δεν έχω αποψη γιατί δεν έχω δει το επεισόδιο ακόμα.Ίσως τελικά αυτό που σας χαλάει είναι ότι η σειρά πλέον δίνει απαντήσεις. Στους πρώτους κύκλους έθετε μόνο ερωτήματα οπότε ο καθένας είχε την ελπίδα ότι θα απαντηθούν με τρόπο που θα τον καλύπτει. Προφανώς αυτές οι απαντήσεις δε σας ικανοποιούν. Κάποιες δεν ικανοποιούν και μένα με την έννοια ότι θα ήθελα κάποια άλλη εξήγηση, η σειρά συνεχίζει και μου αρέσει αρκετά όμως. Εσάς όχι. Δεκτό. Ας μη το συνεχίσουμε δε βγάζει πουθενά. Απαντήσεις; Μετά από 5 χρόνια που βλέπεις τη σειρά σε καλύπτει η απάντηση "ναι, ο καπνός είναι ο Κώστας που παίρνει τη μορφή του Λοκ, γιατί μπορεί, και αν πας να του κάνεις κάτι, ε, θα γίνει καπνός και θα σε κάνει ΝΤΑ, γιατί, πρόσεχε κιόλας, είναι ΘΕΟΣ, όχι μεταφορικά (γιατί και ο Ben θεός ήταν όταν μαχαίρωνε τον Κίμυ και έλεγε "So?") αλλά κυριολεκτικά! Ε, ναι είναι ΘΕΟΣ, αλλά δεν μπορεί να περάσει πάνω από στάχτη, γιατί έτσι, γιατί δεν μπορεί ρε παιδί μου! Και το νερό του Ναού είναι βρώμικο γιατί πέθανε ο Jacob, γιατί πέραν όλων των άλλων, ΘΕΟΣ ή μη, αυτός ήταν ο μόνος που ήξερε να αλλάζει τα φίλτρα στο δίκτυο ύδρευσης του νησιού. Επίσης, το νερό του ναού θεραπεύει, γιατί είναι καθαγιασμένο από το Jacob (τι Φώτα και μαλακίες, Jacob λέμε), και έσωσε και τον Sayid, αλλά πρέπει να μείνεις κάμποση ώρα στο νερό, αλλά όχι πάρα πολύ. Σόρρυ κιόλας, αν καθόσουν και σου έλεγαν "Φτιάξε το σενάριο της τελευταίας σεζόν για το Lost" και συ έλεγες "μα πως θα τα εξηγήσω όλα όσα έχετε δείξει; Δεν ήταν όλα προσχεδιασμένα;" και σου έλεγαν "Χμμ, ναι, κοίτα να δεις, βάλε μέσα Θεούς, βάλε μέσα μαγικές στάχτες και νερά, βάλε αρχαίους ναούς, βάλε ψαρωτικά lines όπως what lies in the shadow of the statue, κτλ, δεν μπορείς να βγάλεις μια άκρη; Άντε, βάλε και παράλληλα σύμπαντα, να χουμε να γεμίζουμε και επεισόδια ντε!", πόσο χειρότερη θα την έφτιαχνες την 6η σεζόν; Το τελευταίο επεισόδιο βαριέμαι ακόμα και να το σχολιάσω. Εγώ σας τα λεγα πάντως δεν σας τα λεγα; Το επεισόδιο το βλέπω τρελή μούφα, με wtf φινάλε. Κλασικά Kate τρέχει τρέχει, που θα σταματήσει; Πολύ ενοχλητική χαρακτήρας... Ψόφο, ψόφο! Μέχρι τώρα καλό επεισόδιο Kate δεν έχει υπάρξει, έτυχε ή πέτυχε; Ε μέσα έπεσα αν εξαιρέσεις το wtf φινάλε που προσωπικά με άφησε αδιάφορο. Η Claire είναι από τους πιο ενοχλητικούς χαρακτήρες, δεν μου έλειψε καθόλου όσο έλειπε. Πόσο μάλλον όταν την βλέπω σαν νέα Ρουσσώ, χο χο χο Ε ρε Brother Justin που πρέπει να σκάσει στο νησί να τα κάνει όλα πουτάνα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Τι έπαθες εσύ? δε σου άρεσε που σύνδυασα την time loop theory mε την επιστροφη σού στο στρατό? Προφανώς και ήταν αστείο γι αυτό και το no offence στο τέλος. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε ήμουν αγενής μαζί σου όπως παρουσιάζεις. Μη τρελαίνεσαι. Όσο για τα υπόλοιπα τα συζητήσαμε αρκέτα σήμερα μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.. Προφανώς είχες στηρίξει όλα σου τα όνειρα για τη σειρά στη time loop theory pου επινόησε κάποιος τυχάρπαστος. Ωραία ήταν η θεωρία αλλά ήταν κάποιου άλλου όχι αυτων που γράφουν το show. Από τη στιγμή που δεν έκατσε έτσι όλα τα άλλα σε ξυνίζουν οπότε δεν έχει νόημα να το κουράζουμε... Ειδικά όταν σ' αυτά τα thread για το Lost γράφω εδώ και χρόνια και κάθομαι και τα συζητάω με Sellers και λοιπούς. Εσύ πότε ξεφύτρωσες και μου λες να ξαναγυρίσω στο στρατό; Εμφανίστηκα κάπου μεταξύ 3ης και 4ης loopας πριν γυρίσει ο Desmond το κλειδί...Δε με περίμενες ε?
tzinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ρε συ αφου ο μπροδερ τζαστιν εχει σκασει μυτη, αλλλα ξεχασε τα ρασα. Δεν θυμασαι φιλαρακι με τον ντεσμοντ? να μην το κουραζουμε οπως οι περισοτεροι συμφωνουμε ηταν ενα αδιαφορο επεισοδειο τωσο νωρις σε μια σεζον που περιμενουμε καταιγισμο απαντησεων και αποκαλυψεων. Οι δε διαλογοι ηταν τραγικοι σε σημειο που ηθελα να σπασω την οθονη, αλλα βεβαια εχω παψει εδω και 2-3 σεζον να καιγομαι για το λοστ, οποτε... Αυτο το στυλ παντος σεναριου....ο φου μαν τσου λεει στον τζακ.... (φου) πηδα, (τζακ) δεν πηδω,(φου) μα στο λεω γω εμπιστεψου με, (τζακ) μα γιατι??? παυση, μυστηρια μουσικη, απαντηση: (φου) ετσι ρε μεγαλε πηδα, (τζακ) μα λες να πηδηξω? οχι δεν πηδω, (φου) πηδα γιατι κινδυνευει το συμπαν, (τζακ) ωπα για ξηγα παραπανω, παυση μυστηρια μουσικη, γουρλωμα ματιων, (φου) πηδα δεν σου λεω γιατι.................... Ε μα ειναι διαλογοι αυτοι τωρα 6 χρονια το ιδιο πραμα!! ελεος το αλλο πραμα που δεν εχω καταλαβει γιατι παντα αυτοι οι αλλοι ειναι τοσο αποτομοι και εχθρικοι, ενω καποιες στιγμες το παιζουν κατανοηση και βοηθεια, το 90% συμπεριφερονται στους λοστιες λες και ειναι μαυροι στην εποχη της σκλαβιας, σαν να ναι μελη της κου κλουξ κλαν. Παρολα αυτα σχεδον παντα ξερανε οτι ειναι σπεσιαλ και κατα καποιο τροπο τους εχει διαλεξει το νησι, κατα βαθος τους προστατευουν γιατι θα πεσει φωτια να τους καψει αμα παθουν τιποτα οι λοστιες, αλλα εντωμεταξυ τους εχουν ριξει καμια 50ρια καρπαζιες και εχουν κοντεψει να τους σκωτοσουν αλλες 50. Αυτο με χαλαει απο τοτε που πρωτοεμφανιστικαν, οσο παραλογοι ειναι οι διαλογοι και ο μυστικισμος τους, αλλο τοσω ειναι και οι πραξεις και η συμπεριφορα τους
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 (Λοκ) Το νησί θέλει να πηδήξεις. (Χέρλι) Θα πηδούσα εγώ, αλλά δεν μπορώ. (Κέιτ) Τζακ, στην ανάγκη πήδα εμένα. (Σώγιερ) Αν δεν την πηδήξεις εσύ θα την πηδήξω εγώ. (Τζούλιετ) ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΕΣΥ;;; (Μονόφθαλμος) Εμένα ποιος θα με πηδήξει; (Μπεν) - παύση- (δεν μιλάει..) (Ρίτσαρντ) Εγώ θα πηδήξω αργότερα, έχω όλο τον καιρό μπροστά μου. (Μάιλς) Ρε δεν πηδιέστε όλοι σας! (Κώστας) Ξέρεις πόσο πολύ θέλω να σε πηδήξω, Τζέικομπ;(Τζέικομπ) Ναι, αλλά άντε βρες παραθυράαααακιιιι... Στην έσκααασααα... Και κυνηγιούντε γυμνοί στο νησί... Έτσι τελειώνει το Λόστ.
konnak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Η timeloop theory ήταν απλά μία από τις πολλές θεωρίες που προσπαθούσαν να εξηγήσουν όλα τα κουλά που συνέβαιναν σε αυτή τη σειρά με μια ενιαία λογική. Υπήρχαν και άλλες θεωρίες που πήγαιναν πιο πολύ προς το good vs. evil, light vs. dark, και οι απαντήσεις ήταν απόλυτα μεταφυσικές. Δεν με πείραξε που το time travel δεν ήταν όσο δουλεμένο όσο στο Primer πχ (διαφήμιση, lol) ή ότι ο Faraday τα έλεγε τη μία έτσι την άλλη γιουβέτσι. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι ποια η λογική του να ρίξεις στο ίδιο καζάνι time-travel, ηλεκτρομαγνητικά πεδία και ιδιότητες, εναλλακτικά σύμπαντα, χρονομηχανές, κτλ. και ταυτόχρονα θεούς και δαίμονες, κατάρες, θεός/καπνός, μετενσαρκώσεις, δαιμονισμούς, αναστάσεις, ghost whisperers, κτλ κτλ. Δεν υπάρχει συνοχή αυτό λέω. Προφανώς τα έβαλαν όλα αυτά για να κρατήσουν εμένα 5 σεζόν (που μου αρέσουν οι επιστημονικομαλακίες) και τον άλλο που γουστάρει θεούς και δαίμονες πιο πολύ από το να το ψάξει με χρονομηχανές, παράδοξα και magnetic bubbles. Εγώ αυτό που εν τέλει συμπεραίνω (και δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαφωνείς) είναι ότι είχαμε υπερτιμήσει τους σεναριογράφους που περιμέναμε το κατασκεύασμα να έχει συνοχή και λογική στο τέλος του. Τώρα αν εσένα σε ικανοποιούν οι απαντήσεις και απολαμβάνεις τη σειρά, με γεια σου με χαρά σου. Εμένα που δεν με ικανοποιούν και πιστεύω πλέον ότι πήγαιναν την σειρά όπως πηγαίνει ο άνεμος χωρίς να έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους. Άλλωστε στις συνεντεύξεις που δίνουν τέτοια εντύπωση δίνουν (όταν πχ ρωτήθηκαν για τα flash sideways και είπαν ότι είτε θα έσκαγε η βόμβα και θα έδειχναν το LAX είτε δε θα έσκαγε και θα έδειχναν το νησί, και έτσι σκέφτηκαν ότι θα ήταν cool να δείξουν και τα δύο). Όσο για το "no offence" disclaimer, θεωρείς δηλαδή ότι μπορώ να πω ό,τι θέλω, αρκεί να είναι κάπως έτσι: Sellers, γαμιέσαι, να πας στρατό να ησυχάσουμε από σένα. No offence. ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ---------- ρε συ αφου ο μπροδερ τζαστιν εχει σκασει μυτη, αλλλα ξεχασε τα ρασα. Δεν θυμασαι φιλαρακι με τον ντεσμοντ? Φάκινγκ σιτ ρε, έχεις δίκιο! Υπάρχει ελπίδα λοιπόν... ---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:58 ---------- να μην το κουραζουμε οπως οι περισοτεροι συμφωνουμε ηταν ενα αδιαφορο επεισοδειο τωσο νωρις σε μια σεζον που περιμενουμε καταιγισμο απαντησεων και αποκαλυψεων. Οι δε διαλογοι ηταν τραγικοι σε σημειο που ηθελα να σπασω την οθονη, αλλα βεβαια εχω παψει εδω και 2-3 σεζον να καιγομαι για το λοστ, οποτε... Αυτο το στυλ παντος σεναριου....