Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μουφα μου φαινεται εμενα

γιατι νομιζω οτι οσο πανε τα κανουν και ποιο σκατα?

αν και διαφορετικος πολεμος το 2 μακραν το καλυτερο απο ολα

Πες και κατι για το 4!!! Παντως τωρα που βλεπω πως βελτιωθηκε το online και μπαινω αμεσως σε server, μπορω να πω οτι περναω την ωρα μου μια χαρα!:-)

Δημοσ.
αλλά έτσι λέγαν και πριν 4 μέρες ...

Πριν 4 μέρες αναφερόντουσαν σε QA (quality assurance) για το patch, δεν είπαν ότι θα έβγαινε τότε. Για κυκλοφορία μιλούσαν πάντα πριν το Σ/Κ αλλά μάλλον μέσα σε αυτό θα το δούμε.

Δημοσ.

Καλησπερα!!σημερα μου ηρθε το κλειδι για το παιχνιδι απο την μαμα ρωσια αλλα στο steam δεν ενεργοποιειται!!!υπαρχει καποιος τροπος η πρεπει να στειλω τα στοιχεια μου να το ενεργοποιησουν αυτοι στην σελιδα απο οπου το αγορασα??

Δημοσ.

πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου για να το ενεργοποιήσουν αυτοί? νομίζω το αναγράφει και στο site,πως γίνεται η διαδικασία

Δημοσ.
πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου για να το ενεργοποιήσουν αυτοί? νομίζω το αναγράφει και στο site,πως γίνεται η διαδικασία

οκ ευχαριστω!! ειπα μηπως γινετε να το κανω εγω με αλλο τροπο!!!

Δημοσ.
παιδια πως γινεται να παιξω Multiplayer εγω που το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ?>

με προκαλείς να απαντήσω "να το αγοράσεις" :P

από όσο γνωρίζω δε έχει βγει κάτι για το online κομμάτι, μπορείς να παίξεις με botakia αν ενδιαφέρεσαι.

edit:από ότι είδα υπάρχει το alterops , δε ξέρω σε τι στάδιο βρίσκονται αλλά λογικά θα είναι όπως και το alteriw

κανενας ελληνικος σερβερ παιζει ? η σε κανενα που μαζευοντε ελληνες?

δυστυχώς όχι δε υπάρχει ελληνικός server(αν θες μπορεί να κάνει sugget την Ελλάδα μπας και έχουμε server στα μέρη μας), για να παίζεις με Έλληνες μπορείς να μπεις στο group του insomnia στο steam. (κοίτα την υπογραφή μου)

Δημοσ.

Προς το παρων παιζω με μποτακια αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να ανεβεισ λεβελ και να παρεις νεα οπλα τελος παντων.Αμα βγει κατι ενα πατσ η κατι αλλο που να μου δινει την δυνατοτηα να παιζω multi που 8α το βρω?

Δημοσ.

μήπως να σου δώσει κάποιος τον λογαριασμό του στο steam για να παίξεις? :P

οι κανόνες του foroum δε επιτρέπουν αναφορές σε crack...

ps:αξίζει να το αγοράσεις, κάνει μόνο 18€ αν πάρεις ρώσικο κλειδί :-)

Δημοσ.
παιδια πως γινεται να παιξω Multiplayer εγω που το εχω κατεβασει απο το ιντερνετ?>

σε λιγο καιρο ΙΣΩΣ να μπορεις... αν σαρεσει να παιζεις ειδικα με bots, cheaters, campers κλπ τοτε μεινε στο "κατεβασμενο" και θα καλοπερασεις :devil:

δυστυχώς όχι δε υπάρχει ελληνικός server(αν θες μπορεί να κάνει sugget την Ελλάδα μπας και έχουμε server στα μέρη μας), για να παίζεις με Έλληνες μπορείς να μπεις στο group του insomnia στο steam. (κοίτα την υπογραφή μου)

εγινα μελος... τωρα πως μπορω να παιζω με ελληνες? :whistle:

Δημοσ.

παιδια να κανω μια ερωτηση?

Παιζω το παιχνιδι σε singleplayer mode.Οσο το παιζω γινεται save κανονικα.Οταν ο υπολογιστης κλεισει χανονται ολα τα saves και φτου απο την αρχη.Καμια ιδεα?

Δημοσ.
παιδια να κανω μια ερωτηση?

Παιζω το παιχνιδι σε singleplayer mode.Οσο το παιζω γινεται save κανονικα.Οταν ο υπολογιστης κλεισει χανονται ολα τα saves και φτου απο την αρχη.Καμια ιδεα?

Αγόρασε το αυθεντικό ή βρες καλύτερο crack! Αν το έχεις ήδή αυθεντικό δεν μπορώ να φάνταστώ γτ να σου κάνει κατι τέτοιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...