d_gkal Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Ξεκίνησα ξανά τη σειρά απ' την αρχή. Απ' τις αγαπημένες μου και δε το μετάνιωσα καθόλου παρολο που δε μαρεσε το τέλος!
star12 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Ξεκίνησα ξανά τη σειρά απ' την αρχή. Απ' τις αγαπημένες μου και δε το μετάνιωσα καθόλου παρολο που δε μαρεσε το τέλος! Τελικά στο τέλος τι συνέβη ;;; 😅😅😅
verylife78 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου α, ενταξει...καλα ειμαι. Εφαγα τοσες ωρες απο την ζωη μου να περιμενω να βγει, να το κατεβασω, να βρω υποτιτλους να κανουμε κουβεντες σε φορουμ και irc για να ειμαι στο ιδιο σημειο με καποιο που ειδε το τελος με εμενα που τελικα δεν το τελειωσα ΠΟΤΕ??? ωραια πηγε αυτο 😃😅😅 1 3
katergaris79 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μια χαρά απαντήθηκαν. Ακόμα και σε αυτό το τόπικ υπάρχουν posts που εξηγούν τα πάντα. Μερικές σελίδες πίσω είναι για όποιον ενδιαφέρεται. 1
adi32 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Ταινιες σειρες που επιτηδες αφηνουν να αιωρουνται μπουρδες φαντασιας και πρεπει να ψαχνεις στο ιντερνετ λυσεις για το τι εγινε τρωνε Χ Spoiler ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ LOST # Μυστήριο Κατάσταση Σύντομη Εξήγηση 1 Τι είναι το Νησί 🟡 Μερικώς Υπερφυσικό μέρος με κοσμική ενέργεια, δεν εξηγείται πλήρως η προέλευσή του 2 Ο Καπνιστός / Man in Black 🟢 Λύθηκε Πρώην άνθρωπος, αδελφός του Jacob, μετατράπηκε σε "κακό" πνεύμα 3 Η "πηγή" (το φως στο κέντρο) 🟡 Μερικώς Πηγή ζωής και ενέργειας, συμβολική, δεν διευκρινίζεται επιστημονικά 4 Η DHARMA Initiative 🟡 Μερικώς Επιστημονικό project, αλλά σκοποί και αποτελέσματα δεν εξηγούνται πλήρως 5 Οι Άλλοι 🟡 Μερικώς Ακόλουθοι του Jacob, αλλά με ασαφές παρελθόν και οργανωτική δομή 6 Τα νούμερα (4 8 15 16 23 42) 🔴 Ανοιχτό Ήταν "υποψήφιοι", αλλά γιατί εμφανίζονται παντού δεν εξηγείται 7 Τα ταξίδια στον χρόνο 🟡 Μερικώς Συνδέονται με το νησί και τη μαγνητική ενέργεια, αλλά όχι ξεκάθαρα 8 Η αθανασία του Richard Alpert 🟢 Λύθηκε Του δόθηκε από τον Jacob για να μην πεθάνει και να τον υπηρετεί 9 Η αντοχή του Desmond στον χρόνο και το φως 🟡 Μερικώς Είναι “ειδικός”, αλλά ο μηχανισμός μένει ασαφής 10 Οι ψίθυροι στο δάσος 🟢 Λύθηκε Είναι παγιδευμένες ψυχές που δεν "πέρασαν" στην επόμενη ζωή 11 Το τι έγινε τελικά με το νησί 🟢 Λύθηκε Επιβίωσε, και πιθανότατα συνεχίζει να χρειάζεται προστάτες 12 Το flash-sideways / "παράλληλη πραγματικότητα" 🟢 Λύθηκε Είναι μεταθανάτιος τόπος, φτιαγμένος από τις ψυχές 13 Η μητέρα του Jacob και του MIB 🟡 Μερικώς Μυστηριώδης φιγούρα που ήξερε τα πάντα, αλλά χωρίς origin story 14 Τα αγάλματα, οι ναοί, αρχαία στοιχεία 🔴 Ανοιχτό Καμία εξήγηση για τους πολιτισμούς που υπήρξαν στο νησί Σύνοψη: ✅ Λυμένα: 6 🟡 Μερικώς εξηγημένα: 6 ❌ Ανοιχτά/Ασαφή: 2 2 3
Arkin Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Lost μια σειρα που οσο αγαπησα τοσο ξενερωσα με το τελος. Αλλα οπως παντα λεω μετραει το ταξιδι και οχι ο προορισμος. Εποχες 2010 βλεπαμε τα επεισοδια με τον πατερα μου 8-8 καθημερινα καλα το τελευταιο της 1ης σεζον και το πρωτο της 2ης ηταν wow οπως και το τελος της 3ης σεζον. Καταπληκτικη σειρα χαρακτηρες μυστηριο τα επεισοδια με Desmond πρεπει να διδασκονται πως να φτιαχνονται τα σωστα επεισοδια απλα το τελευταιο επεισοδιο εδωσε μια κλοτσια και τα διελυσε ολα. Κατι αντιστοιχο με το GOT που αγαπησα 7 πρωτες σεζον αλλα απο εκει και περα η 8η ο απολυτος πατος. Κατι αντιστοιχο και στο prison break καλα εδω μονο η 1η σεζον ηταν αψογη οι αλλες πατος με το αρμεγμα που εγινε. Τo lost ομως ειναι σειρα που θα μεινει για παντα στις καρδιες μας και ας τελειωσε οπως τελειωσε. Λιγες σειρες θα μπορουσαμε να πουμε οτι ηταν 100% αρτιες μεχρι το τελος στο κλεισιμο τους μεταξυ τους Breaking bad/Oz/Sopranos/Six feet under και εχουν αλλες 10πλασιες που ξεκινησαν επικα αλλα επεσαν κατακορυφα μετα. Να αναφερω dexter? 4 σεζον επος και αλλες 4 χαλια? Μην αρχισω με big bang theory/HIMYM που επιασαν πατο μετα τις 4 πρωτες σεζον τους. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Arkin 4
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ήταν τη σεζόν 2007-2008 που ο Αντένα, έφερε την πρώτη σεζόν του prison break. Κάθε βράδυ από ένα επεισόδιο. Με το που τελείωσε, πρώτη σεζόν Lost. Εποχές προ ίντερνετ. Τρέιλερ, πολλά υποσχόμενο. Το έγραψα σε VHS, το είδα την επόμενη. Τα συναισθήματα και η αγωνία που μου προκαλούσε κάθε επεισόδιο, δεν τα έχω ζήσει με καμία άλλη σειρά. Μέχρι την τρίτη σεζόν, ότι πιο άρτιο έχω δει σε τηλεοπτική παραγωγή, μαζί με την πρώτη σεζόν του True Detective. Είναι ικανό ένα κακό τέλος, να σβήσει μονοκοντυλιά τα όσα προηγήθηκαν; Επιχείρησα ένα rewatch την περίοδο της καραντίνας. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη, για μένα. Όχι. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Rebelos2018 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα