Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια εφαρμογη για τρεξιμο, ποδηλατο κτλ, που να σου εμφανιζει σε ωραια μορφη το workout στο Facebook ξερετε? Εκτος απο το Endomondo γιατι δεν μπαινει στο κινητο μου.

Το Sports tracker είναι κορυφαίο.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Sports tracker είναι κορυφαίο.

Αυτο χρησιμοποιω μεχρι στιγμης. Οντως ειναι κορυφαιο, απλα με χαλαει που δεν εχει καλη εμφανιση στο fb. Οταν κανω share το workout μου, απλα παραθετει ενα λινκ που σε μεταβιβαζει στην σελιδα της εφαρμογης, που τα εχει ολα υπεραναλυτικα μεν, δεν θα καθεται ο αλλος να μπαινει σε ξεχωριστες σελιδες για να δει απλα την διαδρομη και τον χρονο μου. Τα θελει απευθειας στο fb οπως γινεται με το endomondo πχ (δεν μπαινει στην συσκευη μου). Εκτος και αμα υπαρχει τετοια δυνατοτητα και με το Sport Tracker και κανω εγω κατι λαθος.

Δημοσ.

Αυτο χρησιμοποιω μεχρι στιγμης. Οντως ειναι κορυφαιο, απλα με χαλαει που δεν εχει καλη εμφανιση στο fb. Οταν κανω share το workout μου, απλα παραθετει ενα λινκ που σε μεταβιβαζει στην σελιδα της εφαρμογης, που τα εχει ολα υπεραναλυτικα μεν, δεν θα καθεται ο αλλος να μπαινει σε ξεχωριστες σελιδες για να δει απλα την διαδρομη και τον χρονο μου. Τα θελει απευθειας στο fb οπως γινεται με το endomondo πχ (δεν μπαινει στην συσκευη μου). Εκτος και αμα υπαρχει τετοια δυνατοτητα και με το Sport Tracker και κανω εγω κατι λαθος.

Χμ, δεν ξέρω, ως πολέμιος του fb δεν το έψαξα ποτέ.

Δημοσ.

Καλησπέρα , μια βοηθεια παρακαλω.......Από το desktop παιρναω αρχεια excel sto Samsung galaxy tablet ,με

ποιο προγραμα μπορω να τα δω και να επεξεργασθω στο Tablet ?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο video player και να σου βρίσκει αυτόματα ελληνικούς υπότιτλους?

bs player ,και τελος

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.Μου βγαζει ping 92 download  1,73 και upload 0.96

Ειναι καλα αυτα ? Τωρα ειμαι με ασυρματο δικτυο.

Αν εχεις 24αρι ιντερνετ το download βρισκεται αρκετα χαμηλα. Αν παλι εχεις συνδεση 2mbps εισαι πολυ καλα.
Δημοσ.

2αρα γραμμη εχουμε γιατι δεν σηκωνει παραπανω εδω και εχουμε αποσυνδεσεις

Εκλεισα το wifi και μου λεει

ping 63 down 40.52 up 9.16

Ειναι καλες για 4g που υποττιθεται οτι δινει η vodafone και υποστηριζει το Galaxy s4 ?

Δημοσ.

[offtopic] Πολυ καλες ταχυτητες με το 4g. Εγω με το 3g με το ζορι πιανω τα 7mbps down μεσα σε πολη.[/offtopic]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...