ο φου μαν τσου λεει στον τζακ.... (φου) πηδα, (τζακ) δεν πηδω,(φου) μα στο λεω γω εμπιστεψου με, (τζακ) μα γιατι??? παυση, μυστηρια μουσικη, απαντηση: (φου) ετσι ρε μεγαλε πηδα, (τζακ) μα λες να πηδηξω? οχι δεν πηδω, (φου) πηδα γιατι κινδυνευει το συμπαν, (τζακ) ωπα για ξηγα παραπανω, παυση μυστηρια μουσικη, γουρλωμα ματιων, (φου) πηδα δεν σου λεω γιατι.................... Ε μα ειναι διαλογοι αυτοι τωρα 6 χρονια το ιδιο πραμα!! ελεος το αλλο πραμα που δεν εχω καταλαβει γιατι παντα αυτοι οι αλλοι ειναι τοσο αποτομοι και εχθρικοι, ενω καποιες στιγμες το παιζουν κατανοηση και βοηθεια, το 90% συμπεριφερονται στους λοστιες λες και ειναι μαυροι στην εποχη της σκλαβιας, σαν να ναι μελη της κου κλουξ κλαν. Παρολα αυτα σχεδον παντα ξερανε οτι ειναι σπεσιαλ και κατα καποιο τροπο τους εχει διαλεξει το νησι, κατα βαθος τους προστατευουν γιατι θα πεσει φωτια να τους καψει αμα παθουν τιποτα οι λοστιες, αλλα εντωμεταξυ τους εχουν ριξει καμια 50ρια καρπαζιες και εχουν κοντεψει να τους σκωτοσουν αλλες 50. Αυτο με χαλαει απο τοτε που πρωτοεμφανιστικαν, οσο παραλογοι ειναι οι διαλογοι και ο μυστικισμος τους, αλλο τοσω ειναι και οι πραξεις και η συμπεριφορα τους Εδώ η Kate μόλις έχει δραπετεύσει και αντί να υπάρχει ανθρωποκυνηγητό και αυτή να θέλει να εξαφανιστεί, πάει και πιάνει κουβεντούλα με τον μάστορα, και μετά κάνει τον ταρίφα και πάει την Κλαιρ στο σπίτι της άλλης! Εν τω μεταξύ σε ολόκληρο LA γύρισε και βρήκε την Κλαιρ σε μία στάση λεωφορείου, ό,τι να 'ναι λέμε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ο λόγος που τα έριξαν όλα αυτά στη σειρά (time-travel, ηλεκτρομαγνητικά πεδία και ιδιότητες, εναλλακτικά σύμπαντα, χρονομηχανές, θεούς και δαίμονες, κατάρες, θεός/καπνός, μετενσαρκώσεις, δαιμονισμούς, αναστάσεις, ghost whisperers, κτλ κτλ) είναι γιατί από την αρχή ο σκελετός της σειράς ήταν για Man of Faith vs Man of Science (και όχι για να κρατήοσυν εσένα ή εμένα να το βλέπουμε). Στο ότι άλλα λένε και άλλα κάνουν οι σεναριογράφοι ειναι προφανές οτι αυτό γίνεται γιατί αν ότι έλεγαν ισχυε κι ολας θα επρέπε να αποκαλύψουν όλο το show kαθώς δεν υπάρχει ερώτηση που δε τους έχει γίνει. Γι αυτό κατέληξαν στο να αρνούνται τα πάντα. Δε ξέρω αν τους έχουμε υπερεκτιμήσει πιστευω πως για να μας κρατάνε τόσα χρόνια ετσι στη τσίτα κάτι θα αξίζουν, αλλιώς θα το είχαν καταφέρει πολλοι αυτό. Τέλος για το no offence παραδειγμα πιστευω να καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο άκυρο...προφανώς δε μπορείς να λες ότι θες. Αυτό που είπα εγώ είναι σαφές ότι έκρυβε χιούμορ, άλλο αν δε το κατάλαβες... Φιλικά πάντα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ η Kate μόλις έχει δραπετεύσει και αντί να υπάρχει ανθρωποκυνηγητό και αυτή να θέλει να εξαφανιστεί, πάει και πιάνει κουβεντούλα με τον μάστορα, και μετά κάνει τον ταρίφα και πάει την Κλαιρ στο σπίτι της άλλης! Εν τω μεταξύ σε ολόκληρο LA γύρισε και βρήκε την Κλαιρ σε μία στάση λεωφορείου, ό,τι να 'ναι λέμε... Και η Claire σκέφτεται, "ρε δε γμται, θα μπω ξανά στο κλεμμένο taxi του ΤΡΟΜΟΥ γιατί αυτή η καλή κυρία με το όπλο είναι τελικά παρεξηγημένο άτομο". Αυτό ήταν και το σημείο που το σενάριο έπιασε πάτο στο επεισόδιο. btw, είναι η εντύπωση μου ή οι σεναριογράφοι την καταβρήκαν στο επεισόδιο με το σαδιστικό "δεν υπάρχει ακριβής μετάφραση για αυτό που μόλις είπε..." Σαν αστειάκι θέλω να το εκλάβω...
συννεφάκι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 .. ήρθε η ώρα να το δω κι' εγώ.. αν και, διαβάζοντας τα ποστ σας, ψιλοξενέρωσα, αλλά θα το δω με όλη την καλή διαθεση..! Μην στενοχωριέστε boyz, θα δικαιωθούμε στο τέλος..! Sellers, ΈΓΡΑΨΕς! :lol:
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Sellers, ΈΓΡΑΨΕς! :lol: Σε ευχαριστώ ρε συννεφάκι. Χαίρομαι που υπάρχει και κάποιος που εκτιμάει. Sellers, γαμιέσαι, να πας στρατό να ησυχάσουμε από σένα.No offence. ΟK boy, κανένα πρόβλημα...
disqualified Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 απλα την κατεβαζω ως μαζοχας για να δω ποσο κατω μπορουν να πεσουν απλα παραδεξου οτι την κατεβαζεις επειδη εισαι περιεργος και θες να δεις τι θα γινει Μην το παρεις στραβα αλλα νομιζω οτι αυτη ειναι η αληθεια δε θα καθοσουν να την παρακολουθεις για 3 ακομη σαιζον Ερωτηση θα το κοιταξω τωρα και στο net αλλα μπορει να μου πει καποιος που ειχε μεινει η ιστορια με την κλαιρ και τη ρουσσω (πραγματικα δε θυμαμαι αν εχει πεθανει ή οχι η κλαιρ η εντυπωση που μου εχει μεινει ειναι οτι ειχε πεθανει). Με αυτες τις διακοπες για μηνες εχω χασει τη μπαλα σε μερικα. Η κλαιρ ειχε αποκαλυφθει οτι ειναι κορη του πατερα του τζακ; Εχω χασει μπαλα λεμε...
συννεφάκι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Και η Claire σκέφτεται, "ρε δε γμται, θα μπω ξανά στο κλεμμένο taxi του ΤΡΟΜΟΥ γιατί αυτή η καλή κυρία με το όπλο είναι τελικά παρεξηγημένο άτομο". Αυτό ήταν και το σημείο που το σενάριο έπιασε πάτο στο επεισόδιο. btw, είναι η εντύπωση μου ή οι σεναριογράφοι την καταβρήκαν στο επεισόδιο με το σαδιστικό "δεν υπάρχει ακριβής μετάφραση για αυτό που μόλις είπε..." Σαν αστειάκι θέλω να το εκλάβω... :lol: Σε ευχαριστώ ρε συννεφάκι. Χαίρομαι που υπάρχει και κάποιος που εκτιμάει. παρακαλώ.. Εντάξει, κι' εγώ ξενέρωσα.. Ρε γαμώτο, νιώθω ότι προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου!!! Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι στο LAX (όπου LAX, εννοώ την Χ εναλλακτική πραγματικότητα) διατηρήθηκαν οι σχέσεις και οι συνδέσεις μεταξύ των προσώπων: Κέιτ-Κλερ-μωρό-Ήθαν. Και επίσης έχω να δηλώσω ότι έσκασα στα γέλια με αυτή της μλκία της "μόλυνσης" και που στο τέλος είδα την Κλερ στη θέση της Ρουσσώ.. Τί πράγματα είναι αυτά?? Επίσης, έχω βαρεθεί να βλέπω την Κέιτ να δραπετεύει ή να τρέχει πίσω απο Τζακ/Σώγιερ. Φτάνει πια! Κάποιος είπε παραπάνω ότι μολύνονται μόνο όσοι έχουν πεθάνει.. Πού το στηρίζετε αυτό?? Δεν είδαμε τίποτα τέτοιο!!!!!!!!!!! Κατ'αρχήν, δεν ξέρουμε αν η Κλερ πέθανε (δεν μας το έχουν δείξει, όπως και να χει), και κατα δεύτερον, κανείς από την ομάδα της Ρουσσώ δεν είχε πεθάνει!!! Απλά είχαν μεταλλαχθεί και ήθελαν το κακό της. Τέλος πάντων, πολλοί δαιμονισμοί, πολλά possesions (λυπάμαι, δεν υπάρχει αντίστοιχη μετάφραση!! ), κανα πολτεργκάιστ θα δούμε??? Δυστυχώς, δεν έχω καμία απορία, παρά μόνο ίσως: Τί έγραφε το μήνυμα του Τζέικομπ? Προφανώς, έλεγε να σκοτώσουν τον Σαίντ.. Χμμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.