Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι ειναι πιο γρηγορα ,εγω οταν τα εβαλα δεν το πιστευα ποσο γρηγορα φορτωναν στο logo τους .Τωρα με τον ssd οπως σου ειπα δεν το βλεπω σχεδον καν το logo .

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες αγόρασα το παρακάτω ultrabook  το οποίο έχει 256GB SSD:

http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#specifications

αλλά δεν παρατηρώ κάποια τρομερή ταχύτητα (στην εκκίνηση τουλάχιστον) και τώρα είδα ότι στη βαθμολογία των Windows 7 παίρνει 5,9 που φαντάζομαι είναι λίγο για έναν SSD. Τι μπορώ να κάνω;

Αν είμαι στο λάθος θέμα πείτε μου, απλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο. Ευχαριστώ! :)

Παιδιά καμιά βοήθεια εδώ; Μήπως να το γυρίσω να το κοιτάξουν;

• Super Moderators
Δημοσ.

για sequential είναι μια χαρά, οι υπόλοιπες damn....

κλασικά είναι msata ssd, δεν μπορεις να κάνεις και κάτι...

Δημοσ.

Αν δε βγαίνω πολύ εκτός του θέματος του τοπικ, μπορείς να εξηγήσεις με λίγα λόγια τι είναι το κάθε ένα; Τι σημαίνουν τα μεγέθη αυτά δηλαδή.

• Super Moderators
Δημοσ.

χονδρικά και πρόχειρα είναι οι ταχύτητες που πιάνει ανά "κατηγορία-μέγεθος" αρχείου, πχ τo seq είναι για τα μεγάλα αρχεία...

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται τελικά, κυκλοφορεί στην αγορά με 2 διαφορετικούς σκληρούς:

http://www.youtube.com/watch?v=QjY7Ki85dWw

Εμένα μου έκατσε ο Sandisk. Άρα αυτό σημαίνει ότι φταίει αποκλειστικά ο σκληρός και όχι ο τρόπος σύνδεσης;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν εννοούσα ότι φταίει η σύνδεση, απλά ότι οι περισσότεροι msata ssds έχουν τέτοιες επιδόσεις...

Δημοσ.

Καλησπερα αυριο θα παραλαβω ενα ssd intel για το λαπτοπ ...υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ή τον βαζω και αρχιζω την εγκατασταση λειτουργικου κανονικα? γιατι καπου διαβασα οτι πρεπει να πειραξεις κατι στα bios.. θελω να του βαλω windows 8 και ubuntu ..ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα μολις μου ηρθε ενας ssd και τον εβαλα στο λαπτοπ..του περασα windows 8 και τωρα θελω να του βαλω σε dual boot και ubuntu 12.04 υπαρχει κατι ιδιαιτερο που πρεπει να κανω ή ακουλουθω τους οδηγους εγκαταστασης ubuntu  οπως και σε hdd?ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...