Charismo Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 8 minutes ago, dim_plo said: Μιας και αγγίξατε το θέμα: Το προσεγγίζετε ως κάποιου είδους "επένδυση"; Τι υπεραξία θεωρείτε ότι μπορεί να αποκτήσει μία σφραγισμένη συλλεκτική έκδοση (κάποιου major franchise) κονσόλας σε βάθος 20-25 χρόνων; 5x; 10x; Περισσότερο; Και αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για σύστημα που σας αρέσει πραγματικά, πόσο εύκολα θα το αποχωριζόσασταν; Εγώ προσωπικά όσες συλλεκτικές έχω αποκτήσει, πάντοτε τις ανοίγω και τις χρησιμοποιώ. Δεν κρατώ ποτέ σφραγισμένες με σκοπό μελλοντική μεταπώληση. Επειδή πλέον όλοι λίγο πολύ είναι ψιλιασμένοι όσον αφορά την αξία των συλλεκτικών βιντεοπαιχνιδιών, η αξία που μπορεί να αποκτήσουν δεν θα φτάσει ποτέ στο μέγεθος των πρώτων εκδόσεων παιχνιδιών των 80s που έχουν πουληθεί κατά καιρούς δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Τώρα αν κάποιος θέλει να κρατήσει κάτι σφραγισμένο 15-20 χρόνια, ώστε να το πουλήσει 500 - 1.000 ευρώ για παράδειγμα, δικαίωμα του. Απλά εγώ δεν θα επέλεγα να το κάνω. 3
Witcher1st Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 3 hours ago, Mr_Terror said: Κράτα το ακόμα.Θα πάρει αξια μεγάλη κάποια στιγμή.Μην σε ενδιαφέρει η μπαταρία έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.Δεν σε ενδιαφέρει κιόλας η μπαταρία. Συλλέκτης θα το αγοράσει και θα το διατηρήσει σφραγισμένο και αυτός.Απο τον κωτσο το είχες πάρει όταν τα είχε βγάλει σε προσφορα; Απο κοτσωβολο ναι. Απλα με ανησυχουν τα παρακατω σημαδια. Εχουν γινει απο την υγρασια; Να το βαλω μεσα σε ενα γυαλινο ή πλαστικο κουτι; 34 minutes ago, dim_plo said: Μιας και αγγίξατε το θέμα: Το προσεγγίζετε ως κάποιου είδους "επένδυση"; Τι υπεραξία θεωρείτε ότι μπορεί να αποκτήσει μία σφραγισμένη συλλεκτική έκδοση (κάποιου major franchise) κονσόλας σε βάθος 20-25 χρόνων; 5x; 10x; Περισσότερο; Και αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για σύστημα που σας αρέσει πραγματικά, πόσο εύκολα θα το αποχωριζόσασταν; Εγω το ειχα παρει για να το παιξω, αλλα περασαν 2-3 χρονια και μετα λεω, δε βαριεσαι, μη το ανοιγεις και κρατα το οσο παει.
Mr_Terror Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Σαν να έχει χυθεί κάτι πάνω στο κουτί και άφησε σημάδια.Βαλτο σε ένα κουτάκι όπως λες και βάλτο σε σημείο που να μην κινδυνεύει από υγρασίας νερά κλπ.
Witcher1st Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 20 minutes ago, Mr_Terror said: Σαν να έχει χυθεί κάτι πάνω στο κουτί και άφησε σημάδια.Βαλτο σε ένα κουτάκι όπως λες και βάλτο σε σημείο που να μην κινδυνεύει από υγρασίας νερά κλπ. Περιεργο, το ειχα μεσα σε πλαστικη σακουλα. Αλλα ισως να εφταιγε και η σακουλα δε ξερω.. Θα το βαλω σε ενα κουτι.
Witcher1st Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Πως γινεται ολες οι αγγελιες για τα Nintendo 3DS/2DS new xl να ειναι πιο ακριβες σε σχεση με το Nintendo Switch; Δεν εχει καποια λογικη αυτο.
Mr_Terror Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Με την λογικη οτι οι κονσολες δεν βρισκονται πλεον για αγορα σε καταστηματα και βαρανε τις τιμες.Το switch το βρισκεις καινουργιο γιαυτο και η χαμηλοτερη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα