Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή!

Δημοσ.
Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή!

αφου φυλακοσπαζεις καλα να παθεις :devil::devil:

Δημοσ.

Είδες που ο θείος Steve έχει δίκιο?

Crash prone το flash!!!

:D

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό κάνω jailbreak, θα μπορώ τότε να τις ξαναπεράσω κανονικά?

Δημοσ.
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό κάνω jailbreak, θα μπορώ τότε να τις ξαναπεράσω κανονικά?

Μπορείς χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Υπαρχει κάποιος τρόπος (browser η ext) να βλέπουμε σελίδες που υποστηρίζουν ie8 ?? (π.χ ebanking)

ευχαριστω

Δημοσ.
Υπαρχει κάποιος τρόπος (browser η ext) να βλέπουμε σελίδες που υποστηρίζουν ie8 ?? (π.χ ebanking)

ευχαριστω

η ALPHA BANK , η CITIBANK GR και η EUROBANK εχουν δικο τους free app στο itunes store. Οι αλλες δεν ξερω , καποια στιγμη θα ακολουθησουν.

Δημοσ.
η ALPHA BANK , η CITIBANK GR και η EUROBANK εχουν δικο τους free app στο itunes store. Οι αλλες δεν ξερω , καποια στιγμη θα ακολουθησουν.

Και η Εθνική έχει, το έχω εγκατεστημένο.

---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ----------

Εντωμεταξύ άντε να ξημερώσει στις ΗΠΑ μπας και δούμε 4.2 σήμερα!!! :) :) :)

Δημοσ.
Και η Εθνική έχει, το έχω εγκατεστημένο.

---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ----------

Εντωμεταξύ άντε να ξημερώσει στις ΗΠΑ μπας και δούμε 4.2 σήμερα!!! :) :) :)

Βαλε GM

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Βαλε GM

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Μπα, μου αρέσουν οι official λύσεις.....:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...