stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 μουφα μου φαινεται εμεναγιατι νομιζω οτι οσο πανε τα κανουν και ποιο σκατα? αν και διαφορετικος πολεμος το 2 μακραν το καλυτερο απο ολα Πες και κατι για το 4!!! Παντως τωρα που βλεπω πως βελτιωθηκε το online και μπαινω αμεσως σε server, μπορω να πω οτι περναω την ωρα μου μια χαρα!
super_Vegeta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το patch λένε θα βγεί ώς αύριο αλλά έτσι λέγαν και πριν 4 μέρες ... http://twitter.com/pcdev
Insignificant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 αλλά έτσι λέγαν και πριν 4 μέρες ... Πριν 4 μέρες αναφερόντουσαν σε QA (quality assurance) για το patch, δεν είπαν ότι θα έβγαινε τότε. Για κυκλοφορία μιλούσαν πάντα πριν το Σ/Κ αλλά μάλλον μέσα σε αυτό θα το δούμε.
kostass13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα!!σημερα μου ηρθε το κλειδι για το παιχνιδι απο την μαμα ρωσια αλλα στο steam δεν ενεργοποιειται!!!υπαρχει καποιος τροπος η πρεπει να στειλω τα στοιχεια μου να το ενεργοποιησουν αυτοι στην σελιδα απο οπου το αγορασα??
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου για να το ενεργοποιήσουν αυτοί? νομίζω το αναγράφει και στο site,πως γίνεται η διαδικασία
kostass13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου για να το ενεργοποιήσουν αυτοί? νομίζω το αναγράφει και στο site,πως γίνεται η διαδικασία οκ ευχαριστω!! ειπα μηπως γινετε να το κανω εγω με αλλο τροπο!!!
Wickerman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδια πως γινεται να παιξω Multiplayer εγω που το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ?>
Cabir Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 κανενας ελληνικος σερβερ παιζει ? η σε κανενα που μαζευοντε ελληνες?
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδια πως γινεται να παιξω Multiplayer εγω που το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ?> με προκαλείς να απαντήσω "να το αγοράσεις" από όσο γνωρίζω δε έχει βγει κάτι για το online κομμάτι, μπορείς να παίξεις με botakia αν ενδιαφέρεσαι. edit:από ότι είδα υπάρχει το alterops , δε ξέρω σε τι στάδιο βρίσκονται αλλά λογικά θα είναι όπως και το alteriw κανενας ελληνικος σερβερ παιζει ? η σε κανενα που μαζευοντε ελληνες? δυστυχώς όχι δε υπάρχει ελληνικός server(αν θες μπορεί να κάνει sugget την Ελλάδα μπας και έχουμε server στα μέρη μας), για να παίζεις με Έλληνες μπορείς να μπεις στο group του insomnia στο steam. (κοίτα την υπογραφή μου)
Wickerman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Προς το παρων παιζω με μποτακια αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να ανεβεισ λεβελ και να παρεις νεα οπλα τελος παντων.Αμα βγει κατι ενα πατσ η κατι αλλο που να μου δινει την δυνατοτηα να παιζω multi που 8α το βρω?
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 μήπως να σου δώσει κάποιος τον λογαριασμό του στο steam για να παίξεις? οι κανόνες του foroum δε επιτρέπουν αναφορές σε crack... ps:αξίζει να το αγοράσεις, κάνει μόνο 18€ αν πάρεις ρώσικο κλειδί
XxNightmare7xX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδια πως γινεται να παιξω Multiplayer εγω που το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ?> σε λιγο καιρο ΙΣΩΣ να μπορεις... αν σαρεσει να παιζεις ειδικα με bots, cheaters, campers κλπ τοτε μεινε στο "κατεβασμενο" και θα καλοπερασεις δυστυχώς όχι δε υπάρχει ελληνικός server(αν θες μπορεί να κάνει sugget την Ελλάδα μπας και έχουμε server στα μέρη μας), για να παίζεις με Έλληνες μπορείς να μπεις στο group του insomnia στο steam. (κοίτα την υπογραφή μου) εγινα μελος... τωρα πως μπορω να παιζω με ελληνες?
louben Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση? Παιζω το παιχνιδι σε singleplayer mode.Οσο το παιζω γινεται save κανονικα.Οταν ο υπολογιστης κλεισει χανονται ολα τα saves και φτου απο την αρχη.Καμια ιδεα?
stm00192 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση?Παιζω το παιχνιδι σε singleplayer mode.Οσο το παιζω γινεται save κανονικα.Οταν ο υπολογιστης κλεισει χανονται ολα τα saves και φτου απο την αρχη.Καμια ιδεα? Αγόρασε το αυθεντικό ή βρες καλύτερο crack! Αν το έχεις ήδή αυθεντικό δεν μπορώ να φάνταστώ γτ να σου κάνει κατι τέτοιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα