Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κουβαλάτε ρε παιδιά το Laptop μαζί σας έξω; Εγώ μόνο αν ήταν άκρως απαραίτητο για την δουλειά μου θα το κουβαλούσα. Καθαρά για επαγγελματικούς λόγους δηλαδή, αλλά και πάλι θα προτιμούσα ένα MacBook Air ή ένα από τα αντίστοιχα λεπτά Pc-Laptop.

Και δώρο να μου δίνανε τώρα ένα Laptop, πιστεύω ότι θα το είχα σε μια άκρη να κάθεται.

Βέβαια έχει να κάνει πάντα με τις ανάγκες του καθενός.

Για επαγγελματικούς λόγους μιλάω και εγώ... για την πλάκα μου δεν θα κουβαλούσε ούτε το ipad αφού έχω iphone.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κουβαλάτε ρε παιδιά το Laptop μαζί σας έξω; Εγώ μόνο αν ήταν άκρως απαραίτητο για την δουλειά μου θα το κουβαλούσα. Καθαρά για επαγγελματικούς λόγους δηλαδή, αλλά και πάλι θα προτιμούσα ένα MacBook Air ή ένα από τα αντίστοιχα λεπτά Pc-Laptop.

Και δώρο να μου δίνανε τώρα ένα Laptop, πιστεύω ότι θα το είχα σε μια άκρη να κάθεται.

Βέβαια έχει να κάνει πάντα με τις ανάγκες του καθενός.

Για επαγγελματικούς λόγους μιλάω και εγώ... για την πλάκα μου δεν θα κουβαλούσε ούτε το ipad αφού έχω iphone.

Δημοσ.

Τελικα παραγγειλα το 32GB-wifi. B)

Καποιες ερωτησεις βασικες τωρα που προλαβαινω να το ακυρωσω , το 3G δεν εχει καποια hardware διαφορα με το απλο ετσι? (πχ ενσωματομενο GPS)

Με την εγγυηση απο USA τι παιζει , θα ειμαι καλυμμενος εδω??

Από που το αγόρασες?

Δημοσ.

Τελικα παραγγειλα το 32GB-wifi. B)

Καποιες ερωτησεις βασικες τωρα που προλαβαινω να το ακυρωσω , το 3G δεν εχει καποια hardware διαφορα με το απλο ετσι? (πχ ενσωματομενο GPS)

Με την εγγυηση απο USA τι παιζει , θα ειμαι καλυμμενος εδω??

Από που το αγόρασες?

Δημοσ.
Από που το αγόρασες?

To παρηγγειλα απο ενα φιλο μου , που ειναι διακοπες στο USA ,να μου το παρει απο applestore. Ελπιζω να μην αντιμετωπισει θεμα διαθεσιμοτητας , αν και 3 καταστηματα εχει στο Λας Βεγκας που θα ειναι.

Δημοσ.

Παιδιά το youtube στο ipad μου βγάζει ελάχιστα videos αν κάνω search, και γενικά τα subscriptions δε μου τα εμφανίζει τα περισσότερα.

Δεν γίνετε να έχουμε κανονικό youtube, υπάρχει alternate app;

Δημοσ.
Παιδιά το youtube στο ipad μου βγάζει ελάχιστα videos αν κάνω search, και γενικά τα subscriptions δε μου τα εμφανίζει τα περισσότερα.

απο το safari δοκιμασες?

Δημοσ.

μπες στο m.youtube.com και πάτα το + και μετά προσθήκη σε αφετηρία . Αυτό έχω κάνει εγώ στο iPhone και έχω καταργήσει την εφαρμογή. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και στο iPad :rolleyes: άλλα είναι πολύ καλύτερο έτσι.

Κάνε μια δοκιμή..B)

Δημοσ.

Το απλό ΔΕΝ έχει GPS...

Δημοσ.

Τώρα είδα στο cydia πως βγήκε update για το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά δεν αναφέρει τι έχει αλλάξει. Οι παρενθεσεις πάντως παραμένουν προβληματικές. Κάποιος που έχει 3.2.1 να μας πει αν μπαίνει τωρα;

Δημοσ.

Υστερα απο 4 συνεχομενες επισκεψεις του φιλου μου στο applestore του Las Vegas , καταφερε και βρηκε σημερα ενα 16GB-3G διαθεσιμο και μου το πηρε.

Το 32GB-wifi του ειχα παραγγειλει αλλα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα.

Τις 2 πρωτες μερες δεν εβρισκε τπτ διαθεσιμο , χθες βρηκε ενα 64GB-3G , αλλα ανεβαινε πολυ το κοστος και σημερα αυτο που τελικα μου πηρε.

Με φορους USA και συναλλαγμα της πιστωτικης μου βγηκε 540Ε , οχι και φτηνα αλλα φτηνοτερα απ οσο θα κανει οταν ερθει εδω.

Καρτο-ιντερνετ εχουν βγαλει οι αλλες εταιριες ή μονο η Βοδαφονε?

Δημοσ.
Υστερα απο 4 συνεχομενες επισκεψεις του φιλου μου στο applestore του Las Vegas , καταφερε και βρηκε σημερα ενα 16GB-3G διαθεσιμο και μου το πηρε.

Το 32GB-wifi του ειχα παραγγειλει αλλα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα.

Τις 2 πρωτες μερες δεν εβρισκε τπτ διαθεσιμο , χθες βρηκε ενα 64GB-3G , αλλα ανεβαινε πολυ το κοστος και σημερα αυτο που τελικα μου πηρε.

Με φορους USA και συναλλαγμα της πιστωτικης μου βγηκε 540Ε , οχι και φτηνα αλλα φτηνοτερα απ οσο θα κανει οταν ερθει εδω.

SMISC009800_03_L.jpg

Δημοσ.

Απ'όσο ξέρω έχει βγάλει τελευταία κι η Cosmote!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...