adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) μολις βγηκε https://store.steampowered.com/app/1114150/CarX_Street/ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από adi32 1
adi32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Το DIRT 5 ξερει κανεις αν παιζει ακομα online ?
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου WRC Promoter has confirmed that the publishing of games based on the FIA World Rally Championship will return to French publisher NACON. δεν υπάρχει σωτηρία για την σειρά
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Εχω ξεκινησει να ασχολουμαι με τα racing games στους υπολογιστες/κονσολες απο την εποχη του πρωτου TEST DRIVE..στα arcades ακομα ποιο παλια και εχουν περασει παρα πολυ τιτλοι απο τα χερια μου και τα ποδια μου,θα ελεγα οτι ειμαι casual player μιας και βαριεμαι της πολλες ρυθμισεις στα set up και τα απειρα γυρολογια να για να βρεις το τελειο στησιμο. Τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι πολυ με το EA WRC,θα πεις καποιος γιατι οχι το RICHARD BURNS RALLY και θα απαντησω οτι ψαχνω μια ισσοροπιμενη εμπειρα σε γραφικα,ηχο και physics...δυστηχως το RBR χανει στα γραφικα και στον ηχο και δεν το προτιμω. Ενα αλλο game που ασχολουμαι λιγοτερο ειναι το FORZA MOTORSPORT 8..ψαχνω μαλιστα συμπαιχτες που να παιζουν/οδηγουνε σοβαρα και οχι να κανουν destruction derby κατι που ισχυει γενικοτερα για ολα τα Multiplayer racing games. Eσεις ποια racing games σας αρεσουν η σας αρεσαν και με τι ασχολεισται τελευταια; Ο εξοπλισμος ειναι ο παρακατω WHEEL THRUSTMASTER PC RACER PEDALS THRUSTMASTER TLCM SHIFTER FANATEC HANDBRAKE THRUSTMASTER 3DRAP FEELPRO RUMBLE KIT WITH 4 MOTORS
1988panos2171 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Kai εγώ αυτό τον καιρό παίζω το EA WRC και βρισκώ setups απο το wrcsetups.com γιατί η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν ψήνομαι να φτιάχνω setups οπως παλιά. Από κει και πέρα παίζω dirt rally 2.0 , asseto corsa αυστηρά με τιμονιέρα και έπειτα forza horizon 5. Επόμενο παιχνίδι θα είναι το forza motorsport 8. Από εξοπλισμό έχω xbox series X Thrustmaster TMX
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Απο την εποχη του 1ου TEST DRIVE μεχρι το πολυ προσφατο LE MANS ULTIMATE..μια ομαδα για ολους τους φιλους των racing video games ανεξαρτητα εαν ειναι arcade,sim-cade,hardcore sims και για καθε πλατφορμα..πληροφοριες,παρουσιασεις,αγοραπωλησιες,tutorials,setups,videos..και οτι αλλο θελετε θα το βρειτε εδω..εδω ειμαστε κυριως για το fun of the game..να ευχαριστηθουμε και να περασουμε καλα. https://www.facebook.com/groups/1449691899364713 Επεξ/σία 2 Ιουνίου από ΔημητρηςΜπιστιολης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα