konstantinos77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Nαι ειναι πιο γρηγορα ,εγω οταν τα εβαλα δεν το πιστευα ποσο γρηγορα φορτωναν στο logo τους .Τωρα με τον ssd οπως σου ειπα δεν το βλεπω σχεδον καν το logo .
liakos18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Χθες αγόρασα το παρακάτω ultrabook το οποίο έχει 256GB SSD: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#specifications αλλά δεν παρατηρώ κάποια τρομερή ταχύτητα (στην εκκίνηση τουλάχιστον) και τώρα είδα ότι στη βαθμολογία των Windows 7 παίρνει 5,9 που φαντάζομαι είναι λίγο για έναν SSD. Τι μπορώ να κάνω; Αν είμαι στο λάθος θέμα πείτε μου, απλά δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο. Ευχαριστώ! Παιδιά καμιά βοήθεια εδώ; Μήπως να το γυρίσω να το κοιτάξουν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 τρέξε benchmarks, η βαθμολογία των Windows δεν μας λέει κάτι...
liakos18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 τρέξε benchmarks, η βαθμολογία των Windows δεν μας λέει κάτι... Είναι φυσιολογικές οι τιμές;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 για sequential είναι μια χαρά, οι υπόλοιπες damn.... κλασικά είναι msata ssd, δεν μπορεις να κάνεις και κάτι...
liakos18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 για sequential είναι μια χαρά, οι υπόλοιπες damn.... κλασικά είναι msata ssd, δεν μπορεις να κάνεις και κάτι... Αν δε βγαίνω πολύ εκτός του θέματος του τοπικ, μπορείς να εξηγήσεις με λίγα λόγια τι είναι το κάθε ένα; Τι σημαίνουν τα μεγέθη αυτά δηλαδή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 χονδρικά και πρόχειρα είναι οι ταχύτητες που πιάνει ανά "κατηγορία-μέγεθος" αρχείου, πχ τo seq είναι για τα μεγάλα αρχεία... 1
Str Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα! καλή χρονιά! ο οδηγός θα ενημερωθεί και για 8άρια? καλύτερα δε θα είναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 pm στον Liopyr...
liakos18 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 για sequential είναι μια χαρά, οι υπόλοιπες damn.... κλασικά είναι msata ssd, δεν μπορεις να κάνεις και κάτι... Απ' ότι φαίνεται τελικά, κυκλοφορεί στην αγορά με 2 διαφορετικούς σκληρούς: http://www.youtube.com/watch?v=QjY7Ki85dWw Εμένα μου έκατσε ο Sandisk. Άρα αυτό σημαίνει ότι φταίει αποκλειστικά ο σκληρός και όχι ο τρόπος σύνδεσης;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δεν εννοούσα ότι φταίει η σύνδεση, απλά ότι οι περισσότεροι msata ssds έχουν τέτοιες επιδόσεις...
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα! καλή χρονιά! ο οδηγός θα ενημερωθεί και για 8άρια? καλύτερα δε θα είναι? Τα ίδια ακριβώς κάνεις και στα 8.
kousman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα αυριο θα παραλαβω ενα ssd intel για το λαπτοπ ...υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ή τον βαζω και αρχιζω την εγκατασταση λειτουργικου κανονικα? γιατι καπου διαβασα οτι πρεπει να πειραξεις κατι στα bios.. θελω να του βαλω windows 8 και ubuntu ..ευχαριστω!
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/
kousman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα μολις μου ηρθε ενας ssd και τον εβαλα στο λαπτοπ..του περασα windows 8 και τωρα θελω να του βαλω σε dual boot και ubuntu 12.04 υπαρχει κατι ιδιαιτερο που πρεπει να κανω ή ακουλουθω τους οδηγους εγκαταστασης ubuntu οπως και σε hdd?ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα