tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν το ήξερα αυτό αλλά μήπως αφορά μόνο την AT&T? http://www.tuaw.com/2010/06/04/apple-disallows-iphone-to-ipad-tethering/ Και έτσι κι αλλιώς εγώ το ανάποδο θέλω, το iPad μου είναι και έχει 3G... να κανει το iPad tethering στο iPhone ?? :shock:
stako Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 να κανει το iPad tethering στο iPhone ?? :shock: Όχι, να κάνει σε iPod touch 4g και σε laptop...
kgian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή!
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή! αφου φυλακοσπαζεις καλα να παθεις :devil:
stako Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή! Είδες που ο θείος Steve έχει δίκιο? Crash prone το flash!!!
charlatan154 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό κάνω jailbreak, θα μπορώ τότε να τις ξαναπεράσω κανονικά?
jtheogr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό κάνω jailbreak, θα μπορώ τότε να τις ξαναπεράσω κανονικά? Μπορείς χωρίς πρόβλημα.
dvamv Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχει κάποιος τρόπος (browser η ext) να βλέπουμε σελίδες που υποστηρίζουν ie8 ?? (π.χ ebanking) ευχαριστω
mdr21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχει κάποιος τρόπος (browser η ext) να βλέπουμε σελίδες που υποστηρίζουν ie8 ?? (π.χ ebanking) ευχαριστω η ALPHA BANK , η CITIBANK GR και η EUROBANK εχουν δικο τους free app στο itunes store. Οι αλλες δεν ξερω , καποια στιγμη θα ακολουθησουν.
stako Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 η ALPHA BANK , η CITIBANK GR και η EUROBANK εχουν δικο τους free app στο itunes store. Οι αλλες δεν ξερω , καποια στιγμη θα ακολουθησουν. Και η Εθνική έχει, το έχω εγκατεστημένο. ---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ---------- Εντωμεταξύ άντε να ξημερώσει στις ΗΠΑ μπας και δούμε 4.2 σήμερα!!! :)
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Και η Εθνική έχει, το έχω εγκατεστημένο. ---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ---------- Εντωμεταξύ άντε να ξημερώσει στις ΗΠΑ μπας και δούμε 4.2 σήμερα!!! :) Βαλε GM Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
stako Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Βαλε GM Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Μπα, μου αρέσουν οι official λύσεις.....
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 After World Peace, iPad Tops Christmas Wish List
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα